Seznamka

mikky

Příspěvek#1 » úte 25. srp 2020, 17:57

I zbraňofilové mají sociální potřeby a nenašel jsem žádnou webovou službu, která by tyto potřeby uspokojivě naplňovala (čti: mimo komunitu na nás koukaj v lepším případě jako na exoty, v horším případě jako na teroristy :) ).

Nechť tento topic funguje jako "safe space" pro lidi, kteří z jakýchkoliv důvodů hledají i off-line společnost.

Představoval bych si to trochu jako burzu - žádná diskuse, jen inzeráty, kontakt přes PM.

mikky

Příspěvek#2 » úte 25. srp 2020, 17:59

A hned začnu :)

Hledám střelkyni na návštěvy střelnic, jiných kulturních pořadů, diskuse o zbraních a dalších zajímavých tématech. Praha a okolí, zejména to severovýchodní.

Já 35 let, GP P1S, GP Q1S a Sa. vz58.

kk

Příspěvek#3 » úte 25. srp 2020, 19:28

Taky přihodim, Žatec a okolí, střelnice, pokec.
Já 40 let.

stanleyVolf

Příspěvek#4 » ned 14. srp 2022, 11:15

Taky se přidám....hledám kámoše....neznam nikoho se zbranemi.......pokec strelnice,.....Praha

Jacobson

Příspěvek#5 » ned 21. srp 2022, 14:08

Ahoj. Hledám parťáka na střelnici v okolí Plzně. Střílím převážně mirenku ze všech možných druhů zbraní. Oblíbená střelnice v Mýtě. Ideálně tak jednou týdně. Rád bych trénoval dynamiku, ale nemám moc kde. Před covidem jsem začal střílet trap na střelnici v Lobzich a po covidu už jsem se k tomu nedostal, ale mám v plánu opět začít. Když by měl někdo chuť na společný trávení volnýho času střelbou, budu rád když se ozve. Nejsem žádný super střelec, spíš nadšenec, takže se můžou klidně ozvat i začátečníci. Jinak něco víc o mně, ve světě zbraní se motám od 10 let. Od 15 let zbrojní průkaz. Cca 8 let jsem střílel závodně vzduchovku a malorazku, jinak rekreačně z velkorazek. Je mi lehce přes 30 let, tak by bylo fajn mít parťáka stejný genetace, ať najdeme společnou řeč. Budu se těšit na případný reakce, s pozdravem Kuba

VisX

Příspěvek#6 » stř 31. srp 2022, 14:14

Ahoj, bude mi 40, jezdim prevazne v Praze 4/10.
Rad bych narazil na nekoho/skupinu kdo by sel obcas strilet.
ZP mam chvili, v trezoru 2 kratky, odstrileno par tisic. MV-101 za mnou a jinak nic.
Rad bych i chodil navenkovni strelnici, ale nevim kam jezdit, mirenka ze stavu by chtela necim obohatit.
Do bodoucna me mirenka ani IPSC me nelaka, vlastne asi jen obr. strelba/LOS? (jasne napred se musim naucit chovat a mirit :) ).

Mac.42

Příspěvek#7 » stř 31. srp 2022, 14:41

jestli máš odstříleno pár tisíc, tak už se asi chovat umíš...
v tom případě se LOSu vůbec neboj - nemusíš hned vyhrávat, ale průpravu Ti to dá nejlepší možnou
(a i tam potkáš širokou škálu lidí)

Jarda.Jezek

Příspěvek#8 » pát 2. zář 2022, 06:49

LOSu se neboj, podívej se na kalendář a začni jezdit na závody, které ti vyhoví místem a časem. Plno věcí k LOSu se dá trénovat i na jednom stavu. Sám chodím teď před nedělním mistrovstvím v LOSu jednou až dvakrát týdně trénovat na AVIM na Florenci a rozhodně se nenudím mířenkou. Pak to bude pochopitelně řidčeji, ale jestli jestli chceš, můžeme se domluvit a zajít i jinam. Kontaktní údaje jako jméno, email, telefon a případně Skype nebo Google chat mi napiš do SZ. 40 mi už bylo před pár lety a střílím odmala...

