Ruger Blackhawk .357 mag , .44 mag

Krátké vícehlavňové zbraně

Redsnake

Příspěvek#61 » úte 30. led 2024, 08:29

Fíha, hezkypěkně. Přiznám se, že by mě to nenapadlo řešit.
Revolver je krasavec!

oldglock

Příspěvek#62 » úte 30. led 2024, 09:03

Redsnake: Díky, díky, já jsem takový detailista.... :-)

oldglock

Příspěvek#63 » úte 30. led 2024, 09:59

Ještě přidám můj nový přírůstek.... Ruger SBH s 4 a 3/4" lauferm v .44 Rem.mag.
R.v. 2023.
a.jpg

b.jpg

c.jpg

d.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

oldglock

Příspěvek#64 » úte 30. led 2024, 14:14

A zde ještě celá rodina SA......

aa.jpg

Shotgun ED

Příspěvek#65 » úte 30. led 2024, 15:31

To je nádherná rodinka. Taky jednu chci, ale musím došetřit a pořád nejsem rozhodnutý jestli dlouhou, nebo krátkou hlaveň :-D Je nějaký výrazný rozdíl mezi těmi hlavněmi při střelbě? Kolik stál ten poslední výše zmíněný přírůstek a jak dlouhá byla čekací doba?

oldglock

Příspěvek#66 » úte 30. led 2024, 16:15

Zatím jsem ani z jedné te .44 nestrilel, ale určitě pak dám srovnání. Prozenu to i hradlama.
Nekupoval jsem ho nový, ale z druhé ruky. Ceníková cena je nyní tuším 32tis. což bych za to nedal a původni majitel na něj čekal myslím 2 roky. Každopádně ten 7,5" má větší grip, lépe se drží a má lepší spoušť (1kg). Ten kratší má 1,4kg spoušť (počítám,že se trochu zajede) a lépe vypadá:-). Dá se tam dát i lehčí bicí a spoušťova pružina od Wollfa, tak třeba časem....
Jinak jsou to krásné zbraně, ale co tak nějak pozoruji, tak ta kvalita se mi zdá lepší u starší produkce.

Shotgun ED

Příspěvek#67 » úte 30. led 2024, 19:17

Díky. Srovnání těch .44 si moc rád přečtu. Čekačka 2 roky už je docela masakr a tolik těch .44 se na prodej z druhé ruky zase bohužel nepohybuje, tak gratuluji k dobré koupi. Je zajímavý že ten delší se líp drží, já si říkal jestli to nebude už velká páka na ruku a nebude to držení nepříjemný tou vahou. Ona ta sestupná kvalita se diskutuje i u jiných výrobců co tak pozoruji jako Smith&wesson, Kimber, Sig apod,

oldglock

Příspěvek#68 » úte 30. led 2024, 19:26

Ten delší SBH má trochu delší grip. Lépe to tak sedí v ruce a je celkem dobře vyvážený, tak tu délku hlavně moc nevnímám. Určitě to není žádná velká páka....nebál bych se toho..

Redsnake

Příspěvek#69 » stř 24. črc 2024, 18:28

Kdyz uz to ma v setu ty krouzky tak jsem sehnal pistolovou optiku a aspon to vyzkousim. Bude to urcite minimalne zajimava zkusenost

Héfaistos

Příspěvek#70 » stř 24. črc 2024, 23:25

2 Redsnake - Ta optika - Je to UTG 2-7x32, 1" Handgun, Long Eye Relief, PDC Reticle? Sice ji mám na něčem jiném (Ruger Mark IV Target) ale zajímalo by mě, jak bude snášet 44 mag (už jen proto, že mám objednaného Super Blackhawka v 44 ;-))

Mimochodem udržet v ruce tu optiku na 7x zvětšení - to se teprve ukazuje, jak má kdo klepavý ruce, mě to lítá strašně... Na tohle zvětšení už musím střílet s oporou...

Redsnake

Příspěvek#71 » čtv 25. črc 2024, 06:04

Je to tak. Sam jsem zvedavy jak to ustoji, ale mela by. Na yt jsou k dohledani videa kde se to normalne na .44, .41 mag pouziva tak uvidim. Chtel jsem si vyzkouset s necim levnejsim nez vyhodim 10+ za leupold nebo burris atp.

oldglock

Příspěvek#72 » čtv 25. črc 2024, 11:07

Každopádně to vypadá zajímavě. Já nám zkušenosti s optikou také jen na Rugeru MK3 a přiznám se, že mě to nenadchlo. Třeba to bude na té. 44 větší zábava.
Jinak revolver vypadá fakt moc pěkně!

oldglock

Příspěvek#73 » pon 2. zář 2024, 14:32

2 Redsnake-Tak co nějaké nové zkušenosti s optikou na Hunterovi? Už jsi zkoušel?

Redsnake

Příspěvek#74 » pon 2. zář 2024, 14:55

přiznám se že jsem se k tomu bohužel zatím nedostal. Mám připravené střelivo ale vykopat zadek a někam dojet bylo zatím nad moje síly. Od té doby co vyhořel magnum to s mým střílením stojí za prd :-/

oldglock

Příspěvek#75 » pon 2. zář 2024, 17:17

To znám. Mám sice střelnici kousek, ale věčně něco jiného na práci.
Chci z mojich Rugeru prohnat hradlama nějaké prebijenky a také jsem se k tomu ještě nedostal...

Zpět na