CZ P-09
Glock a spol.
- rothmans
-
karel28420 - Příspěvky: 14
- karel28420
Příspěvek#334 » ned 15. led 2017, 21:46
Používám nepřebíjené SB a zatím mám vystřeleno jen 500, ale nikde jsem neměl žádnou mosaz po žádné střelbě. Nezkoušel jsem ještě 19+1, to znamená 19 v zásobníku + jeden v hlavni a pak střílet, jak půjdu zase na střelnici tak vyzkouším. Ten devatenáctej tam jde fakt ztuha..
- Jezevec
- crossman
Příspěvek#337 » pon 16. led 2017, 08:26
Souhlasím s Jezevcem
, mám P-09 a taky mi to bordelí malé drobné šupinky mosazi skoro jako třpitky
, ale taky bych řek, že už méně než dřív. Ale se zbraní problém nebyl, přebíjí dobře a žádné záseky nebyly, také používám origo SB. Hold ale asi bude chtít časem trochu kompletnější rozborku a pročistit nebo to totálně prostříknout olejem, abych to dostal s těch těžko dostupných míst. Kartáček pomáhá celkem dost 

- Micohlaw
Příspěvek#340 » úte 17. led 2017, 15:14
Šakal zajímavý názor profíka,vcelku bych souhlasil se vším,ale proboha neberte nákup pistole tak vážně to není manželka,ale spotřební krám,kterých si určitě za život koupíš desítky. Někdy holt člověk šlápne do hovna,jindy má kliku,že vybere napoprvé dobře. Je to osobní zkušenost a ta je nepřenosná. Ale k věci,napsals S&W M&P9 tady jsem v šoku,že cena je vysoká- Carey rande kit- 3 zásobníky nabíječka od židů 3 výměnné hřbety,zámek,špunty do uší,kydex pouzdro vše v parádním kufru. Skvělá zbraň,4 palce lauf,menší rozměry těla i zásobníků na17 než u čízy. To všechno za necelých 19 litrů. Kromě nějakého exota jsem střílel ze všech plastů toto je bez konkurence. Když s tím závodí Jerry Miculek,Julie Golob a další tak ti si určitě můžou vybrat. Mám z ní vystříleno 1500 nábojů bez jakékoliv závady,peníze nejsou všechno,ušetřit se dá jinde. Můžu doporučit.
- Bat01
Příspěvek#341 » pát 27. led 2017, 18:55
Milan100 píše:Bat01: koupí bicí pružiny 16Lbs se nic nezmění, nevím jestli je tam origo přímo ta, ale pokud jde o změnu tak je nutné koupit slabší bicí pružinu 13Lbs.
http://www.czub.cz/cz/eu-eshop/pistole/ ... 13lbs.html
S ní se sníží odpor v DA/SA, součástí balení je i slabší pružinka pro zápalník, aby nedošlo k nespolehlivosti odpalu. Tu jsem ale nemusel měnit. Moje zkušenost je z P-07, že bez problémů funguje s bicí 13Lbs a s původní zápalníkovou pružinou. S pružinou blokace jsem nic nedělal.
Moc dik za pomoc...
Dnes.dorazila slabsi bici pruzina 13lbs. Nedalo mi to,vymenil jsem a jel vyzkouset.
Uplne presne jak popisujes,
Takze za me na P-09 spokojenost...
;)
- štaflík
Příspěvek#342 » pát 27. led 2017, 21:15
Micohlav - nic proti MP9 (naopak, kromě seriové spouště skvělá zbraň), ale Miculek s ní nestřílí proto, že si ji vybral. Miculka živí už mnoho let SW a pokud by se někde objevil s jiným kvérem, měl by asi dost velký a drahý problém.
Mimochodem, kde jste našel takovou cenu sady MP9?
Mimochodem, kde jste našel takovou cenu sady MP9?
- lebadabel
Příspěvek#343 » pon 30. led 2017, 01:29
Mosazné šupinky jsem měl taky. Také se domnívám, že to dělal vyhazovač. Po "záběhu" se už noběvují.
Devatenáctý náboj jde do zásobníku opravdu hodně těžko. Nepočítejte však s tím, že se pružina časem unaví. Mám zásobníky v podstatě permanentně napáskovány už rok a pořád to jde stejně blbě.
I když mám nabito 19+1, pistole bez problémů přebije.
Zvětšené dno zásobníku se, pokud vím, dodává jen k P-07. Na zásobník P-09 je však také použitelné a zvětší jeho kapacitu z 19 na 21 nábojů (samozřejmě hovoříme o ráži 9x19 nebo 9x21). A ku podivu jde i ten 21 náboj jako po másle.
Devatenáctý náboj jde do zásobníku opravdu hodně těžko. Nepočítejte však s tím, že se pružina časem unaví. Mám zásobníky v podstatě permanentně napáskovány už rok a pořád to jde stejně blbě.
I když mám nabito 19+1, pistole bez problémů přebije.
Zvětšené dno zásobníku se, pokud vím, dodává jen k P-07. Na zásobník P-09 je však také použitelné a zvětší jeho kapacitu z 19 na 21 nábojů (samozřejmě hovoříme o ráži 9x19 nebo 9x21). A ku podivu jde i ten 21 náboj jako po másle.
- rothmans
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX