Vtipy a srandičky

audis

Příspěvek#1651 » pon 7. led 2019, 13:57

kolombo

Příspěvek#1652 » pon 7. led 2019, 14:53

Nešlo by to napsat do jednoho příspěvku ??
Už takhle je té popularity zbytečně moc :-D

audis

Příspěvek#1653 » pon 7. led 2019, 22:51

černošská holčička za 70 Kč.

Mikina bez holčičky ... 223 Kč
Obrázek

Mikina a holčička ... 299 Kč
Obrázek

ps: mikiny jsou zcela identické. Koupit můžete zde https://www2.hm.com/cs_cz/productpage.0508932035.html / ze dne 7. 1. 2019

P.V.

Příspěvek#1654 » úte 8. led 2019, 06:55

Nejsem si jist, jak moc je to vtip.. :?
FB_IMG_1546926809713.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

pavelg

Příspěvek#1655 » úte 8. led 2019, 09:48

Akorát že ti američtí domorodci měli aspoň ty luky a válečné sekery, které jim jejich náčelník nezakazoval nosit. To hrbatá matka z č. 10 zakázala svým domorodcům i nože a Dement_který_si_neumí_obout_boty_stejné_barvy se svým teamem to chtějí rozšířit i na zbytek EU. A náčelnice Anděla zase prosadila zákon, který umožňuje umlčet každého, kdo by chtěl říct pravdu. Pravda je totiž buď proruská nebo nenávistná.

SansLogique

Příspěvek#1656 » úte 8. led 2019, 09:52

Však tehdy byli dobyvatelé technicky vyspělejší, dneska je to obráceně, takže musíš mít rozvratný elementy uvnitř, jinak to přece nejde.

pavelg

Příspěvek#1657 » úte 8. led 2019, 14:39

Situace: manželský pár jde pěšky z divadla přes park a potká skupinku kulturních obohacovačů
Ahmed: Dobrý večer, Bůh je velký!
Hans: Dobrý večer pánové, co si přejete?
A: Rád bych s kamarády provedl koitus tady s vaší partnerkou
H: S tím pánové nesouhlasím.
Gerda (po krátkém zaváhání): ani já nesouhlasím
A: Neradi bychom použili násilí, mimochodem hodláte se tomu bránit?
H: Mám v kapse nůž a ...
G: Mám pepřák!
A: To byste ovšem jednali protizákonně. Nože je v této zemi zakázané nosit na veřejných místech a pepřáky je zakázáno vlastnit zcela. Tady Muhammad zavolá policii, jestli se budete chovat nevhodně.
H (vztekle): dám ti po tlamě!
G (hystericky): vyškrábu ti oči!
A: Uvědomte si, že pokud byste použili vůči nám násilí, vystavujete se trestnímu stíhání. Z poslední doby bych upozornil na případ v Dánsku, kdy žena v průběhu přípravy na koitus nastříkala obohaceči do očí pepřový spray a byla za to potrestána. V Rakousku se nyní vede trestní řízení proti ženě, která se koitu bránila násilím a udeřila obohacovače do obličeje tak, že mu zlomila nos. Bude přísně potrestána.
Vaše státní moc vám moudře zakázala nože i pepřáky, o střelných zbraních nemluvě. Policie doporučuje vyhovět přání obohacovačů a neklást jim odpor. Správně říkají, že takové jednání pouze eskaluje násilí a ničemu nepomůže. Správně se naopak zachoval mladý muž, jehož partnerku obohacovač vytáhl ze stanu a provedl odborný pohlavní styk za jeho přítomnosti. Nikomu se tehdy nic nestalo a tak to má být, tak je to správné.
G (otáčí se na Hanse): Fakt?
H (mlčky přikyvuje)
A: nuže?
G: (mlčky svléká norkový kožich, aby nedošel újmy)
H: Máte požadavky i vůči mně?
A (otáčí se k ostatním, ti znechuceně kroutí hlavami): Upozorňuji, že vaše otázka by mohla být chápána jako výzva k homosexuálnímu styku, který je haram a trestá se smrtí.
H: pardon...
A: (zatímco Gerda se skupinkou odchází na pískoviště) nic se nestalo, měl byste ale chodit na kursy základů Šaria. Počkejte tady na lavičce asi 40 minut, déle to trvat nebude, je nás jen 9.
H: jistě
A: (důrazně k Hansovi) Bůh je velký!
H: (zmateně) Prorok budiž pochválen!

