Nákupní povolení

opice

Příspěvek#1291 » čtv 5. kvě 2016, 20:31

Tak nakonec jsem měl kolem cestu ve středu, tak jsem to zkusil a už tam bylo, takže jedna středa podání, další středa vyzvednutí. Aspoň tak, že se mi to zrovna hodilo při cestě a nemusím tam znovu.

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1292 » úte 10. kvě 2016, 13:23

Tak já jsem stále bez odpovědi. Jaký byste navrhovali další postup?

Patton

Příspěvek#1293 » úte 10. kvě 2016, 13:35

«Linux» Natankuj a dojeď si na PČR v úřední den. Internet je dobrá věc, ale kdo ho ignoruje, tak je k ničemu.

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1294 » úte 10. kvě 2016, 13:47

Internet, tady se někdo baví o internetu? Nechápu...

Melchisedech

Příspěvek#1295 » úte 10. kvě 2016, 13:51

Pokud nevydají rozhodnutí v zákonné lhůtě, je na místě postup podle § 80 správního řádu. Obrátil bych se na nadřízený orgán s podnětem, ať vydá opatření proti nečinnosti.

Patton

Příspěvek#1296 » úte 10. kvě 2016, 13:58

«Linux» Omlouvám se, měl jsem na mysli vyřízení nákupka na internetu datovkou . Správně mělo znít, když někdo ignoruje datovku( pokud se striktně nedrží zákonné lhůty, vše je jenom v lidech).

Linux
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1297 » úte 10. kvě 2016, 14:04

Ale oni nesmí ignorovat datovku, v tom je to. Je to stejné, jako kdyby každé krajské ředitelství požadovalo podat stejnou žádost na jiném formuláři.

mihlit

Příspěvek#1298 » úte 10. kvě 2016, 15:03

Linux: Děláš záslužnou práci, dej pak vědět jak to pokračuje.

cipis

Příspěvek#1299 » úte 10. kvě 2016, 16:09

Už je to oněch 30 dnů?

ArnieX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1300 » úte 10. kvě 2016, 20:45

cmk píše:Teď budu psát o OSZBM, kde je hodně frmol:

Protoze je to realne prace na 15 minut to udělat komplet.
Když to v úřední den policajt na okýnku vezme, rozdělí tu práci na 3 minuty při nabírání a 12 minut zpracování. Díky tomu stihne v úřední den nabrat 5ti násobek žádostí.
Kdyby to v úřední den řešil komplet, prodloužilo by to násobně čekací doby a snížilo počet lidí, kteří jsou za ten den odbaveni.

CMK: Tak jen pro zajímavost, při příjmu žádosti o NP v Praze na Pankráci jsem tam s paní strávil nějakých 10minut, kdyby za dalších 5minut to nákupko rovnou vydala čekací lhůty by se o moc neprodloužily. Za stejnou dobu co jsem strávil jen příjmem žádosti jsem už v Teplicích měl vydané nákupko. Přijde mi že prodlužují trochu uměle. O čemž trochu svědčí i fakt, že na vše je automaticky 14dní aniž by se nějak kontrolovala vytíženost. Navíc na žádost, zda to může být vyřízeno do týdne, mi vyhověli. Takže je to asi opravdu jen umělé prodlužování. Praha Venkov například, tam mají také frmol co říkal kamarád a přitom vše na počkání, je to vše jen o ochotě a snaze udělat pro občany lepší službu. Škoda že co se týče zbraní nemůžeme chodit na úřad dle vlastního uvážení a ne podle místní příslušnosti. Pak by fungoval konkurenční boj, protože kdyby jeden úřad vydával do 14ti dnů a jiný na počkání tak ten, který vydává na počkání by měl větší návštěvnost a ten který vydává s průtahama by možná brzy někdo zavřel, protože by neměli zákazníky, no a nebo by se také začali snažit a vydávali by na počkání.

marinakus

Příspěvek#1301 » úte 10. kvě 2016, 20:48

Úřady policie mají přímo jim platící zákazníky? Odkdy?

ArnieX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1302 » úte 10. kvě 2016, 20:51

Marinakus: No bohužel přímo jim platící nikoliv. Ale kdyby to fungovalo tak, že pokud si na sebe nevydělají tak je zavřou a povyhází tak se budou ke svým sice nepřímo platícím zákazníkům chovat lépe no ne? ;)

marinakus

Příspěvek#1303 » úte 10. kvě 2016, 20:55

Přál bych ti ochutnat to z druhé strany krajíce. Takto máš ten názor hodně zavádějící. Ale je prostě tvůj.

ArnieX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1304 » úte 10. kvě 2016, 21:10

No kdyby to bylo jednoduché si tam jít na týden sednout, půjdu, rád bych tomu porozuměl i z druhé strany. Na druhou stranu v soukromé sféře se buď zvládáš pro zákazníky přetrhnout aby byli spokojení, nebo budeš neoblíbený a skončíš, tohle bohužel málokterá státní instituce chápe.

kolombo

Příspěvek#1305 » úte 10. kvě 2016, 21:35

Nepřijde Vám, že tady trošku trolíte ??

Zpět na