Heckler & Koch P30 / P30S / P30L / P30 LS

Glock a spol.

Viklan

Příspěvek#586 » stř 29. čer 2016, 13:00

Hezký. Tak vidím, že inspirace pomohla.

Viklan

Příspěvek#587 » stř 29. čer 2016, 13:02

Díval jsem se na P30 v ruce, potřebuji oba záchyty kratší. Díky.
P.S.: Netuším, jak se to dá vyjmout a přehodit. Je na to nějaký návod?

MKabar

Příspěvek#588 » stř 29. čer 2016, 13:14

Zadny navod nepotrebujes, je to jednoduche. Necim malym a tenkym (ja nato pouzivam takovou spachtlicku se zarezem do V z manikurni sady, netusim na co to je v originale) nadzvednout nozicku TRS pruziny spouste (ktera drzi ten levy zachyt, aby nesel ven cely) a pak uz muzes levy zachyt vytahnout ven. Klidne si na to jde udelat jednoduchy hacek z kancelarske sponky, staci ohnout konec a staci to. Pravy nadzvednes nahoru a pak ho taky vytahnes. Ten levy jde vyrvat silou ven, jenze ta nozicka se pak ohyba doleva a kdyz to budes delat vickrat, tak ti pak muze ta TRS prasknout. No a slozeni je opacny postup. Strcis pravy sikmo nahoru, spustis dolu, nadzvednes nozicku a zasunes levy. Otazka par vterin. Kratke zachyty jsou dost dulezite, i lidi se stredne velkou rukou si ten zachyt prichytavaji pri vysokem uchopu s prsty dopredu.

MKabar

Příspěvek#589 » stř 29. čer 2016, 13:15

Hawk bezkonkurence vyhrava v kategorii soutez o nejhezci pouzdro, na ktere nemam gver... :-D.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#590 » stř 29. čer 2016, 13:17

2 Viklan: YES! Díky moc za podklady :-)

2 MKabar: jo to je moje kategorie :D

MKabar

Příspěvek#591 » stř 29. čer 2016, 13:21

Jeste ale nejsi v kategorii soutez o nejhezci pouzdro a nemam vubec zadny gver... :-D.

Viklan

Příspěvek#592 » stř 29. čer 2016, 15:57

Díky za vysvětlující info, budu čekat až ty záchyty dorazí.

Viklan

Příspěvek#593 » ned 3. črc 2016, 16:36

Tak jsem se teď v pátek a v sobotu zúčastnil dvoudenního kurzu K1 s pistolí. Sakra, vystřílel jsem cca 350 ks. nábojů a ani jednou mi nezůstal záchyt závěru po dostřílení posledního náboje v zadní poloze. Už aby ty kratší záchyty dorazily bo mám větší ruku a ať dělám co dělám, zřejmě nevědomky, si za ten záchyt vždycky drcnu rukou.Nebo je chyba někde jinde? Jakou s tím máte zkušenost?

Luboš16

Příspěvek#594 » ned 3. črc 2016, 19:09

Na 99,9% si záchyt přidržuješ, taky se mi to stalo.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#595 » pon 4. črc 2016, 03:07

Já si ho přidržuju na SFP9 a na P30 tipuju, že budu mít taky ten samý problém :-)

Viklan

Příspěvek#596 » pon 4. črc 2016, 09:07

Tak to bude asi problém se to odnaučit.Mám dojem, že si záchyt přidržuji nevědomě při rychlejší střelbě a to na pravé straně pistole.Dá se tam ten záchyt odstranit, stejně cíleně shazuji záchyt pouze palcem pravé ruky a to na levé straně.

MKabar

Příspěvek#597 » pon 4. črc 2016, 12:42

Kratke to vyresi temer jiste, ty dlouhe si pridrzuje i prumerne vysoky uzivatel s prumerne velkou rukou (M rukavice). Natoz nekdo s vetsima rukama. Pravy by se dal urezat uplne skoro u osy, aby byl fuc uplne. Nedavat ho tam by byla trochu dira. Pokud nekomu nepomuzou ani kratke (ale mi fungujou dobre a to mam dva metry), tak se to da urezat na jeste mensi profil. Nicmene s kratkyma uz staci fakt jenom lehke prizpusobeni uchopu a je to max spolehlive. Pouzivam kratke uz cca 7 let. SFP si samozrejme taky pridrzuju. Oni snad ty pistole designujou pro hobity a ne poradne chlapy :-D. Vecer poslu info ohledne hromadne objednavky dilu jednotlivym zajemcum.

Viklan

Příspěvek#598 » pon 4. črc 2016, 15:41

Tak naděje žije, to je bezva. Už jsem začal propadat malomyslnosti, že bych migroval třeba do plastové rakouské konkurence bo mě to fakt hóóódně pozlobilo.A to je slabý slovo.

MKabar

Příspěvek#599 » pát 8. črc 2016, 10:02

Objednavka odeslana, platby mi uz dve dorazily. Dily budou pristi tyden. Snad bude dost tech kratkych zachytu skladem, nejak se to nasbiralo, pruzinky nejsou problem, toho maji dost.

Luboš16

Příspěvek#600 » pát 8. črc 2016, 17:04

Tak se mi rodinka rozrostla o nový Heckler Koch P30 SK ve verzi V1, původně jsem sice chtěl verzi V3 aby korespondovala s P30. Vzhledem k nedostupnosti a vzrůstající nedočkavosti jsem nakonec zkusil V1 a tu jsem si nakonec i koupil. Po prvních 650 výstřelech si troufám konstatovat, že pistole je krásně zvladatelná a naprosto spolehlivá. Pistole má zatím původní sestavu pružin, takže spoušť je tužší ale čitelná. Vliv délky a úchop zbraně nijak neovlivňují přesnost, rozptyl je způsoben pouze segmentem mezi zbraní a zemí. Závěr je, že nelituji, že jsem koupil V1.
DSC_0163.JPG

DSC_0161.JPG

DSC_0162.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Zpět na