Antreg ARS M4s

Samonabíjecí pušky

jjjhe

Příspěvek#406 » stř 10. úno 2021, 23:04

Odstřelovačka to není, ale myslím si, že z toho dokáže dostat víc. Tohle jsem střílel s Luvem za 25 tisíc a kolimátorem bez zvětšení.

madbiker

Příspěvek#407 » čtv 11. úno 2021, 03:53

Jéééé, já nechtěl rozpoutat takovou debatu, jen pozvednout téme....

Tak jak jsem psal poprvé, jsem s puškou úplný začátečník, primárně ji mám na dynamické disciplíny kde se střílí 5-50m. Jen jsem chtěl vyzkoušet co to umí (a já) na větší dálku. Chce si to zkusit, optika je jen 6x!! Víc pravidla pro to co chci střílet nedovolují. Tečka ve skle na 300m zakrývá celý ten bílí střed! GGG69 jsou HPBT a jejich (můj) soustřel na 300m je v kružnici do 15cm. Mě to přišlo dobrý. Moje sestava není na precizní střelbu, myslím, že hlavní limit je optika. Co jsem se díval po střelnici, tak všichni mají sklo 20x...

Ale dobře, já se zlepším!!!

Gwin

Příspěvek#408 » čtv 11. úno 2021, 06:51

jjjhe píše:To Madbiker: Zastřeloval jsi nějak hlaveň? Nanesení bore pasty, čištění, 5 ran a tak dokola do cca 50 ran? Postupů je všude hromada.

Break-in nitridované hlavně? Není to trochu zbytečné?

jjjhe

Příspěvek#409 » čtv 11. úno 2021, 07:14

To je pravda, s nitridovanou to asi nema vyznam...

DesertEagle

Příspěvek#410 » čtv 11. úno 2021, 10:18

Čekáme na hračky z nové várky, máte už někdo ? Údajně to zamrzlo na tormentacích.

madbiker

Příspěvek#411 » čtv 11. úno 2021, 10:36

Gwin píše:
jjjhe píše:To Madbiker: Zastřeloval jsi nějak hlaveň? Nanesení bore pasty, čištění, 5 ran a tak dokola do cca 50 ran? Postupů je všude hromada.

Break-in nitridované hlavně? Není to trochu zbytečné?

samozřejmě jsem se o tu opičárnu pokoušel :D ale jen šňůrou, 1 výstřel - protáhnout, 5 - protáhnout.....ale nevím...
Teď má puška cca 1000 ran za sebou, dokonce mi na začátku chodila z SB a GGG jinak, teď je nástřel stejný....nějak si to sedlo :shock:

Jenda1805

Příspěvek#412 » čtv 11. úno 2021, 10:45

Dle příspěvku na FB od Habresta (Honzi) mají být nové kousky v pátek nebo v pondělí. Je to den stará informace.
V pondělí musí být, už mám domluvené i rande u PČR ... :-D

izerS18

Příspěvek#413 » čtv 11. úno 2021, 11:34

Co vim ja, tak se planuje zavoz pusek od stredy, takze jsou. Osobni vydej tedy drive;-)

DesertEagle

Příspěvek#414 » stř 17. úno 2021, 12:13

Po netu jde panika, ze Antreg bude dodávat s jinými hlavněmi než si uživatelé objednali. V katalogu byla údajně chyba ... Nechci šiřit žádnou paniku, proto se pouze ptám zda má někdo oveřené informace ??

sokar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#415 » stř 17. úno 2021, 12:30

Žádná panika se nekoná. Pušky mají spoždění, ale včera jsme obdrželi 6ks a do pátku máme dostat dalších 17ks. Hlavně a jejich průměry jak jsem měřil jsou z full auto verze. Pouze jsem napsal na něčí dotaz, že v katalogu Antregu jsou nepřesnosti a bude se to měnit - nikoliv průměry a typy a tvary hlavní -těch mají hotových k dnešku stovky, ale ten katalog se bude měnit. Také proto, že než jsme převzali distribuci pušek, měli tam verze marksman a podobné co nedávaly smysl. My jsme nastavili jiné specifikace před rokem a půl cca a ten katalog je starý dva roky. Takže pohoda klid, žádné paniky se nekonají. 8-)

getsome

Příspěvek#416 » stř 17. úno 2021, 12:36

Zatím klid, jen postupné posouvání termínu dodání na konec ledna/půlku února/konec února... :D

DesertEagle

Příspěvek#417 » stř 17. úno 2021, 12:51

... Honzo díky. Nechceme Suchomela otravovat s každou kravinou, denně mu volají desítky už nasra.. lidí. Ono se není čemu divit, když se stalé čeká na zbrane slibené konec prosince ...Oni to mají v Antregu prapodivně nastavený, obchodní ředitelka neví nic, účetní neví nic a Suchomel jako technický ředitel řeši všechno. Smekám, že se ještě nezbláznil.

sokar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#418 » stř 17. úno 2021, 13:04

Ano je to tak, nestíhá se, slibuje se a pak se odkládá. Taky mě to sere, ale už to bude. Já je nechci omlouvat - sami jsou si vědomi toho že se řekl nějaký termín a ten se nesplnil, nicméně když je jich na firmě 100 a hygiena zavírá na střídačku jedno oddělelní po druhém, paralizuje to firmu. Já se také každý den omlouvám že nedošly slíbené optiky, nebo montáž nebo něco. Nefunguje nikde nic a není možné s tím nic dělat. :?

DesertEagle

Příspěvek#419 » stř 17. úno 2021, 13:12

Zdovolením doplním ... údajně nemá sedět váha ? Lidé si objednali standard těžkou, ale ona váží ve skutečnosti výrazně víc než uvadí katalog co mám před sebou. To je mám obavu docela problém ...

sokar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#420 » stř 17. úno 2021, 13:28

Já jsem to z dovolením na FB doplnil, protože mě opravdu nenapadlo, že tam někdo Daniel BK bude řešit co jsem zvážil a udělá z toho naprosto vykonstruovanou kauzu kterou teda řeší spíš on sám a budou z toho pomalu konspirační terorie. Rozdíly v hmotnostích budou v řádu gramů. Já si fakt nedělám poznámky kolik co přesně váží, protože mě to až tak nezajímá. Ale ty tady píšeš o něčem údajném a že něco nesedí a že je to obáváš se problém atd. Tak si můžeš tu pušku zvážit sám. Stejně tak tu citaci o panice - nikde nevidím a panikaříš asi jen ty. To je tak dycky jak se někdo zeptá na konkrétní číslo a jak to o něco nesedí proti 2 roky starýmu prospektu tak je to extrémní kiks...

Zpět na