Volby do evropského parlamentu -
- DVII
Příspěvek#62 » úte 28. kvě 2024, 17:57
Teď jezdí vazalové do Bruselu...
Čeští králové patřili k těm nejmocnějším v křesťanské Evropě, naši předci se snažili vydobýt si na Habsburcích co nejvíce samostatnosti pro země Koruny české, TGM ustavil samostatný suverénní stát. Komouši to začali pošlapávat, ale stále byl držen národní stát. Dnes se vzdáváme suverenity ve prospěch EU, která se z prospěšného ekonomického společenství přetavila v politického molocha. Je snaha vymazat historii, národní cítění a tradice národních států a vytvořit masu Evropanů bez národního cítění s nenávistí k různým skupinám spoluobyvatel. Mladí proti starým, města proti vesnicím, ženy proti mužům, x-té pohlaví proti y-tému. Všichni proti všem. Rozhádaní lidé se nesjednotí proti vrchnosti
Čeští králové patřili k těm nejmocnějším v křesťanské Evropě, naši předci se snažili vydobýt si na Habsburcích co nejvíce samostatnosti pro země Koruny české, TGM ustavil samostatný suverénní stát. Komouši to začali pošlapávat, ale stále byl držen národní stát. Dnes se vzdáváme suverenity ve prospěch EU, která se z prospěšného ekonomického společenství přetavila v politického molocha. Je snaha vymazat historii, národní cítění a tradice národních států a vytvořit masu Evropanů bez národního cítění s nenávistí k různým skupinám spoluobyvatel. Mladí proti starým, města proti vesnicím, ženy proti mužům, x-té pohlaví proti y-tému. Všichni proti všem. Rozhádaní lidé se nesjednotí proti vrchnosti
Naposledy upravil(a) DVII dne úte 28. kvě 2024, 18:07, celkem upraveno 1 x.
- ante
Příspěvek#64 » úte 28. kvě 2024, 18:10
Ne, ženatí nepochopí. ODS svým voličům lhala jako když Rudé právo tiskne.
Prolhanci lhali že nebudou zvyšovat daně (sic!) , že osekají stát, (sic!), že osekají dotace (sic!) a ... nechce se mi ani ty další bláboly vzpomínat. A teď Prolhanci vidí průšvih a vymýšlejí trapné kecy o složených daňových kvótách a podobné dětinské manévry.
Správně ovšem patří do kouta. Na hanbu.
Prolhanci lhali že nebudou zvyšovat daně (sic!) , že osekají stát, (sic!), že osekají dotace (sic!) a ... nechce se mi ani ty další bláboly vzpomínat. A teď Prolhanci vidí průšvih a vymýšlejí trapné kecy o složených daňových kvótách a podobné dětinské manévry.
Správně ovšem patří do kouta. Na hanbu.
- CzechJoker
- CzechJoker
Příspěvek#66 » úte 28. kvě 2024, 18:21
A ještě přehled absencí z kraje roku: https://www.epochtimes.cz/2024/01/25/ja ... zverejnen/
- JirkaCV
Příspěvek#67 » úte 28. kvě 2024, 18:39
Všeci kradnú (nedatováno, Andrej Babiš)
Hodně záleží na tom, v jaké socbublině žijeme. Podle toho vnímáme nesplněné sliby víc jako podraz a míň jako souhru okolností a vice versa.
Nerad bych vedl debatu tady podobným směrem, to patří na FB nebo X.
Odkazy na aktivitu poslanců a jejich frakcí mě připadají dost užitečné.
Hodně záleží na tom, v jaké socbublině žijeme. Podle toho vnímáme nesplněné sliby víc jako podraz a míň jako souhru okolností a vice versa.
Nerad bych vedl debatu tady podobným směrem, to patří na FB nebo X.
Odkazy na aktivitu poslanců a jejich frakcí mě připadají dost užitečné.
- audis
- jezekif
Příspěvek#71 » stř 29. kvě 2024, 13:41
Fakt je potřeba si vyplňovat pro volby kalkulačku?
