CZ P-10C

Smaarty

Příspěvek#601 » čtv 24. srp 2017, 21:56

Kdo z čtenářů má doma FDE s tritiovými mířidly přímo z továrny, ať se prosím ozve. Vzhledem k tomu, co jsem už odpovídal výše, se mi nechce věřit, že by takoví byli. (Ledaže by šlo třeba o nějaké před-produkční kousky.)

Carloss

Příspěvek#602 » čtv 24. srp 2017, 22:04

Tsss... aspoň mi nebude líto namontovat TFO. Kdyby byla tritia, asi bych to neměnil.

pedro!

Příspěvek#603 » čtv 24. srp 2017, 22:15

Ten návod bude psán s ohledem na to, aby byl platný i v roce 2032, kdy ČZUB uvede svá tritiová mířidla na trh ;-). Zatím ji stihli předběhnout Američani, viz příspěvek 588.

Mám FDE a normální luminiscenční mířidla, také stála stejně jako černá.

Shepard

Příspěvek#604 » čtv 24. srp 2017, 23:08

Je možné že to byla pouze první várka, páč klucí si je koupili hned jak se dalo, a stejně jak černé, tak FDE byly za pár dní fuč, a docela dlouho se čekalo na další naskladnění. Je možné, že druhá várka je neměla jak tu píšete. Nicméně vím, že v prvotním prodeji prostě byly. Řešil jsem to i se zbrojovku. Tritia se dávaly pouze u verze FDE, nešly přehodit na černou a ani zvlášť dokoupit. Vím to, protože jsem chtěl triti mířidla ale černou pistol, ne FDE. Ale opakuji se, tritia byli pouze u verze FDE, minimálně v tom prvotním prodeji. Na stránkách czub přímo psali, že FDE je dodávána s tritiovkama, a černá jen luminiscenční.... už to ověřit nelze, teď jsem se díval na stránky, FDE už tam vůbec není....

Je taky možné, že je ve zbrojovce sundali, jak tu píše Medicinbal - byl problém s dodavatelem a oni to radši všechno posílají za hranice, takže domácím dají obyč....

To samé je např. se zásobníky. Chtěl jsem navíc, ale nebyly. Den přede mnou se ptal kámoš a nebyly a prý dlouho nebudou. Hned druhý den jsem tam jel s dalším kámošem pro P-07 a v kufříku měl už novou várku zásobáků, které neměli okénko pro záchyt zásobníku pouze na boku, ale jako u P-10 na středu... Optal jsem se a prodavač mi ochotně donesl další dva. Ještě ani nebyly v evidenci a nešli namarkovat, chvíli to trvalo... a druhému prodavači se to evidentně nelíbilo, cosi si šeptaly a pak ke konci jsem slyšel: ,,vždyť si bere jen dva" Takže nevím zda li to byli podpultovky a já měl štěstí a měli dobrou náladu a mám je nebo se pro velkou poptávku udělala nová verze která jde jak to 07 tak do 10. Protože staré do 07 měli jak jsem psal, otvor pro záchyt jen po stranách a nahoře podavač nebyl téhle oranžové křiklavé barvy... Rozdílná je jen patka, je trochu menší. Nikdo mi nevěřil že je mám, že se všichni ptali, ani fotce nevěřili, prej je mám půjčené, nakonec jsem musel poslat fotku účtenky :-) Takže nevím jestli lhali v prodejně na Opletalovce, nebo to nevěděli, nebo se jim nechtělo... najednou to prostě šlo a já mám dva zásobáky navíc....

stope

Příspěvek#605 » pát 25. srp 2017, 05:39

Mem

Příspěvek#606 » pát 25. srp 2017, 07:03

Taky neuvěřím dokud neuvidím. :) Měl jsem v ruce 2 FDE a ani jedna tritiovky neměla. :(

Shepard

Příspěvek#607 » pát 25. srp 2017, 13:38

Nedalo mi to, a volal jsem kamarádům... tritiovky má opravdu pouze jen jeden, a to sehnal tím způsobem, že měl ze známosti s někým ze zbrojovky dohodnutý kurz a jakési školení a testing... měl k dispozici ještě první výrobní várku na test.... v trochu jiné podobě, než je teď finální verze a v prodeji.... A ten jediný má tritia. A ani nebudu psát, za kolik měl zbraň. Můžu jenom říct, že to bylo pod 10k :evil: Ostatní mají opravdu obyč lumini. Tímto se tedy všem omlouvám, že jsem mlžil. Sám jsem žil v omylu a šířil tyto info dál. Tudíž mi tedy lhali i ve zbrojovce když mi tvrdili že jsou tedy pouze u verze FDE ač nebyly... Takže ještě jednou - pardon, moje chyba :oops: :thumbup:

stope

Příspěvek#608 » pát 25. srp 2017, 14:12

Oni jsou v tý Zbrojovce takoví @#$&{$€, že si snad koupím Glocka :evil:

henry_propper

Příspěvek#609 » ned 27. srp 2017, 07:34

Ahoj, teď trošku z jiného soudku ... Na FB Zbrojovky USA se objevil docela zajímavý manuál https://shop.cz-usa.com/ProductDetail/1 ... ers-Manual Bohužel do ČR nejde poslat a ani nevím jestli ho zde časem budou prodávat :-( Zkrátka, nemáte někdo někoho v USA kdo by ho koupil a dále přeposlal? :-D

rumcajs_tr

Příspěvek#610 » pon 28. srp 2017, 10:55

Ahoj, může někdo doporučit, kde mají P-10 C aktuálně v Praze k vyzkoušení? Myslím na střelnici...
Díky.

Machead

Příspěvek#611 » pon 28. srp 2017, 11:00

henry_propper píše:Ahoj, teď trošku z jiného soudku ... Na FB Zbrojovky USA se objevil docela zajímavý manuál https://shop.cz-usa.com/ProductDetail/1 ... ers-Manual Bohužel do ČR nejde poslat a ani nevím jestli ho zde časem budou prodávat :-( Zkrátka, nemáte někdo někoho v USA kdo by ho koupil a dále přeposlal? :-D

Casom zrejme pribudne aj tu:
http://stevespages.com/page7b.htm

Smaarty

Příspěvek#612 » pon 28. srp 2017, 11:09

--> rumcajs_tr: Minimámálně na střelnici Avim. Projdi historii tohoto vlákna, jestli někdo neuváděl i jinou.

rumcajs_tr

Příspěvek#613 » pon 28. srp 2017, 20:55

Diky, nasel jsem kontakt na AVIM, zajdu vyzkouset... Vybiram si pomalu darek pod stromecek :-)

Letec 12

Příspěvek#614 » čtv 31. srp 2017, 10:10

Nevíte někdo, kdy lze očekávat na trhu další velikosti?

radimnet

Příspěvek#615 » pát 1. zář 2017, 09:36

Máte někdo pružiny od DPM? Kdyžtak nahoďte zkušenosti a jakou velikost pružiny používáte. Díky

Zpět na