SDM M87O
- MartyCZe
- MartyCZe
Příspěvek#189 » stř 19. kvě 2021, 21:32
Mno, takže krytka místo kompíku od petera nainstalována. Matici jsem nahřívat vůbec nemusel a použil se přiložený klíček + dlouhá trubka + svěrák.Taková menší vsuvka pro ostatní, povolujete kontramatku, ne kompík jako takový. Kolega co vypomáhal mi to rovnou načernil a celkový dojem z délky broxny tisíckrát lepší.
Mno a k tepelnýmu štítu:
Ehm, to si brownells nemůže hlídat popisy produktů nebo co se děje??? Formed steel with elongated cooling slots protects your hand from burns.
Ten tepelnej štít je obyčejný kus plastu, který jsem mohl objednat z ebaye za 250 kč na airsoftku (dělá to jako doplněk Cyma, která repliky magpulovyho remíka). Tak nějak jsem tady nenarazil jestli to někdo skutečně má jako kus plechu/kovu, nebo jestli to mají všichni plastový, ale budiž. Když už to bylo doma tak jsem si řekl, že si to tam hodím. Předpažbí jsem hodinu a půl brousil a konečný efekt se dostavil. Jediný problém jsou přebíjecí lišty, který mi silně drhnou o centrační O ring u komory, ale to se doufám časem ochodí.
- MartyCZe
Příspěvek#191 » čtv 10. čer 2021, 11:47
První pocoronavirovy zážitek ze střelby.
trap střelivo nepočítám, vystříleno něco kolem stovky, přebíjení v pořádku.
S&B Buckshoty 12/70, různý druhy, vystříleno něco kolem 50, přebíjení taky v pohodě
S&B 12/76 Buckshot magnum, 25 kusů, 1x se prázdná nábojnice sekla v okýnku, závadu připisuju unaveným rukám a sobě.
S&B 12/67.5 Special Slug, 25 kusů, všechny bez problemu.
Zřejmě jsem měl štěstí na kus a uplně mě minuly problémy ostatních uživatelů týhle srandabrokny. Origo předpažbí poletí brzo pryč a už je objednany novy přímo od magpulu.
trap střelivo nepočítám, vystříleno něco kolem stovky, přebíjení v pořádku.
S&B Buckshoty 12/70, různý druhy, vystříleno něco kolem 50, přebíjení taky v pohodě
S&B 12/76 Buckshot magnum, 25 kusů, 1x se prázdná nábojnice sekla v okýnku, závadu připisuju unaveným rukám a sobě.
S&B 12/67.5 Special Slug, 25 kusů, všechny bez problemu.
Zřejmě jsem měl štěstí na kus a uplně mě minuly problémy ostatních uživatelů týhle srandabrokny. Origo předpažbí poletí brzo pryč a už je objednany novy přímo od magpulu.
- vosicz
- rarach89
- rarach89
Příspěvek#194 » pát 18. bře 2022, 10:44
Čekal jsem nové kousky, ale všechny dovezené jsou stejně rok 2019.
M870 je doma a koupil jsem rovnou předpažbí od Magpulu. Původní šlo dolu samo, na Magpul musela přijít gumová palice. Doporučuju kouknout na youtube na rozborku. Při skládání jsem tam nedokázal nacpat táhla, trochu jsem zabral a jedno vyskočilo mimo a celé se ohlo, takže jsem to potom rovnal. Po půl hodině trápení jsem pustil youtube a hned bylo složeno.
Do zásobníku se mi vejde po vyndání tyčky 6ks 12/70, ale při pumpování se jim občas nechce z trubky a zaseknou se tak napůl. Nějak jsem nepřišel na důvod. Dělají mi to cvičné i normální od všech výrobců. Někdo stejný problém a nebo ví řešení?
M870 je doma a koupil jsem rovnou předpažbí od Magpulu. Původní šlo dolu samo, na Magpul musela přijít gumová palice. Doporučuju kouknout na youtube na rozborku. Při skládání jsem tam nedokázal nacpat táhla, trochu jsem zabral a jedno vyskočilo mimo a celé se ohlo, takže jsem to potom rovnal. Po půl hodině trápení jsem pustil youtube a hned bylo složeno.
Do zásobníku se mi vejde po vyndání tyčky 6ks 12/70, ale při pumpování se jim občas nechce z trubky a zaseknou se tak napůl. Nějak jsem nepřišel na důvod. Dělají mi to cvičné i normální od všech výrobců. Někdo stejný problém a nebo ví řešení?
- MartyCZe
Příspěvek#195 » sob 19. bře 2022, 13:47
Nejsi jediný. Mě tam taky nešlo nasadit. Zkoušel jsem to doma svépomocí u toho jsem si zkurvil závit který jsem pak musel odřezat a udělat nový. Tyčku se mi povedlo taky ohnout. Ten tubus na který se nasazuje je oproti originalu tlustší.
Jaký náboje do toho používáš? Já používám je S&B a závadim si sám vlastníma rukama když už je mám unavený a přestanu pumpovat dostatečně dynamicky
Jaký náboje do toho používáš? Já používám je S&B a závadim si sám vlastníma rukama když už je mám unavený a přestanu pumpovat dostatečně dynamicky
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí