Obchod: brownells-cesko.cz

DJ Die

Příspěvek#76 » úte 13. čer 2017, 17:36

Za mě spokojenost:
Objednávka byla přijata 27.5.2017
Prohlédnuto 30.5.2017
Odesláno 31.5.2017
Dnes 13. 6. přišel balík

Medicinbal

Příspěvek#77 » úte 13. čer 2017, 17:56

Tak ja to mam uplne stejne. Objednano 27.5. A dnes doruceno k plne spokojenosti.

certik

Příspěvek#78 » úte 13. čer 2017, 21:57

Taky mi to dneska prislo (odeslano 31.5.) Vypada to vsechno dobre, rozhodne spokojenost. Jen by mohli trosku zapracovat na informovanosti (hlavne asi vysvetleni toho jak to probiha), ale hadam ze to se casem ucese.

McFly
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#79 » čtv 22. čer 2017, 06:48

Nyní řeším vrácení heatshieldu na brokovnici, který nesedí/nefunguje na brokovnici, na které by dle popisku měl, zatím se k ní nepostavili zrovna čelem a snaží se ze svých slibů vycouvat defacto mi řekli, že mám smolíka protože po 14-ti dnech nemohu vrátit ( i když je zboží v rozporu s kupní smlouvou ). Smutně to odkývám chlápkovi do telefonu, že chápu, ještě se dotazuji zda nelze nic dělat, že mi stačí i kredit za to zboží na nový nákup a za dva dny na to koukám jak zjara, že mají na úvodní stránce garanci:
"Vaše 100% spokojenost
Společnost Brownells je na trhu již neuvěřitelných 78 let. S důvěrou se na nás obrací laická i odbořná věřejnost pro zajištění vysoce kvalitních dílů a příslušenství.

Náš nově otevřený český e-shop Vám nabízí již 41 264 produktů, ze kterých si vybere i ten nejnáročnější uživatel.

Naše předsevzetí je nabízet Vám neustále se rozšiřující sortiment kvalitních produktů za příznivé ceny. Pokud se však stane, že nebudete spokojení s dodaným zbožím, můžete ho kdykoliv vrátit nebo vyměnit.
"

Průběžně budu reportovat. Jsem na ně zvědav, absolutně se mi nelíbí přístup, že pokud to jen trochu, jde vycouvou ze všech slibů.

sokar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#80 » čtv 22. čer 2017, 09:15

Mám tam objednán zásobník a šachtu na remington 700 ve 223 a psali, že to bude sedět. Tak jsem teda zvědav co s tím budu dělat, když nebude a vrátit to nepůjde. :shock:

Golem

Příspěvek#81 » úte 27. čer 2017, 23:24

Když to zrekapituluji,
- první objednávka byla přijata 22.5.2017
- odesláno 24.5.2017
- prohlédnuto 4.6.2017
- skutečně doručeno 7.6.2017
Na dotaz co znamenají jednotlivé položky mi odpověděli: "odesláno znamená,že vaše objednávka opustila sklad Brownells USA, ale ne USA. Uvedu příklad když budete mít u objednávky odesláno 31.5 tak v Praze to bude pátého nebo šestého června."

- druhá objednávka byla přijata 10.6.2017
- odesláno 14.6.2017
- prohlédnuto 17.6.2017
- dodnes (28.06.2017) nedoručeno nic.
Na opětovný dotaz ke statutům objednávky mi odpověděli: "Dobrý den, prohlédnuto znamená, že se někdo díval na Vaši objednávku. Všechny objednávky se uzavírají každou středu a ve čtvrtek se posílají z USA do České republiky. Pokud nenastanou žádné komplikace tak objednávky jsou v pondělí nebo v úterý v Praze, pak probíhá celní řízení a posléze jsou doručovány do Kroměříže, kde se lepí nové štítky. Následující den to předávám kurýrní službě PPL. Teď jsem Vám popsal celý proces doručování zásilek z USA do ČR. Čili, když objednáte ve středu ráno a všechno jde hladce, tak Vaši zásilku můžete mít i za tři dny doma."
To mě trochu zarazilo, protože možnost doručení do tří pracovních dnů rozhodně nepředpokládám a ten mail logicky firmě ubírá na důvěryhodnosti... koneckonců, jsme dva týdny po zvěstovaném zázraku a stále nic...