Cocman

Příspěvek#9 » úte 6. zář 2022, 14:00

Ahoj. Je mi 34 a hledam jednotlivce nebo skupinu, ktera by me vzala pod kridla. ZP mam kratce, ale uz mam za sebou kurz Basic Pistol ( ne HT ).
Pohybuju se v okoli Nymburka, ale neni problem dojet do nejake rozumne vzdalenosti.
Zatim mam nastrileno kolem 300 ran a neco i nasuseno.
Bohuzel v mem okoli jsou lide, kteri jedou jenom mirenku, ale me to tahne na otevrenou strelnici, obrannou strelbu atd.

Flyer350

Příspěvek#10 » úte 3. zář 2024, 20:59

Ahoj, je to tu uz mrtvý? :)
Já 35 let, Praha-západ, zatím pistole, výhledově puška, rád bych se věnoval dynamické střelbě (včetně soutěží)

Jacobson

Příspěvek#11 » stř 4. zář 2024, 04:59

Totálně. Pro vzbuzeni zájmu nemáš ty správný parametry. Když bys napsal, že jsi svobodná holka mezi 20-30 let, tak bys viděl tu smršť. To by server dostal kolaps, kolik vzkazů by se zi začalo hrnout do schránky :D Ale na parkovy slavnosti tady nikdo není.
Zkusil jsem sem dát inzerát před 2 lety a úspěšnost stejná jako na kterékoliv jiné seznamce :D

Jarda.Jezek

Příspěvek#12 » stř 4. zář 2024, 05:30

A já tu před dvěma lety pomoc nabídl. Kdo bude hádat jednou, uhádne úplně přesně, kolik zájemců se mi za tu dobu ozvalo.

paza

Příspěvek#13 » stř 4. zář 2024, 07:07

Možná že je to vlákno určeno pro ty, kteří si chtějí z někoho vystřelit...

Sud

Příspěvek#14 » čtv 5. zář 2024, 07:08

No ono totiž společná záliba v něčem nebude jediný parametr pro přátelství a už vůbec ne garance toho, že to bude klapat. Teda aspoň pro mě ne. Tak nějak si nedovedu představit, že spolu půjdeme do hospody a budeme se furt bavit jen o kvérech. To by mě asi za chvíli přestalo bavit.
Společná návštěva střelnice mě taky neláká. Nejraději střílím sám, stejně jako když si jdu zacvičit nebo se projet na motorce. Kdokoliv další je pro mě jen nechtěné rozptýlení.
Za třeba posledních 10 let jsem přátelství přes nějaký z mých koníčků navázal snad jen jednou. Jinak se dá říct, že se zbytkem lidí, co je provozují taky, jsme navzájem nekompatibilní. Myšleno dlouhodobě.

Jarda.Jezek

Příspěvek#15 » čtv 5. zář 2024, 08:25

Seznamka je od seznámení se. S částí známých, se kterými se domlouváme na společném střílení, jsem se seznámil na střelnici, s částí tady na fóru a s částí někde jinde a nějak jinak.

Někdo má rád klid a samotu, jiný je rád za výměnu zkušeností a znalostí, jiný by na střelnici sám ani nešel a další třeba rád ušetří sdílením stavu. Jiný si třeba chce zkusit neobvyklou zbraň, ke které by se jinak nedostal.

Trochu zkušeností už mám a rád je předám, přičemž jsou pro mě přínosem i názory, dojmy a pocity ostatních, aspoň vidím, jak se na stejnou věc dá nahlížet i z jiného kontextu. Prostě to rozšiřuje obzory.

Takže já se v tématu zbraní seznamuji rád. A nic jiného než zbraně a střelbu v té známosti nehledám. Nehraje roli pohlaví, věk, rasa, politické přesvědčení ani míra zkušeností v oboru zbraní. Roli hraje zájem o zbraně a otevřenost ke sdílení zkušeností.

Občas přivedu úplného nováčka, aby si to zkusil. Pár z nich to chytlo a rozšířili naše řady. Jiní, co už v našich řadách byli, se trochu něco naučili, přičemž vzrostla míra bezpečí jak jejich tak okolí.

Dělám to zadarmo a ze zájmu. O rozvoj vlastní a o růst úrovně střelectví všeobecně. Podle mého to je potřeba, mnohem víc v dnešní době, kdy čelíme zatím možná největšímu u ohrožení našich práv a svobod. Čím víc totiž bude dobrých a slušných střelců, tím líp pro nás pro všechny.

Takže nemyslete jen na sebe sobecky teď a tady. Myslete na sebe i v budoucnu. Dělejte to, co dělám já, pomáhejte začátečníkům v rozvoji a začít těm, co ještě nezačali.

Od toho tu, podle mě, tahle seznamka je.

Zpět na