gazela 58pd

Samonabíjecí pušky

KubaDostal

Příspěvek#16 » sob 1. pro 2012, 16:28

Jj, v patek jsem ho dovezl a v pondeli jedu na PCR pro technicak ;-) Tesim se az ho pujdu nekam vyzkouset!!!

tuareg

Příspěvek#17 » sob 1. pro 2012, 19:03

Kolik si naúčtoval Pekařík?

KubaDostal

Příspěvek#18 » sob 1. pro 2012, 21:52

tuareg píše:Kolik si naúčtoval Pekařík?

4950,- takze temer to stejne co Zeleny Sport.

KubaDostal

Příspěvek#19 » ned 16. pro 2012, 20:15

Tak jsem byl vcera vyzkouset, vzhledem k pocasi jenom kryta strelnice na 25m, ale nedalo mi to ;-) Vystrilel jsem cca 150 ran a vsechno v pohode bez jakychkoli problemu. Nastreleni neni nic moc, musel jsem nastavit 200m, abych byl vyskove OK a taky to chodilo cca 20cm doprava, ale to se da doladit. Takze za mne zatim spokojenost.

mar00

Příspěvek#20 » pon 25. úno 2013, 23:01

V Bearece mají nyní zkrácenou verzi Gazely za 7800 s pádlem (za 300 lze přikoupit sklopka), v ceně jeden 30 zásobník. Píst je v původní velikosti, nosič mušky je umístěn hned za plynový násadec. Stav velmi dobrý (řekl bych lepší než u Tacticalu z CZUB), kastrace provedena pěkně.

Georg

Příspěvek#21 » úte 26. úno 2013, 21:33

Sorry za možné OT, ale nevypadá ta zkrácenka obdobně ?:
http://www.youtube.com/watch?v=tbJ_s95dd0M
Toto je to, po čem bych já toužil. Rumunská pistolka. Poněkud sice větší, méně skladná (přesto se dá skrytě nosit nejen v zimě: http://www.youtube.com/watch?v=I9r021ClEfM), ale slušná palebná kapacita :D : http://www.youtube.com/watch?v=I9r021ClEfM
Pokud by byla nějaká forka, případně video té "naší" zkrácené 58-čky, bylo by to fajn.

mar00

Příspěvek#22 » sob 2. bře 2013, 22:30

Nevypadá, nevyjádřil jsem se nejlépe. Plynový násadec je normální, jen již není těch asi 10cm hlavně mezi ním a nosičem mušky. Na stránkách mají i obrázek.

Vlk74

Příspěvek#23 » pát 29. bře 2013, 14:27

zdar já mám 858 ještě v záruce necelé dva roky a Hermex už se projevil tak po 1500 ranách.Naštěstí to bylo ještě v záruce tak mi to opravili ale už 3/4 roku z nich tahám protokol o opravě a nic.

Hilly

Příspěvek#24 » stř 31. črc 2013, 16:22

Je perfektní vidět jaký je přístup k zákazníkovi a počet ran kdy se projeví Hermex efekt :lol: mě se projevil po 150-200 ranách. Teď přesně nevím, ale bylo to brzo :o což jsem hleděl a hned jsem s tím běžel do zbrojovky. Hned věděli co s tím je a že když si počkám tak to mají hned opravené. Já jsem ale měl na spěch a tak jsem jim to tam nechal a za týden si to vyzvedl opravené s protokolem a bez placení jelikož to bylo v záruce. ;) Musím říci že zbrojovka mě překvapila :mrgreen:

JaroslavAD

Příspěvek#25 » pon 18. srp 2014, 08:32

Zdar chlapi.Také se po ní dívám koukám že krom uderníku nic moc závad.

JaroslavAD

Příspěvek#26 » úte 2. zář 2014, 23:28

Tak už ji mám doma a přihlášenou.Jen odpálit.Stále je chudák pana :-(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

JaroslavAD

Příspěvek#27 » úte 4. lis 2014, 20:15

Tak jsem ji byl vyvenčit na střelnici Velká Bíteš (doporučuji) a jsem spokojen.Po tom co jsem tu četl jsem čekal nějaký ten zádrhel ale šlapala jak švícary :-) před a po střelbě cca500-550ran jsem ji rozebral a porovnával opotřebení.Jediné co tak se trošku zahladily vodící lišty závěru v rámu které byli před tím ještě podepsané frézou jak kdyby zrovna opustila zbrojovku.Jsem spokojen možná jsem narazil na lepší kus (klepu na dřevo) nebo někteří z vás na horší.To ukáže čas.Teť ji osadím předpažbím,rukojetí FAB-DEFENCE a začnu ladit kolimátor.

Imdrunk

Příspěvek#28 » sob 26. bře 2016, 15:43

Nazdárek pánové, dneska jsem koupil Gazelu 58 od zelenýho sportu, za 9,500,- s pádlem. Neskutečný jak šly ty ceny nahoru...

Mám otázku ohledně tý šedý barvy kterou je přetřená, absolutně to na ní nedrží a loupe se po sebemenším zavadění nehtu. Asi se s tim soudruzi moc nemazlili a patlali to hlava nehlava. Je to jen vizuální vada, ale docela mi to vadí. Řešil to někdo? Nějakým novým finishem bo tak? Mám pocit že se tím ale zapatlá i tormentace a to asi není uplně dobrý.

Nějaké rady/zkušenosti?

děkuju

finida

Příspěvek#29 » sob 26. bře 2016, 17:08

Ahoj, mám to samý.Chystám to řešit tímto http://eshop.bestpatron.eu/cz-detail-87 ... cerna.html

Imdrunk

Příspěvek#30 » sob 26. bře 2016, 18:32

Vypadá to jednoduše, a budeš ten šedý nátěr sundávat nějakým způsobem? Co ta tormentace? Ta podle mě nebude moc vidět :(

Zpět na