Boresnake na eBay

Miculas

Příspěvek#1 » pát 15. kvě 2009, 17:54

Na eBay jsem objevil prodejce (aevea1976), který nabízí Boresnake za 12,95 USD (pro 9mm) + 3 USD poštovné. Má tam i jiné zajímavé příslušenství za dobrý peníz, ovšem je to Hong-Kong, takže je otázkou, co to bude zač. Ten Boresnake ale asi zkusím vzít.
Nejedná se o reklamu ;)

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#2 » pát 15. kvě 2009, 22:00

Bez odkazu se nejedná o moc užitečnou informaci.

MiRaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » pát 15. kvě 2009, 22:07

http://stores.ebay.com/aevea1976_Hoppes ... idZ2QQtZkm

Je to posílané z HK, rozhodně to tedy nebude originál, to ale neznamená, že to nebude fungovat.

Objednal jsem si jeden na brokovnici, tak uvidíme. Jakmile přijde tak ho porovnám s originálem a podám raport.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » pát 15. kvě 2009, 22:35

Proč by to nemohl bejt originál? Spousta zboží dnes jde právě přes HongKong, většina všeho se vyrábí v Asii... Neříkejte, že je BoreSnake "Proudly made in the USA" :)

MiRaS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#5 » sob 16. kvě 2009, 08:51

Mám doma dva BoreSnake co jsem kupoval před několika lety (jeden .223 a druhej .40) kolem 700,-/kus a jeden kupovanej vloni (9mm) za 400,- a rozdíl v kvalitě je na nich patrnej hned jak je vezmeš do ruky. Balení bylo také trošku jiné.
Nevím jak rozdíl nejlíp popsat. Ten levnější je podstatně slabší, není tak nafouklej a tím pádem ta látková část hlaveň tak dobře nevytře. Kartáčky kladou taky menší odpor při protahovaní hlavní. Večer je zkusím nafotit, snad bude rozdíl patrnější.

Zpět na