06.04.2014 - Závod LOS: Adisova pohárovka :-)

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Kody

Příspěvek#16 » sob 5. dub 2014, 19:54

Ahoj, musim se oluvit ze zavodu skolila me angina. Chtel jsem se odhlsit, ale nemuzu najit mail s prolinkem. Diky za pochopeni.K

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#17 » sob 5. dub 2014, 22:06

cmk : snad se mi podaří se ukázat ;)

fixfokus

Příspěvek#18 » ned 6. dub 2014, 18:49

Díky pořadatelům a rozhodčím za pěkný závod, občerstvení i počasí.
Ve srovnání se zkušenými harcovníky je můj výsledek poněkud nevalný, ale vzestupný trend v pohárové tabulce mě těší i tak :-)

HV

Příspěvek#19 » pon 7. dub 2014, 07:02

Nedá mi to abych se nepozastavil, v tom pozitivním smyslu slova, nad tajnou situací číslo 6. Nebojím se napsat, že tentokráte šlo doslova o revoluční přístup. Pojetí pevného času a "pouhého" hodnocení zásahů mi připomnělo začátky LOSu, kdy se střelci nehonili za časem ale přistupovali k situacím jako k simulaci reálného střetu. Co na tom, že spousta střelců měla stejné hodnocení? Co na tom, že tato situace téměř nezasáhla do celkového hodnocení závodníka?
Dokonce si myslím, že je to jediná možnost, jak tajnou dostat až na MČr.
Je to návrat ke kořenům a Adis si zaslouží náš dík, že se toho nebál.
:clap:

HV

Příspěvek#20 » pon 7. dub 2014, 07:40

Píši za Marcela Zemana. Potratil v Opařanech jeden nerezový zásobník do STI. Kdyby někdo snad něco takového našel a schoval u sebe, prosím o info. Odměna možná ;)

MichalAdam

Příspěvek#21 » pon 7. dub 2014, 08:31

Za pořadatele děkuji všem střelcům za hladký průběh závodu a rozhodčím+pomocníkům za jejich práci a včastný nástup na premache,díky kterému se podařilo urychlit samotný závod.
Ohledně tajné situace.Berte to jen jako nástřel jak by to mohlo být časem na závodě,jestliže si to takhle budou střelci přát.Přijde mi jedna situace takto postavená na závodě jako jediný způsob nějaké osvěty(záměrně nepíšu taktiky-od toho asi jsou lepší kurzy)
možná bude zajímavé,když k této situaci napíšete pár postřehů-líbí/nelíbí

fixfokus

Příspěvek#22 » pon 7. dub 2014, 08:41

Michal Adam: Co se týče tajných situací, já jsem rozhodně pro. Sice jsem šestku nedal úplně ideálně, ale chybama se člověk učí...

pajapety

Příspěvek#23 » pon 7. dub 2014, 09:32

Ja si tu tajnou vylozene uzival, takze jsem urcite PRO. Jo a diky za moc hezky zavod.

donovanstangiano

Příspěvek#24 » pon 7. dub 2014, 09:44

Tajná byla super. Každopádně, jelikož jsem ji střílel na pohárovém závodě poprvé, bylo to znát (úplně jsem vynechal jeden terč :evil: ). Teď vím, že při další si musím dát větší pozor a líp se rozhlížet. Tzn. pro nováčka je lepší natrénovat to víc na nějaké klubovce.

MichalAdam

Příspěvek#25 » pon 7. dub 2014, 10:57

našel jsem na youtube video z tohoto závodu..
http://www.youtube.com/watch?v=9L2FTxBFFwc

PaF

Příspěvek#26 » pon 7. dub 2014, 11:04

Tajná/polotajná byla výborná. Je to cesta, jak se zbavit závislosti na "úprku" vpřed situací. Neslyšel jsem ani nikoho tajnou zpochybňovat (možná to bylo squadem :lol: ).

Celý závod byl dobře připravený, využití přebíjení a manipulace se zbraní různým způsobem přispělo k pestrosti a zajímavosti závodu. Navíc si někteří z nás ověřili svoje limity (já např. střelbu slabou rukou :roll: ).

Jednička s hvězdičkou! Organizátoři dalších závodů mají nastavenou laťku hodně vysoko. Díky!

FouET

Příspěvek#27 » pon 7. dub 2014, 14:35

Tajná byla super. Situace i hodnocení.
Obecně byli situace pěkné a pestré. Hodně poloh, hodně manipulace, střelba silnou/slabou rukou, střelba v pohybu.
Závod odsejpal a organizátoři byli super.

doctor

Příspěvek#28 » pon 7. dub 2014, 16:07

Musím se přidat ke chvále. Byl to pěkný kreativní závod. Děkuji pořadatelům, rozhodčím i závodníkům (hlavně těm, co mne pustili ve výsledku před sebe... :lol: )

kuba

Příspěvek#29 » pon 7. dub 2014, 16:19

bylo to dobré :)

drevomorka2

Příspěvek#30 » pon 7. dub 2014, 18:01

Já bych hodnotil " Adisovu pohárovku" a "10 ran a dost" jako jedny z nejlepších závodů sezony.

Zpět na