Novela evropske smernice o zbranich

Bohuliby

Příspěvek#1486 » čtv 26. led 2017, 23:26

I když znám myslivce, kteří na posed nosí i krátkou zbraň, z důvodu nějakého konfliktu.

Bohuliby

Příspěvek#1487 » čtv 26. led 2017, 23:28

Problém je ten, že mladí, kteří by to rádi dělali, nevezmou a další čumí doma do PC, je to přeci jenom práce ve svém volnu, i když to veřejnost vnímá trochu jinak.

TomSh

Příspěvek#1488 » čtv 26. led 2017, 23:31

Hodně mě zaujal též výrok o tom jak si máme nechat radit od států kde s bezpečností mají problémy. Stále se bude mluvit o Brodě. A furt dokola. Letadla také stále létají a nikdo je nezakázal ani neomezil po 11.9. ani po dalších leteckých katastrofách a přitom kolik lidí zahynulo. Teď se začaly páchat útoky nákladními auty tak ty také zakážeme, vodu zakážeme, ................jo napadá mě.....pan Chovanec prý byl zván ale nepřišel. To mě tak nějak zarazilo.

Bohuliby

Příspěvek#1489 » čtv 26. led 2017, 23:41

Ano, mohl dorazit, ale dost mě překvapilo že politická protistrana slovy pí Černochové ho v podstatě podpořila a to se často opravdu v politice nevidí ? Asi by to tak mělo být, když jde o dobrou věc.

P.V.

Příspěvek#1490 » čtv 26. led 2017, 23:44

Bohuliby: Ona je mezi poslanci obecně shoda na snaze zachovat současný stav. Akorát ministři ANO jsou proti...

Bohuliby

Příspěvek#1491 » čtv 26. led 2017, 23:52

OK, to je dobře, Ano příšlo a zase odejde, jako každá strana.
Ale to jsme hodně OT, budeme se držet tématu, myslím, že dnešní debata dopadla dobře.

GeorgeP

Příspěvek#1492 » pát 27. led 2017, 00:10

Na Máte slovo jsem se díval poprvé a nevím, jestli je takto schválně koncipováno, ale absolutně nechápu smysl takovéto diskuze. Všichni se mezi sebou překřikovali, nesmysl sem, nesmysl tam, než se může reagovat, tak je jiné téma, doříct jednu větu je skoro zázrak a devadesát procent pořadu se podstatě netýkalo tématu (ústavního zákona). Musel jsem litovat naše zástupce, že to museli protrpět bez možnosti adekvátně reagovat na věci, které tam zazněly.

Bohuliby

Příspěvek#1493 » pát 27. led 2017, 00:16

No to je Jílková, koukej se příště na Babiše, to bude masakr.
Ale už jsme zase OT, takže k věci.

Tarrak

Příspěvek#1494 » pát 27. led 2017, 00:17

Na diskuzi o pořadu je separátní téma: viewtopic.php?f=10&t=8236

Když už nic jiného, je dobré, že se o tom mluví (i v takhle bulvárním formátu) a lidé si na to mohou udělat názor a přemýšlet o tom. Což je pro nás dobře, protože většina rozumných lidí považuje současný stav za dobrý a nechce ho měnit, což se ukázalo i v tom pořadu.

Bohuliby

Příspěvek#1495 » pát 27. led 2017, 00:17

Trochu mě mrzí, že nepozvali LEX ?

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#1496 » pát 27. led 2017, 01:22

LEX tam mel svého zastupce pred rokem a podporovatele v publiku, Petice tam mela sveho zastupce a podporovatele z Lexu v publiku... (jen ty placky na obleceni nebyly videt).

Hockeyista

Příspěvek#1497 » pát 27. led 2017, 05:50

Mně se líbí ta absurdnost pokusu o zákaz více než dvacetiranných zásobníků pro krátké a desetiranných pro dlouhé zbraně. Dvacet ran bohatě stačí na masakr. A těch zásobníků člověk může mít u sebe kolik chce. Je to stejná absurdita jako povolit samonabíjecí zbraně a zakázat samočinné. Jestli stisknu spoušť dvacetkrát nebo jednou už nehraje takovou roli.

Erunamo

Příspěvek#1498 » pát 27. led 2017, 07:18

P.V.

Příspěvek#1499 » pát 27. led 2017, 07:39

Hockeyista píše:Mně se líbí ta absurdnost pokusu o zákaz více než dvacetiranných zásobníků pro krátké a desetiranných pro dlouhé zbraně. Dvacet ran bohatě stačí na masakr. A těch zásobníků člověk může mít u sebe kolik chce. Je to stejná absurdita jako povolit samonabíjecí zbraně a zakázat samočinné. Jestli stisknu spoušť dvacetkrát nebo jednou už nehraje takovou roli.

Neboj, on taky jeden "yntelygent" z EU prohlásil, že samonabíjecí jsou nebezpečnější, protože neplýtvají střelivem.. O absurditě zákazu samočinných bych se moc nezmiňoval, aby to neposílilo snahy o zákaz samonabíjecích, které už teď jsou celkem silné...

kurvajz

Příspěvek#1500 » pát 27. led 2017, 08:25

No co, tak to bude jako za protektorátu či za komárů...nakoupím po pár zásobnících na kosu a AR-15 a někde schovám...stejně jako 33rané zásobníky na Glocka...cena bude jistě stoupat

Zpět na