Pouzdro na vnitřní nošení
- Střelec
- scourge
Příspěvek#724 » stř 20. říj 2021, 15:03
kubass_hk9: Agis je pouzdro na větší zbraně, navíc ra streamlight lampa, to je fakt, ze pak mas vepredu slusne velkou vec Já to chci na G19, mám 195, tak doufam ze by Axis slim, ktery je mensi, nemel byt problem. Momentalne nejvic řeším jak to sem dostat... FedEx poštovné stoji prakticky to, co pouzdro, plus pak ještě DPH u nás z toho dělá fakt drahou věc. Jak jsi to objednával ty? Je tu jeste cesta pres preposilaci spolecnosti, ale nektere nechteji s cimkoliv od zbraní nic mít.
-
kubass_hk9 - Příspěvky: 458
- kubass_hk9
Příspěvek#725 » stř 20. říj 2021, 17:22
Ty rozdíly ve velikosti jsou dost minimální. Agis je nepatrně míň přizpůsobivější k tělu díky pásku se cvočkama. (ale zase jde snadno rozdělit a zase spojit). Zpětně mě štve, že jsem si nevzal verzi bez svítilny (ale v té době jsem neměl ještě G19 a na G17 se ta svítilna už celkem ztratí). Pokud jde o to jak to dostat sem, tak máš klasický tři možnosti:
1. prostě to chceš a zacvakáš
2. seženeš lidi na hromadnou objednávku aby se rozdělily poplatky
3. známí v US a) pošlou b) dovezou při cestě do ČR.
Já si to nechal dovézt...
Každopádně ještě mrkni na jejich novinky Axis a Agis Elite, vypadaj dobře
1. prostě to chceš a zacvakáš
2. seženeš lidi na hromadnou objednávku aby se rozdělily poplatky
3. známí v US a) pošlou b) dovezou při cestě do ČR.
Já si to nechal dovézt...
Každopádně ještě mrkni na jejich novinky Axis a Agis Elite, vypadaj dobře
- scourge
Příspěvek#726 » stř 20. říj 2021, 19:54
kubass_hk9: Jasně. Já to chci určitě bez lampy. Zajímá mě ta řada Axis, protože ten Agis mi přijde na mě zbytečně široký a nějak mi nesedí ty patenty. Elite vypadá pěkně, rozdíl v ceně zanedbatelný, CLAW je už u obou nastavitelný v obou osách, takže tam vidím hlavně ten anatomický rozdíl. Ale když si to člověk nemůže vyzkoušet, tak stejně houby poznám Podle recenzí je Elite pro lidi víc v pohybu, že je asi pohyblivější a méně interaguje s nohami třeba při dřepu atd. Ale podle všeho to není nějak významné.
Na ten dovoz asi zkusím USA-balik.cz. Přes ně to poštovné vychází líp.
Na ten dovoz asi zkusím USA-balik.cz. Přes ně to poštovné vychází líp.
-
kubass_hk9 - Příspěvky: 458
- kubass_hk9
Příspěvek#727 » stř 20. říj 2021, 21:48
Jasný, Já jsem byl ještě před pár týdny rozhodnutej, že si nechám dovézt Axis Elite na G19... No teď si ale dost hraju s myšlenkou, že si spíš nechám dovézt IWB od Bravo Concealment. Líbí se mi ten koncept vytočení pouzdra, takže k tomu, aby to tlačilo pažbu k tělu není potřeba dráp. Pouzdro tak má dobře sedět ať už na appendixu nebo na 4té hodině... Recenze fajn, cena není zas až tak zlá
-
Sarkafarka.Loupeznik - Příspěvky: 558
- Sarkafarka.Loupeznik
Příspěvek#729 » ned 28. lis 2021, 17:52
kubass_hk9 píše:Jasný, Já jsem byl ještě před pár týdny rozhodnutej, že si nechám dovézt Axis Elite na G19... No teď si ale dost hraju s myšlenkou, že si spíš nechám dovézt IWB od Bravo Concealment. Líbí se mi ten koncept vytočení pouzdra, takže k tomu, aby to tlačilo pažbu k tělu není potřeba dráp. Pouzdro tak má dobře sedět ať už na appendixu nebo na 4té hodině... Recenze fajn, cena není zas až tak zlá
Tohle by se nelíbilo? https://www.tacticalholsters.com/produc ... er-system/ Pokud již není zakoupeno jiné, podělil bych se o poštovné. Ten semiš na povrchu mi přirost k srdci a konečně dělají pouzdro i na Hellcat.
- yetti84
Příspěvek#731 » sob 18. pro 2021, 13:33
Sarkafarka.Loupeznik píše:kubass_hk9 píše:Jasný, Já jsem byl ještě před pár týdny rozhodnutej, že si nechám dovézt Axis Elite na G19... No teď si ale dost hraju s myšlenkou, že si spíš nechám dovézt IWB od Bravo Concealment. Líbí se mi ten koncept vytočení pouzdra, takže k tomu, aby to tlačilo pažbu k tělu není potřeba dráp. Pouzdro tak má dobře sedět ať už na appendixu nebo na 4té hodině... Recenze fajn, cena není zas až tak zlá
Tohle by se nelíbilo? https://www.tacticalholsters.com/produc ... er-system/ Pokud již není zakoupeno jiné, podělil bych se o poštovné. Ten semiš na povrchu mi přirost k srdci a konečně dělají pouzdro i na Hellcat.
Ahoj, já bych do toho možná šel. Akorát nechápu, proč je to pouzdro otevřené v oblasti mouchy a závěru.
- yetti84
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX