obchod: Zbraně Němcová

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » pát 13. dub 2012, 11:15

komentáře ke střeleckému obchodu
Zbraně Němcová

http://zbranekvalitne.cz/obchod/zbrane-nemcova

@madeus

Příspěvek#2 » úte 4. úno 2014, 17:23

Kupoval jsem zde prvniho G a urcite tento obchod doporucuju !
Vyborny ceny a hlavne domluva, pani Nemcova i pan Nemec jsou velice vstricni a prijemni.
Sehnali vse, co jsem chtel a na vsem jsme se domluvili.
Dalsi zbran koupim zas tam !

magnum

Příspěvek#3 » ned 16. úno 2014, 12:17

Já si chtěl od nich koupit revolver. S tím, že píšou, že často jezdí do Prahy. Tak píšu, že mám zájem atd. A pí. Němcová mi odpoví, že ok, ale mám jí poslat ofocený ZP, OP a nákupku... reaguji, že nevidím důvod jí tyhle věci posílat, že jí dám kopii NP a vyplníme šedivák na místě. A ona mi odepíše- Ok, domluveno. Tak se za 14 dnů připomínám, kdy že teda do Prahy pojede, a ona že tam byli včera, ale že jsem jí neposlal dokumenty, takže mi to neprodaj.... tak jsem jí slušně poslal do pr...
Jak si může někdo myslet, že po netu odešlu komplet osobní údaje?

JendaP

Příspěvek#4 » ned 16. úno 2014, 18:38

Jezdím k nim několikrát za rok, protože toho moc nenastřílím ale pokaždé jsem se setkal s ochotou a vstřícným přístupem. Jen je potřeba, pokud toho člověk chce víc, jim zavolat a objednat si to předem.

@madeus

Příspěvek#5 » úte 18. úno 2014, 12:01

2magnum:
V zasade s tebou souhlasim, protoze se v tomto ohledu povazuju za extremne neprijemnyho, kdyz po mne chce nekdo osobni udaje a pritom na to nema pravo nebo je pozadovat nemusi...

Na druhou stranu to byla moje prvni zbran a po zjisteni, ze vlastne kazdy mensi prodejce pozaduje zalohu nez zbran objedna/doveze a nejake doklady, poslal jsem scany a zaplatil rovnou celou kupni cenu predem prevodem, abych tam nemusel jak pako 2x... na fakture jsem pak videl, ze pise i cislo ZP....ja ji chapu v tom, ze se chteji maximalne kryt zejmena proti tomu, ze neco naskladni a pak prijde sasek, co na to nema ani ZP a oni ten kus neudaji rychle....

Zpět na