Jak říkáte svým "miláčkům" ?

krákorák

Příspěvek#1 » pon 27. úno 2012, 18:02

Zdravím, jestli to tady už někde je, tak se omlouvám.
Hodně lidí má svá auta pojmenovaná. Jak je to se zbraněmi ? Máte nějak pojmenované své miláčky ? Já mám v trezoru tři kousky a přiznám se, že mají svá jména. Beretta vz.70, tak to je moje láska, nosím jí denně, to je Beruška. CZ 61S je jednoduše "Bodavý hmyz" a Makarovu říkám jednoduše Mak ... :oops: . Je to asi divné, ale dle kamaráda ( lékaře ) to úchylka není :oops: .

IvosC

Příspěvek#2 » pon 27. úno 2012, 18:28

DUO je "malá" (někdy i "prcek"), 1911 je "velká" a malorážka je (jak překvapivé) "dlouhá" ... asi na tohle nemám fantazii ;-)
PS: Moje předchozí auto Suzuki Wagon mělo díky svému tvaru jméno (vzadu dokonce napsané) "škatule" (od bot) a současná Alhambra je jednoduše "almara" anebo taky "prcek" (ovšem proto, že to má velikost ložnice a tudíž se v tom dá pohodlně ...), ale napsané to tam nemá ...

*serafin*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#3 » pon 27. úno 2012, 18:46

Pěkné, jsem rád, že nejsem jediný s touhle úchylkou :-D.

Moje CZ75 je Číza, Glockovi 19 říkám Plásťáček a Slávie 634 je Slávinka.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#4 » pon 27. úno 2012, 19:00

Jak říkáte svým "miláčkům"?

Nijak. Respektive nijak nad rámec obvyklých hovorových střeleckých výrazů.
Asi nejsem dost romantik :oops: A nebo mám těch "miláčků" moc a kdo to má furt pojmenovávat, že :twisted:

Albert

Příspěvek#5 » pon 27. úno 2012, 19:41

Já jí říkám ,,ty krávo blbá,, nebo třeba ,,krám jeden zas..nej,, ... To když se mi sekne hylzna v okýnku při LOSe nebo IPSC :mrgreen: Jinak teda žádné jméno nemá :lol:

hauktor

Příspěvek#6 » pon 27. úno 2012, 21:09

to je pěkný :lol: scarabeovi říkám trpaslík.a haenel schmeisserovi 6,35 placka.ty ostatní věci na trefování co se mnou nechodí jména nemají..ale většinou chodim snimi ,jen když jdu do nového cizího prostředí.na dlou
hý výlet s trpajzlíkem,na krátkej s plackou.podotýkám,že plackou trefuju pistolovej terč na 25m...

camajda

Příspěvek#7 » úte 28. úno 2012, 11:43

Springfield 1911 a1 9mm = Majda :)

Zpět na