Sig Sauer P-320
Glock a spol.
-
BORN_TO_GRILL - Příspěvky: 43
- BORN_TO_GRILL
Příspěvek#76 » stř 1. úno 2017, 08:21
Trošku OT, ale zamysleli jste se někdy nad kvalitou přebíjených nábojů, že se pořád ptáte, jestli je to bere? Když si vezmete tovární střelivo, tak u jakekoliv značky, co jsme testovali (Geco, S&B, Magtech,....) byl rozptyl výroby i výsledků na terči horší, než u KVALITNĚ přebitých nábojů. S tím potom souvisí i to, jak pistole náboje "bere". Když to budou sra*ky s velkým rozptylem důležitých rozměrů, tak problém dřív, nebo později nastane. Je jedno, jestli je tovární, nebo přebíjená....
Sent from my iPhone using Tapatalk
- pecca7369
Příspěvek#77 » stř 1. úno 2017, 08:43
samozřejmě,že kvalitní střelivo je lepší než horší střelivo.. to je asi logický., ale ptal jsem se jestli ti co mají tuto zbraň jí mají odzkoušeno i s přebíjeným střelivem.. A né že si tady budeme říkat o kvalitách výrobků.. to za chvíli zkončíme jestli Samsung nebo Apple .. jesli Kaufland máslo nebo domácí máslo....
- loocas
Příspěvek#78 » stř 1. úno 2017, 09:36
pecca7369 píše:tak super, že jí tu někdo má... zkoušel si přebíjenky? jestli je to bere v pohodě? ... Bohužel čekám na compact až někdy možná budePoslední info z Banzai je že jich mejí objednaných přes 50 ale nidko neví kdy budou.. Jinak Full Size ještě někde jsou.. Ve střeleckým servisu mají 2.. to je info z 31.1.2017
Střílim z toho jenom přebíjenky (124gr, 330m/s a na nošení 158gr, 280m/s, exprimentuju teď s navážkou na IPSC těsně na hranici minimálního PF u minoru) a naprosto bez problémů.
Střílel jsem z toho i MagTechy (148gr), i standardní Seliery (124gr i 158gr) a taky, bez problémů.
BORN_TO_GRILL píše:Trošku OT, ale zamysleli jste se někdy nad kvalitou přebíjených nábojů, že se pořád ptáte, jestli je to bere? Když si vezmete tovární střelivo, tak u jakekoliv značky, co jsme testovali (Geco, S&B, Magtech,....) byl rozptyl výroby i výsledků na terči horší, než u KVALITNĚ přebitých nábojů. S tím potom souvisí i to, jak pistole náboje "bere". Když to budou sra*ky s velkým rozptylem důležitých rozměrů, tak problém dřív, nebo později nastane. Je jedno, jestli je tovární, nebo přebíjená....
Přesně tak. Měl jsem historicky pár zásadních poruch s nábojema (zásek střely v hlavni atp.) a vždycky, bez výjimky, to byly tovární náboje. Svejch přebíjenek jsem vystřílel už přes 15.000 ks z různejch zbraní a NIKDY nebyl problém.
pecca7369 píše:samozřejmě,že kvalitní střelivo je lepší než horší střelivo.. to je asi logický., ale ptal jsem se jestli ti co mají tuto zbraň jí mají odzkoušeno i s přebíjeným střelivem.. A né že si tady budeme říkat o kvalitách výrobků.. to za chvíli zkončíme jestli Samsung nebo Apple .. jesli Kaufland máslo nebo domácí máslo....
Ano, mám, výhradně, jak už jsem psal. Ale pokud se ptáš, jestli z toho střílim LIMITy, tak ne, ty jsem nikdy nezkoušel a podle zkušeností ostatních se od nich držim dál. Přebíjim si sám.
- MKabar
Příspěvek#79 » stř 1. úno 2017, 10:02
No aspon jedno pozitivum to ma, mozna dostanu konecne invalidni duchod na alzheimera a senilitu...
Dal byl ruku do ohne, ze loni 2016 tam byly desticky v ramu zalite, z 2016 nemam foto, ale jelikoz na foto z 2015 jsou okynka, tak je to ocividne jasne, uz mi asi fakt hrabe. Ale jeste jsem si ted vzpomel na jeden mini clanecek, musim to dohledat...resili to tam prave...
Ale furt mi nejde do hlavy, jakto ze teda existujou 1911 bez SN na hlavni. Tak proc potom doprcic musi byt nakupko a prukaz zbrane na uplne holy neosazeny polymerovy ram na jinou pistol? Treba Gecko nebo H&K? Naco seriak, kdyz ocividne 1911 muze byt uplne v pohode bez seriaku na hlavni. To je zas kocourkov toto.
Dal byl ruku do ohne, ze loni 2016 tam byly desticky v ramu zalite, z 2016 nemam foto, ale jelikoz na foto z 2015 jsou okynka, tak je to ocividne jasne, uz mi asi fakt hrabe. Ale jeste jsem si ted vzpomel na jeden mini clanecek, musim to dohledat...resili to tam prave...
Ale furt mi nejde do hlavy, jakto ze teda existujou 1911 bez SN na hlavni. Tak proc potom doprcic musi byt nakupko a prukaz zbrane na uplne holy neosazeny polymerovy ram na jinou pistol? Treba Gecko nebo H&K? Naco seriak, kdyz ocividne 1911 muze byt uplne v pohode bez seriaku na hlavni. To je zas kocourkov toto.
- Patrik
Příspěvek#82 » stř 1. úno 2017, 22:24
MKabar píše:Promin, ale rozeber to a najdi ty cisla, nemuzes mit legalni pistoli bez cisla na hlavni, zaveru a ramu. Neprosla by zkusebnou a nikdo by ti ji neprodal. A mel jsem v ruce min. 10 ks P320 na IWA a vsecky mely cislo na ramu. Je to tak jak rikam, stopro.
Bohužel se pleteš, taky mám Siga P226 bez čísla na hlavni a mně snad věříš, pokud ne tak se stav, Ti ho ukážu (ten lauf)
(edit: opravena značka)
-
mossad37901 - Příspěvky: 14
- mossad37901
Příspěvek#84 » sob 4. úno 2017, 07:41
Tak pratele, zbran poprve vcera zhlednuta v Liře (Praha). Maji tam fullsize a musim rict, ze velice je to presne to, co jsem ocekaval. Drzeni je perfektní, jak prdel na hrnec. Zpracovani zbrane skvele, kam se hrabou nektere renomovane zbrojovky. Spoust bez zbytecnych pojistek, ktere mi vadi podvedome pri strelbe. Ale jsem z ni take trochu prekvapeny, jak je nakonci tvrda na domacknuti. Je to muj pocit, ale pri sportovni strelbe hrozi lehke strhavani. Mate nekdo zkusenost? Pokud ji mate a jste z Prahy, strednich Cech, je mozne se domluvit na vyzkouseni na strelnici? Dekuji moc za info. Rozhoduji se prave pro tuto zbran.
- loocas
Příspěvek#85 » sob 4. úno 2017, 08:53
Mám fullsize na IPSC a přeleštil jsem u ní všechny styčný body spoušťáku (krom strikeru) a odpor spouště se snížil na, příjemných, 2.2-2.5Kg a s dalším přeleštěním bych se chtěl dostat pod 2Kg.
Rozhodně strhávání není problém, ač nejsem žádnej ostrostřelec.
Necitujeme těsně předcházející příspěvek !
Rozhodně strhávání není problém, ač nejsem žádnej ostrostřelec.
Necitujeme těsně předcházející příspěvek !
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí