15.07.2012 - Závod LOS: Pohárový závod

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » pát 13. črc 2012, 15:50

komentáře k závodu

15.07.2012
Opařany

Pohárový závod

http://los.zbranekvalitne.cz/zavod-160

pesi

Příspěvek#2 » sob 14. črc 2012, 20:02

Přihlašoval jsem se s kamarádem do squadu 1. Teď koukám, že jsme rozdělení a že jste mně přesunuli do sq.5. Doufám, že je to jen nějaký omyl a necháte mně v jedničce. Petr Šimůnek.

p.s. další důvod proč v registraci uvádět klub nebo družstvo.

tom

Příspěvek#3 » ned 15. črc 2012, 20:53

Pěkný závod. Škoda jen té špatně postavené situace stage č. 5, nutící střelce do nesmyslného přesouvání kvůli nějakému železu v bariéře, kompenzované bohatým rozdáváním procedur.

kuba

Příspěvek#4 » ned 15. črc 2012, 21:58

nevim jak jste to strileli v regulernim zavode nam bylo receno pri briefingu rozhodcich ze je proste musis strilet nad kolem a nic o zadnym zeleze tam nebylo.. spis se mi nelibila ta 4rka.. to ze to pro zacatecniky bylo dost obtizny budiz, ale ten presun kdy se mohlo tasit defakto az za zastenou, to bylo dost nestastny.. (ta situace co jsi vyhral :-D) jinak fajn zavod, takova oparanska klasika (ale na stage ve svitavach to nema, zvlast do pana zajicka kde jsou krasny rekvizity :))

maja

Příspěvek#5 » ned 15. črc 2012, 22:12

My jsme na to byli upozorněni, abychom si dali pozor. Nakonec procedura byla jasná - chránit si kladélko :lol:

ianraider

Příspěvek#6 » pon 16. črc 2012, 07:54

Výborně zvolený termín závodu. Jen tak dál :lol:

kolaCZek

Příspěvek#7 » pon 16. črc 2012, 07:57

tom: Situace 5 byla podle meho jasna. Kryt se za kolem. Pokud jsi strilel pres zelezo a desky LEX, tak jsi se nekryl za kolem. => Procedura ;)

Spis mi prijde nestastne, udelat polovinu stagi jen na jednu ruku. Co je to za vymysl strilet levackou na 10m popper a jeste se pri tom kryt "pres ruku"..? Jasne, i tohle proveri strelecke kvality, ale takovehle stage me proste neba. :?

drevomorka2

Příspěvek#8 » pon 16. črc 2012, 08:26

Jednoruč nebo obouruč ,je to jedno,pro každého to bylo stejné.Super závod,rychlé stage a nic složitého. :o

sided
moderátor

Příspěvek#9 » pon 16. črc 2012, 08:31

Na pětce nachytala spoustu lidí za proceduy i když se kryli za kolem, stačilo když nebyli nalepený na barieře a už to přes ten plech vycházelo. Prostě ty desky šly při střelbě snadno přehlédnout a přitom stačilo tu zábranu otočit aby tam žádný železo nepřekáželo a nebo jasně vyznačit třeba svislou latí a nebo PTčkem.

maja

Příspěvek#10 » pon 16. črc 2012, 09:32

drevomorka2: Jde o to, že z toho pak není takový požitek. Za mě zcela vedla stage 8. Byl tam pohyb a na konci vtipná vložka pro pobavení všech přítomných (taky jsem se zúčastnil :) )

drevomorka2

Příspěvek#11 » pon 16. črc 2012, 11:45

Jak to vypadá s výsledkama :think: ?

matyman2

Příspěvek#12 » pon 16. črc 2012, 11:52

Nemáte někdo někde pár fotek ze závodu???

spawny

Příspěvek#13 » pon 16. črc 2012, 11:55

Také už bych se na výsledky podíval :?:

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#14 » pon 16. črc 2012, 17:02

Vcera jsem dorazil domu ve 21:30, dneska jsem od rana v praci. Vysledky budou.
Jednorucky tam bylo fakt hodne, to je pravda. Na druhou stranu - jakou si myslite, ze budete kdo mit sanci, ze se budete branit opocati, nezraneni...
A sorry - neumet na 8m trefit kruh o polomeru 20? 15? cm, nebo kolik mel malej popper - to mi neprijde jako chyba situace. Vytahnout, zapichnout a 2x zmacknout - to fakt dneska umi kazdej.
Me taky bavi IPSC, kde mam situace i na 32 ran... Ale tohle je hold LOS. A obranna strelba je o nejakejch neprijemnejch pozicich.
Na 5ce - nevim no - v propozicich bylo receno "za kolem" - rozhodci dostal pokyn "za kolem". Predpokladam, ze pri briefingu rikal "za kolem" a kdo byl "za kolem" ten mel velkou rezervu, aby nestrilel pres plech (proto ani nebylo potreba o plechu neco rikat).

Výborně zvolený termín závodu. Jen tak dál.

Nevim, sice kdo jsi, ale prijelo asi 85 lidi.
V dubnu jich prijelo 66, vloni v kvetnu 89, vloni na MON-LOS 92. Nejak mi to prijde jako motani se kolem podobneho prumeru. Takze dekujeme za radu - pujdeme tak dal :-)
I kdyz - ano - projevilo se to v tom, ze se naslo mene lidi ochotnych prilozit ruku k dilu :-)
Takze vsem, co pomohli, piskali, staveli... jeste jednou dekuji.

kolaCZek

Příspěvek#15 » pon 16. črc 2012, 20:25

cmk: Nerikam, ze jednorucky jsou spatne, ale moc me neba. A kdyz je polovina stagi na jednu ruku... :? Radsi mam delsi stage s presuny mezi ruznymi kryty.
A kdyz uz realita, tak poradne. V realu se mi na prebiti a taseni pravacka taky zahadne nevyleci. :P (I kdyz tam bude asi trochu problem s bezpecnou manipulaci...)
Jinak diky mockrat za super zavod. ;) Pocasi bylo objednane opravdu presne.

Zpět na