Norinco M305 / M14

Samonabíjecí pušky

JeeT

Příspěvek#16 » úte 3. bře 2020, 10:42

Dobry den, narazil jsem na https://delta14chassis.com/ a bohuzel jen jedno chassi neposlou. Kdyby se objednalo cca 20 kusu tak by to slo. Nebo nevite o nejakem jinem tele krom archangel a ebr ktere stoji milion?

Mac.42

Příspěvek#17 » úte 3. bře 2020, 10:55

Brownells CZ nabízí těla od 7500,- ...a samozřejmě nejlépe dřevo :)
ale vážně, s tímhle by ses pod těch 10k taky nedostal, vždyť chassis bez pažby je za $200 bez daní a dovozu (nemluvě o tom, že bys potřeboval 20 lidí, kteří budou chtít totéž co ty = to by se povedlo možná na to dřevo nebo EBR, ale jinak to není moc realistické)

JeeT

Příspěvek#18 » úte 3. bře 2020, 17:41

Chtel jsem to jen zkusit :) M14 se mi libi kdyz je modernizovana. A tady je ten vyber hodne omezenej :/

Pajzr

Příspěvek#19 » ned 16. bře 2025, 11:57

Zdravím, mám problém s M 305 B. Po pár ranách se mi odjistí lučík a celá zbraň má tendenci se rozložit. Přišel jsem na to, že závěr při zpětném pohybu nemá žádnou vůli vůči bicímu kohoutu a je vidět na zadní straně závěru, že dostává velké rány a náběhové hrany se roztemovávají. Taky vodící a aretační svislý výstupek spoušťového ústrojí se začíná opotřebovávat. Závěr jsem na problematických místech trochu opiloval a na sucho to chodí o trochu lépe, ale bojím se to přehnat. Avšak při střelbě se problém nevyřešil a dělá to pořád. karabinu jsem koupil sice jako třetí, avšak předchozí majitelé s ní nestříleli, což bylo na ní vidět. Můžete mi někdo poradit, co s tím? Dík Jindra

Zpět na