Heckler & Koch VP9 Striker Fired Perfection

Glock a spol.
HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#541 » čtv 20. dub 2017, 17:52

Víme, nebude :). Min. do 2019. OR bude nejdříve 2018.
Naposledy upravil(a) HawkCZ dne čtv 20. dub 2017, 17:54, celkem upraveno 1 x.

DoM

Příspěvek#542 » čtv 20. dub 2017, 17:53

Jo.. takže jediný řešení je nákup verze s montáží a dokoupit hlaveň? :D
EDIT: 2018? Ok :(

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#543 » čtv 20. dub 2017, 17:55

Jj. Jinak ta OR s montazema čtyřma ma předběžnou cenovku 27 400,-
Bez montáži cca 23 400,-

Závitová hlaven 6500,-

Jj, letos budeme rádi, když se dočkáme Lka a SKacka.

DoM

Příspěvek#544 » čtv 20. dub 2017, 17:57

Ok, díky za info! Zvažuji přechod k H&K a na větší velikost a ty nový VP9ky mě zaujaly... kor když vezmu v potaz možnou situaci do budoucna vzhledem k tlumičům a úpravě legislativy.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#545 » čtv 20. dub 2017, 18:02

Určo se ozvi, když budeš něco potřebovat ;)

DoM

Příspěvek#546 » úte 25. dub 2017, 16:24

Za chvíli by mohly být první recenze :)

http://imgur.com/a/1XklP

Lafry

Příspěvek#547 » úte 25. dub 2017, 21:15

Lidicky, je nekdo z Ostravy, nebo Frydku a ma SFP9... Rad bych si nechal udelat pouzdro u sakalshop ale bohuzel sem zjistil, ze to mam pres celou repu.... Tak jestli by mi nekdo nezajel k panu Jarolimovi a nechal ho udelat pouzdro.

Rottwik

Příspěvek#548 » sob 29. dub 2017, 05:08

:shock:

DoM

Příspěvek#549 » čtv 4. kvě 2017, 14:52

První recenze SKčka na YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=EWSvr0-Bk-E&t=0s

Sufa

Příspěvek#550 » pát 5. kvě 2017, 20:47

Panove, v nejakem cisle casopisu Zbrane a naboje snad z minuleho roku byl obsahly clanek k teto zbrani. Nemate ho nekdo?

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#551 » ned 7. kvě 2017, 11:01

Hodnota článku ze Zbraně & Náboje je asi tak 0. Když jsem poznal pány, kteří ty články píšou, tak to jsem fakt čuměl :D. Od té doby jsem si ten časopis nekoupil :-).

MTWT

Příspěvek#552 » ned 21. kvě 2017, 12:22

Zdravím.
Jsem čerstvý držitel ZP a vybírám si svou první pistoli. Po cca dvouměsíčním „nasávání“ informací z netu a praktického zkoušení vybraných značek na střelnici, jsem se rozhodl pro HK SFP9 (opravdu dlouho jsem se rozhodoval mezi SFP9 a PPQ).

No, ale když jsem své rozhodnutí sdělil správci střelnice, kam chodím, který zároveň vlastní obchod se zbraněmi, tak mi v podstatě začal nákup HK rozmlouvat. Uznal, že je to moc hezká a hlavně povedená zbraň (SFP9), ale že její dovozce do ČR velmi kazí její prodejnost a oblibu, protože (prý):
- dostupnost zbraní HK je velmi problematická, kdy se nikdy neví, kdy objednaná zbraň bude k dispozici, kdy to může být měsíc, dva atd.,
- a dostupnost náhradních dílů je prý naprosto katastrofální, kdy (prý) sehnat něco na HK je nadlidský výkon…

Na netu jsem sice zaznamenal, že to s dostupností náhradních dílů k HK není zrovna nejlepší, ale výše uvedená nekompromisní kritika mě dost zarazila a mé rozhodnutí ohledně koupě HK velmi zviklala.

Jaké máte praktické zkušenosti s dostupností zbraní HK a náhradních dílů k nim vy?
Vážně je to tak hrozné a zbraně HK jsou v podstatě jen pro opravdové nekritické fanoušky, kteří jsou ochotni ledasco vydržet a překousnout?

MKabar

Příspěvek#553 » ned 21. kvě 2017, 15:41

Kdyz necemu nerozumis a neumis to sehnat/nechce se ti, tak je nejlepsi to zkritizovat a vychvalit/prodat to, ceho mas zrovna hromadu na sklade. Vsecko se da, kdyz se chce. Jenom musis do zpravneho kramu ;-).

Tom Λ

Příspěvek#554 » ned 21. kvě 2017, 15:50

Ono tohle opravdu platilo ještě nedávno, proto to nejspíš správce říkal. Nicméně v poslední době se to změnilo a dostupnost se rapidně zlepšila, i díky hyperaktivnímu hawkovi (děkujeme) který tady určitě ještě napíše. Samozřejmě pořád to není Glock, kde mají díly na většině obchodech i skladem, ale z mé zkušenosti, vše co sem chtěl, sem sehnal (některé díly se čeká, něco je na skladě). Nevidím v tomhle moc rozdíl oproti tomu PPQ, i když Glock a czub je na tom v tomhle ohledu samozřejmě lépe.

mihlit

Příspěvek#555 » ned 21. kvě 2017, 16:14

Záleží taky co přesně chceš. Já čekám na (ne zrovna běžnou) P30LS SD od 1. února. Takže s vyřizováním objednávek asi HK úplně nejrychlejší není. Párkrát jsem se už i ptal, jak to vypadá, to prý zkusí zjistit, ale odpověď pak nebyla. Takže hádám, že HK se neobtěžoval odpovědět. Na druhou stranu tipl bych si, že něco normálnějšího jako P30,P30L,SFP9 bude mít hawk předzásobeno skladem, stejně tak jako nějaké běžné spotřební díly (pružinky a podobné). Já mám na nošení SW Shield 45, kde je to ale s čekáním ještě horší (měl jsem štěstí, že zrovna byla poslední, jinak bych se načekal fest). S díly čekám, že bude též problém. Budu řešit, až nastane. Zatím jsem naštěstí na žádnou pistoli náhradní díl nepotřeboval. Jen by se mi hodilo něco pro starší revolver SW 28-2, kde se to ale opotřebovalo až po tolika letech, že už se stejně ani nevyrábí.

Zpět na