Imho se česká pobočka potýká s dětskými nemocemi a je před nimi ještě hodně práce, což není těžké chápat, ale proč se pokoušejí poskytovat zákazníkovi vysvětlení jak nějakému tupému jarynovi, to mi nejde na rozum...

petrc

Příspěvek#82 » stř 28. čer 2017, 07:54

Dosti pochybuju, že by to zvládli za tři dny .... co jsme od nich objednával a i dříve z Brownells DE tak to obvykle vycházelo na 3 týdny +-. To se mi zdá mnohem reálnější.

Golem

Příspěvek#83 » úte 11. črc 2017, 16:57

Dnes jsem dostal avizo od dopravce, že zítra bude doručováno. Čili od odeslání z USA do doručení v ČR rovné čtyři týdny. Minule to byly dva, doufejme že je to spíš výjimka a ne nastavení trendu... :-D

coffee
Vedení LOS

Příspěvek#84 » úte 11. črc 2017, 17:07

Od 1.6. stále jen prohlédnuto. :( :( :(

Letec 12

Příspěvek#85 » úte 11. črc 2017, 20:33

Objednáno 6.6 dodání snad zítra. Skoro měsíc a půl. Přes tři týdny to bylo na celnici v Praze. Snad to bylo jen kvůli konci školního roku a začátku prázdnin. Možná se to časem zlepší.

sokar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#86 » úte 11. črc 2017, 20:49

coffee : To vůbec neřeš. Já mám někde prohlédnuto a jinde odesláno a oboje už je doma. Prostě časem dorazí.

Golem

Příspěvek#87 » úte 11. črc 2017, 21:12

Jak už jsem kopíroval dřív z informací od zástupce Brownells Arms s.r.o., prohlédnuto neznamená vlastně vůbec nic, odesláno znamená odeslání z USA. Ale to vlastně neznamená také vůbec nic. Zástupce společnosti má odvahu (nebo drzost ?) tvrdit, že jsou schopní dodat objednávku na adresu v ČR do tří dnů od odeslání z USA, což je v jejich systému přeposílání imho i do budoucna naprosto nereálné. Realita naopak prokazatelně dokáže být i čtyři týdny (od odeslání z USA), což mi přijde jako docela dost. Nemám žádné zvláštní zkušenosti s objednáváním z USA, ale před několika lety mi z Glockshop objednávku za tři nebo čtyři dny doručit dokázali, i když napřímo, a v době, kdy bylo státem o něco méně pečováno o naše blaho...
Ale neházejme flintu do žita. Česká pobočka nebyla pro začátek nijak předimenzována, viditelný je za ní jeden člověk, je to eseróčko se základním kapitálem sto korun, a na adrese má zřejmě jenom poštovní schránku. Až se byznys ukáže jako životaschopný (a trvale vydělávající), jistě přidají.

MM

Příspěvek#88 » úte 11. črc 2017, 21:58

Taky isty bordel v oznacovani stavu zasielok maju aj germani. 6+ tyzdnov je bezna dodacia lehota. Takze fakt neriesit.
Co prijemne prekvapilo - ceska pobocka ma dokonca oproti nemeckej v ponuke tritiove mieridla Meprolight.

Golem

Příspěvek#89 » úte 11. črc 2017, 22:16

Ale jo, nabídku mají díky mateřské společnosti zajímavou, hůl nad nimi nelámu, ale prostor ke zlepšení mají značný...
A doufám, že ty se jich nezastáváš jenom proto, že v tom stokorunovém eseróčku má podíl někdo tam od vás z blízkého východu... :-D

Stewie

Příspěvek#90 » čtv 13. črc 2017, 12:58

14.-16. Free Shipping z CZ ;)

Zpět na