To nestačí, že současná vládní skvadra naprosto pošlapala všechny sliby, které dala ať už to bylo v předvolební kampani, nebo po ní, ať už to bylo slíbeno ústy ministrů, nebo premiéra ... Ještě, že jsem je nevolil, protože by mi musela selhat zbraň abych byl stále na živu! Jací jsou opozičníci v ANOfertu je taky velice dobře vidět třeba při prohlasování novely ohledně pokut a trestů v dopravě ...
No a podle hlasování je zřejmé kdo dělá něco proti šílenostem zaváděným Bruselí. To že někdo tvrdí jak je důležité jednat a dojednat něco v zákulisí a pak hlasuje pro ty nesmysly a nebo je za našeho předsednictví ještě pomůže urychlit a protlačit je jen jeden velký kravinec. Kdo se takovými kecy nechá krmit ... jeho volba.
Jestli JirkoCV vnímáš lži pětikolky, jen jako neškodné na úrovni "chtěli jsme, ale okolnosti nám nedovolili" máš poměrně značně omezený, nebo zúžený pohled. Protože chtít třeba zmenšení státu, jeho nákladů a pak dělat pravý opak a šetřit na důchodech a zvyšovat daně, to nemá s okolnostmi zbla společného!
To nestačí, že současná vládní skvadra naprosto pošlapala všechny sliby, které dala ať už to bylo v předvolební kampani, nebo po ní, ať už to bylo slíbeno ústy ministrů, nebo premiéra ... Ještě, že jsem je nevolil, protože by mi musela selhat zbraň abych byl stále na živu! Jací jsou opozičníci v ANOfertu je taky velice dobře vidět třeba při prohlasování novely ohledně pokut a trestů v dopravě ...
No a podle hlasování je zřejmé kdo dělá něco proti šílenostem zaváděným Bruselí. To že někdo tvrdí jak je důležité jednat a dojednat něco v zákulisí a pak hlasuje pro ty nesmysly a nebo je za našeho předsednictví ještě pomůže urychlit a protlačit je jen jeden velký kravinec. Kdo se takovými kecy nechá krmit ... jeho volba.
Jestli JirkoCV vnímáš lži pětikolky, jen jako neškodné na úrovni "chtěli jsme, ale okolnosti nám nedovolili" máš poměrně značně omezený, nebo zúžený pohled. Protože chtít třeba zmenšení státu, jeho nákladů a pak dělat pravý opak a šetřit na důchodech a zvyšovat daně, to nemá s okolnostmi zbla společného!
- JirkaCV
- pH13
Příspěvek#75 » stř 29. kvě 2024, 18:21
JirkaCV píše:Můžete si zkusit kalkulačku.
Kalkulačka je na velké kulové. Ona totiž pracuje s pohádkami, které kandidáti vyprávějí, nikoliv s tím, jaké postoje skutečně zastávali, popřípadě zastávat budou.
Jinak i já jsem pamětník dob předlistpadových, který měl velkou radost z roku 1989, a posuzovat dnešní straníky podle činů dávno mrtvých lidí před 70 lety mi přijde poněkud srandovní. Ostatně už delší dobu mám pocit, že prolhanost jak většiny politiků, tak velkých médií již dosáhla laťky, kterou nastavili bolševici v 80. letech. Minimálně od konce 90. let u nás média systematicky zkreslují obraz dění ve světě (pro důkaz stačí sledovat například informace z USA, a to i "oficiální", třeba záznamy jednání z Kongresu) a v domácích zprávách to není o moc lepší. Nejhorší na tom je, že velká média jedou všechna stejnou desinformační vlnu (před časem mi pozadí vysvětloval jeden dlouholetý novinář), takže spořádaný občan spoléhající se na mainstream ani nemá moc šanci rozpoznat, že vlastně něco může být jinak. Pokud dokážu porovnat (USA, Kanada, Británie, Německo), tak máme bezkonkurenčně názorově nejužší média, se zřejmými dopady na informovanost lidí. Je to dost velký průšvih a vývoj u nás tomu odpovídá.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí