Střelnice v Hradci Králové

Toma

Příspěvek#1 » čtv 18. lis 2010, 10:53

Nemá někdo zkušenosti se střelnicemi v Hradci Králové ?

Našla jsem zatím na netu dvě a zajímal by mě názor dalších.

V prosinci je vyzkouším obě, ale bylo by fajn, vědět něco dopředu :-)

frantisekkozisek

Příspěvek#2 » čtv 13. pro 2012, 07:59

Sice trošku s křížkem po funuse, ale třeba to pomůže někomu jinýmu. Takže v první řadě, střelnice Bara je už nějakou dobu zavřená. Na střelnici v Třebeši jsem byl několikrát a není co vytknout, snad akorát, že jednou se mi stalo, že jsem přijel (na netu měli napsáno, že ten den mají kurz na ZP a pro veřejnost bude od 15h) asi o půl čtvrtý a řekli mi, že tam je ještě kurz jestli bych tak hodinu nepočkal. Ale krom tohoto jedinýho "nedobrýho" zážitku vřele doporučuju. Střelnice to je pěkná, pušková část je oddělená od pistolovej, taky tam provozují IPSC, možnost zapůjčení několika zbraní, možnost dokoupení střeliva (9x19 za 5,50). Cena byla 100 Kč za hodinu, ale i když jsem tam byl dýl, tak víc nechtěli. Personál byl vždy taky velice příjemnej a ochotnej. Ještě je dobré sledovat web, mají tam aktuálně napsanou otevírací dobu, případně jaké jiné akce se budou odehrávat na střelnici.

tempest

Příspěvek#3 » ned 30. pro 2012, 21:19

Zdravím, rád bych pro svou ženu sehnal nějaký revolver na vyzkoušení, je v Hradci -Třebši nějaká dobrá duše, která by dala svého miláčka na jeden dva válce?
Díky

Toma

Příspěvek#4 » ned 17. bře 2013, 17:53

Děkuji za komentář o Třebši, chystám se tam chodit, zatím jsem občas dojížděla jinam. Jak je to tam s devítkou? možná jsem to někde přehlédla, ale připadalo mi, že na webu mají do ráže 9, nerada bych tam napochodovala s devítkou a zase jela dom :-)

frantisekkozisek

Příspěvek#5 » ned 17. bře 2013, 17:58

To určitě ne, co by to bylo za střelnici, kdyby se tam nemohlo střílet devítkou ... nechci kecat, ale myslím, že to je bez omezení ... každopádně devítka úplně bez problémů.

tempest

Příspěvek#6 » ned 17. bře 2013, 20:56

Pan Vaněk se tím několikrát honosil, že se u nich dá střílet "vším zákonem povoleným"...

peggy
moderátor

Příspěvek#7 » ned 17. bře 2013, 21:34

Devítka je určitě bez problémů. Je určitě dobré si prohlédnout plán akcí a v případě pochybností si na střelnici zavolat. Běžně je veřejnost v neděli, s výjimkou závodů, ale nemusí to být podmínkou - stačí se optat. Během týdne běží tréninky, a komerční pronájmy a do těch nejde se moc motat (ale může to být třeba na jen na puškové). No a zmíněné kurzy, to je samozřejmě taky někdy překážka.
Zrovna dnes mi zatrnulo, ač jsem byl přesvědčen, že závody nejsou, protože jsme při příchodu na střelnici viděli postávat naše závodníky (ale vraceli se naštěstí od jinud a jen se zastavili).

Phil

Příspěvek#8 » ned 7. črc 2013, 14:33

Nevíte co mají v Třebeši za pistole k půjčení? Ceny inzerují 30-100 Kč za pujčení ale který železo kontrétně to už ne. Nicméně předpokládám, že klasika CZ 75 nebude chybět, ne?

peggy
moderátor

Příspěvek#9 » ned 7. črc 2013, 14:55

Nejlepší bude si tam zavolat. Pan VAŇEK nebo pan KRYŠKA, tel.: 495 274 915 nebo 723 266 108.
Pamatuji tam "klasiku" typu CZ50/70, Margolin, Nagant a pod, ale protože chodím se svými hračkami, nemám už přehled. Časy se změnily.

Phil

Příspěvek#10 » ned 7. črc 2013, 15:55

Ok díky za odpověď ;)

frantisekkozisek

Příspěvek#11 » ned 7. črc 2013, 17:17

ČZ 75 by tam taky měli mít. Vloni jsem si ji tam půjčoval.

Zpět na