Indian

Příspěvek#1658 » úte 8. led 2019, 14:52

To už ani není vtipné, jak moc se to podobá realitě...

Hribek

Příspěvek#1659 » úte 8. led 2019, 14:53

Z toho mne spíš mrazí...

Spirpin

Příspěvek#1660 » úte 8. led 2019, 15:17

image005.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

audis

Příspěvek#1661 » pát 11. led 2019, 18:27

audis

Příspěvek#1662 » úte 15. led 2019, 23:30

Obrázek

kolemjdoucí

Příspěvek#1663 » stř 16. led 2019, 08:53

A nemáš to náhodou odstřižený adblockem nebo něčím podobným?

audis

Příspěvek#1664 » stř 16. led 2019, 10:09

Já jsem čtenář, ne programátor. Kdybych měl prověřovat všechny fígle a fakenews na čtenáře na internetu, nemohl bych věřit ničemu. Idnes je nejduveryhodnejsi server. Vidím reklama, je reklama. Můj nápad to nebyl.

indijohns

Příspěvek#1665 » stř 16. led 2019, 16:13

pavelg píše:Situace: manželský pár jde pěšky z divadla přes park a potká skupinku kulturních obohacovačů
Ahmed: Dobrý večer, Bůh je velký!
Hans: Dobrý večer pánové, co si přejete?
A: Rád bych s kamarády provedl koitus tady s vaší partnerkou
H: S tím pánové nesouhlasím.
Gerda (po krátkém zaváhání): ani já nesouhlasím
A: Neradi bychom použili násilí, mimochodem hodláte se tomu bránit?
H: Mám v kapse nůž a ...
G: Mám pepřák!
A: To byste ovšem jednali protizákonně. Nože je v této zemi zakázané nosit na veřejných místech a pepřáky je zakázáno vlastnit zcela. Tady Muhammad zavolá policii, jestli se budete chovat nevhodně.
H (vztekle): dám ti po tlamě!
G (hystericky): vyškrábu ti oči!
A: Uvědomte si, že pokud byste použili vůči nám násilí, vystavujete se trestnímu stíhání. Z poslední doby bych upozornil na případ v Dánsku, kdy žena v průběhu přípravy na koitus nastříkala obohaceči do očí pepřový spray a byla za to potrestána. V Rakousku se nyní vede trestní řízení proti ženě, která se koitu bránila násilím a udeřila obohacovače do obličeje tak, že mu zlomila nos. Bude přísně potrestána.
Vaše státní moc vám moudře zakázala nože i pepřáky, o střelných zbraních nemluvě. Policie doporučuje vyhovět přání obohacovačů a neklást jim odpor. Správně říkají, že takové jednání pouze eskaluje násilí a ničemu nepomůže. Správně se naopak zachoval mladý muž, jehož partnerku obohacovač vytáhl ze stanu a provedl odborný pohlavní styk za jeho přítomnosti. Nikomu se tehdy nic nestalo a tak to má být, tak je to správné.
G (otáčí se na Hanse): Fakt?
H (mlčky přikyvuje)
A: nuže?
G: (mlčky svléká norkový kožich, aby nedošel újmy)
H: Máte požadavky i vůči mně?
A (otáčí se k ostatním, ti znechuceně kroutí hlavami): Upozorňuji, že vaše otázka by mohla být chápána jako výzva k homosexuálnímu styku, který je haram a trestá se smrtí.
H: pardon...
A: (zatímco Gerda se skupinkou odchází na pískoviště) nic se nestalo, měl byste ale chodit na kursy základů Šaria. Počkejte tady na lavičce asi 40 minut, déle to trvat nebude, je nás jen 9.
H: jistě
A: (důrazně k Hansovi) Bůh je velký!
H: (zmateně) Prorok budiž pochválen!

Mě se to líbí ! ;) Tady jsou zatím velmi chráněni útočníci a trestáni bránící se oběti !

Zpět na