Střelnice Luleč, doprovod

Lister169126

Příspěvek#1 » pon 25. črc 2016, 11:19

Zdravím střelce,

chtěl jsem se zeptat, jestli by se tu nenašel někdo, kdo má zbroják dýl než 3 roky, má smlouvu se střelnící v Lulči (u Výškova) a je tedy správcem střelnice a nevadilo by mu, kdybych se k němu občas přidal na střelbu.

ZP mám, zbraň taky, nicméně správce střelnice být nemůžu, protože mám zbroják jen krátce, potřebuji tam tedy jeho přítomnost.

Děkuji

jack-3d

Příspěvek#2 » pon 25. črc 2016, 18:35

Odkud jsi? Jezdím tam z Brna, takže pokud jsi taky, nebo někde po cestě, naberu tě. Víc SZ.

haldex

Příspěvek#3 » čtv 17. lis 2016, 09:12

Ahoj, jezdite tam z Brna kdy? Taky bych se pridal. Spravce mam.

Antony30011

Příspěvek#4 » čtv 17. lis 2016, 13:23

Ahoj, kdybych mohl, taky bych se pridal ke zkusenejsim. Zp, zbran, ridicak i auto mam. V Brne studuju

ValdaM

Příspěvek#5 » pát 5. kvě 2017, 06:46

Dnes mi přišla odpověď na možnosti vstupu na střelnici, funguje to tam následovně:

1. Celoroční vstup v režimu:

Vstup na střelnici je možný na základě uzavřené smlouvy o nájmu, poučení PROVOZOVATELEM - správcem střelnice a za dodržení všech podmínek stanovených smlouvou a provozním řádem střelnice.

V případě uzavření smlouvy o nájmu se tato vztahuje pouze na Vás, je nepřenosná a nelze s sebou brát kohokoliv za účelem střelby.

Využívat střelnici lze v podstatě kdykoliv, kdy není organizovaná střelba. Kdy je volno, resp. obsazeno lze zjistit na našich stránkách http://www.strelnicelulec.cz v sekci "obsazení střelnice".

Současně je tam uvedena i provozní doba dle jednotlivých měsíců a omezení jednotlivých ráží – střelby z velkorážných a brokových zbraní (ve dnech pracovního volna a klidu) platné od 1. 6. 2013.

· Využití střelnice je možné v provozní době střelnice podle jednotlivých měsíců roku takto:
leden, listopad a prosinec 8,00 – 16,00 hod.
únor 8,00 – 17,30 hod.
březen a říjen 8,00 – 18,00 hod.
duben až září 8,00 – 19,00 hod.

· Omezení zbraní podle ráží v provozní době:
PONDĚLÍ – PÁTEK (kromě státních svátků)

08,00 hod – konec provozní doby dle kalendářního měsíce – povolena ráže zbraní bez omezení

SOBOTA (kromě státních svátků)
08,00 hod – 17,00 hod. (v měsících provozu) – povolena ráže zbraní bez omezení
17,00 hod. – 19,00 hod. (v měsících provozu) – povolena ráže zbraní 22. LR; ZÁKAZ STŘELBY Z VELKORÁŽNÉ DLOUHÉ I KRÁTKÉ KULOVÉ ZBRANĚ A BROKOVÉ ZBRANĚ

NEDĚLE A STÁTNÍ SVÁTKY
08,00 hod – 13,00 hod. - povolena ráže zbraní 22.LR a velkorážné krátké kulové zbraně; ZÁKAZ STŘELBY Z VELKORÁŽNÉ DLOUHÉ KULOVÉ A BROKOVÉ ZBRANĚ
13,00 hod. – konec provozní doby dle kalendářního měsíce – povolena ráže zbraní 22.LR; ZÁKAZ STŘELBY Z VELKORÁŽNÉ DLOUHÉ I KRÁTKÉ KULOVÉ A BROKOVÉ ZBRANĚ

Střelnice je venkovní, se zastřešenými palebnými stanovišti. Vzdálenosti střelby 25 a 50 m.

Roční úhrada pro rok 2017 činí 1.000 Kč.

Pokud nejste držitelem zbrojního průkazu po dobu delší než 3 roky, je NUTNÉ, abyste si našel někoho, kdo k nám chodí a tuto podmínku splňuje.

Pokud Vás uvedené informace neodradily, je nutné zaslat emailem osobní údaje.

My připravíme smlouvu a emailem Vám zašleme termín k uzavření smlouvy na střelnici.

S sebou potom přineste originál dokladů - občanský průkaz a zbrojní průkaz.

2. Jednorázový vstup – v tomto režimu:

V případě jednorázového vstupu je cena 250 Kč za první hodinu. Každá další započatá hodina je za 100 Kč. Den a čas je nutné předem dohodnout s provozovatelem - správcem střelnice telefonicky.

Parkoviště k dispozici před areálem.

kolombo

Příspěvek#6 » pát 5. kvě 2017, 08:19

To je zajímavé, ale chce to mít ZP ty 3 roky. A mít tu střelnici na dosah.

radecc

Příspěvek#7 » stř 27. zář 2017, 11:10

Ahoj,sháním někoho jako doprovod kdo má ZP víc jak 3 roky.

majlont

Příspěvek#8 » stř 27. zář 2017, 15:19

Já tam jezdím docela často, ale nechci ti nabízet doprovod, protože se většinou rozhoduji vždy až na poslední chvíli - podle toho, jak se vyvíjí můj pracovní den. Ze zkušenosti ale vím, že tam v 95% času někdo střílí, takže stačí přijít a požádat správce ve výkonu, aby tě dozoroval.

radecc

Příspěvek#9 » stř 27. zář 2017, 18:10

díky za odpověd,vyřídím si členství

Zpět na