Heckler & Koch VP9 Striker Fired Perfection

Glock a spol.
MKabar

Příspěvek#556 » ned 21. kvě 2017, 17:42

Prvni P30L SD jsem postavil dokoupenim samotne zavitove hlavne (samozrejme nakupko a druhy PZ), lauf trval 4 mesice, jeste pohodicka. Prvni scislovanou P30L SD jsem dotahli ze Slovenska a trvalo to osm mesicu. Ted uz P30L SD byvaji bezne skladem v CR, ale momentalne prave zrovna nejsou. Terminy dostupnosti celych zbrani jsou opravdu casto nepresne, reknou ze prijdou v breznu a prijdou v kvetnu nebo taky srpnu apod. Nekdy ale naopak prijdou drive, nez je avizovany termin. Je to ruzne. Dostupnost dilu je max dva mesice na skoro vsechno. Jakakoliv soucastka na pistoli zatim vzdy dorazila v pohode po nejakem tom cekani. Ale nahradni dily ve smyslu poruchy jaksik na HK nejsou treba a "tuningove dily" jsou bezne skladem a dostupne.

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#557 » ned 21. kvě 2017, 20:12

Já jenom dodám, že se tohle snažíme fakt podchytit a neflexibilnost fabriky vyvážit skladovými zásobami, takže třeba na P30 a SFP9 jsou skladem náhradní díly jako úderník, vytahovač, pružinky a to v počtu 5-10 kusů. Rovnou dodávám, že zatím nebyl ani jeden kus potřeba ve smyslu, že by se opotřebil a nebo nevydržel. Celkově teď dost investujeme do těch skladových věcí jak z hlediska dílů tak zbraní.

Mimochodem přikládám fotku instalace Lobosácké spouště z pátku ;-). Sám jsem tomu nevěřil, ale zkrátila pretravel i reset. Sice to není levná sranda, ale je to fakt cool :o))

Obrázek

Pajdalek

Příspěvek#558 » ned 21. kvě 2017, 21:41

Skoro se bojím zeptat kolik v překladu znamená "není to levná sranda"? Vypadá luxusně.

MTWT

Příspěvek#559 » pon 22. kvě 2017, 08:58

Ahoj,
a děkuji všem za reakce na můj dotaz ohledně dostupnosti HK.
Podařilo se vám přesvědčit mě, že v současné době již není potřeba být nervózní z dostupností a servisu, a tak rozptýlit mé pochybnosti.
Příští týden se tedy zastavím v prodejně na ul. Tovární v Praze.. :)

DoM

Příspěvek#560 » pon 22. kvě 2017, 17:02

Prodejna NoComproHouse už funguje? :)

Lafry

Příspěvek#561 » stř 24. kvě 2017, 11:33

DoM píše:Prodejna NoComproHouse už funguje? :)

dnes jsem tam byl.. Az za mesic :-)

DoM

Příspěvek#562 » čtv 25. kvě 2017, 09:04

Za měsíc to bylo už před měsíc :D :D Ještě že není kam spěchat :D

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#563 » čtv 25. kvě 2017, 13:40

Měsíc se čekalo na trezorový dveře :). Teď už to ale nabírá spád :). Ona to stejně bude spíš taková klubovna s trezorovou místností :)

Mimochodem SFP9 SK nakonec nebude dostupná v RALu bohužel.

DoM

Příspěvek#564 » čtv 25. kvě 2017, 17:52

Jakmile bude prodejna/showroom/klubovna s trezorem ready, dejte vědět :)

Lafry

Příspěvek#565 » pon 5. čer 2017, 15:07

Dnes navsteva a pokec u HawkCZ v showroomu. Vymena miridel za tyhle krasavce na pockani.Jeste jednou moc diky 8-)

PS: showroom uz se rysuje :P
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Houly

Příspěvek#566 » pon 5. čer 2017, 21:34

To HawkCZ: Ahoj, mám SFP9 SF. Toto fórum jsem, Bohužel, začal sledovat až po její koupi. Rád bych se zeptal, zda máte k dispozici ještě mířidla 10-8 Performance? Pokud ne, kdy tak asi budou ke koupení? Předem děkuji za info

Houly

Příspěvek#567 » sob 10. čer 2017, 20:39

Prosím, připomínám se ohledně dostupnosti mířidel 10-8. Měl bych zájem i o nějaký vnější kydex. Je možné ve vašem showroomu rovněž něco omrknout a ev. zakoupit?

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#568 » sob 10. čer 2017, 20:45

Ahoj. Miridla zase budou cca za mesic. Něco okouknout a dohodnout kydex lze už ted :), ale showroom se ještě se staví :). Takže předem cinknout otvíračka bude asi s další varkou 10-8 :)

Houly

Příspěvek#569 » ned 11. čer 2017, 21:36

Děkuji za odpověď. Měsíc je O.K. Ať se daří se stavbou showroomu. Až budete mít otevřeno, rád se zastavím a doufám, že i nakoupím ;)

HawkCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#570 » pon 19. čer 2017, 13:13

Tak pánové, Trugla TFX Pro dorazily! Myslím, že SFP sluší :-). Kompatibilní s P30/SFP9/SFP40/HK45. Pro detaily víte, kam se obrátit ;-) Další várka 10-8 je na cestě :-).

Nemají sice prolis jako tovární varianta (to nemají ani 10-8), ale zase mají šroubek, který po dotažení ještě pro sichr lepíme. Zatím nebyl problém s tím, že by se miřidla pohla jinam, než byla usazena.

(P.S.: nechci zase dráždit adminy logem, ale je to fotka postnutá z FB, tak pokud by se to nezdálo, můžete z příspěvku fotku vyhodit ;-) )

Obrázek

Zpět na