Zkušenosti s prodejci zbraní
- cipis
Příspěvek#287 » stř 3. črc 2024, 19:35
Ne, to neni o tom, ze jsem nekde zvonil, ale o tom, ze ten zvonek nezvonil.
A ani v red6 jsem nezvonil, tak asi nejaka novinka.
Jestli se nekdo spolehne jen na zvonek a nevenuje pozornost tomu, co se deje pred dvermi, tak pak trochu snizuje bezpecnostni uroven, nastavenou tim zvonkem.
A ani v red6 jsem nezvonil, tak asi nejaka novinka.
Jestli se nekdo spolehne jen na zvonek a nevenuje pozornost tomu, co se deje pred dvermi, tak pak trochu snizuje bezpecnostni uroven, nastavenou tim zvonkem.
- Héfaistos
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1166
- Jarda.Jezek
Příspěvek#290 » pát 5. črc 2024, 19:05
V Praze jsou prodejny zbraní, kde se zvoní i dvakrát, protože mají dvoje zamčené dveře za sebou. Jsou prodejny, kde se zvoní jednou, případně, kde se ke zbraním jde z prodejny oděvů s prodavačem jinak zamčenými dveřmi. Jsou prodejny, kde si normálně otevřete. A pak jsou prodejny, kde mají dveře na ulici dokořán. Všude se dá dostat a nakoupit.
Holt, komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí... A k krámě se zbraněmi taky ne. Na druhou stranu, možná tím obchody třídí zákazníky, na ty, co jim chtějí prodat, a na ty, co jim prodat nechtějí. Třeba z nějakého důvodu vážně nestojí o zákazníky, kteří nezazvoní.
Holt, komu není shůry dáno, v apatyce nekoupí... A k krámě se zbraněmi taky ne. Na druhou stranu, možná tím obchody třídí zákazníky, na ty, co jim chtějí prodat, a na ty, co jim prodat nechtějí. Třeba z nějakého důvodu vážně nestojí o zákazníky, kteří nezazvoní.
- paza
Příspěvek#291 » pát 5. črc 2024, 19:47
No podle mého jsou jistá bezpečnostní opatření namístě, nechtěl bych být v obchodě, kam se nahrne deset nebo kolik neznámých lidí, kteří mohou být skupinou, mající nekalé úmysly. Velmi rád jsem v obchodě sám nebo když je u každého prodavače jeden zákazník, takže jdu-li do obchodu a jsou-li tam už zákazníci, tak si klidně a rád počkám až odejdou a jsem vpuštěn dovnitř a necítím se tím ukřivděn ani ponížen...
- DesertEagle
- DesertEagle
Příspěvek#292 » pát 5. črc 2024, 22:48
... je to tak Jardo. Pani jde do TG, vidí zvonek, vedle zvonku zvonte a přesto to "nevyjde". Bystřejšího jedince by případně napadlo, vzít telefon/google a zavolat .. prostě, jak píšeš "komu není shůry dáno".
Co by potom podobný jedinec dělal např. v boutique Breitling kam se musíš objednat na návštěvu nebo Vuitton, kde čekáš až tě security proklepne zda si vstup zasloužíš. Sorry za OT, ale tohle bylo výživné téma.
Co by potom podobný jedinec dělal např. v boutique Breitling kam se musíš objednat na návštěvu nebo Vuitton, kde čekáš až tě security proklepne zda si vstup zasloužíš. Sorry za OT, ale tohle bylo výživné téma.
- getsome
Příspěvek#293 » sob 6. črc 2024, 00:20
No, tak jste si s Jardou vyventilovali svoje komplexy méněcennosti, udělalo se vám líp a chvilku nebudete muset myslet na to, jak malý máte péra. Příště to snad bude i k tématu
paza: To museli asi v Bearece 17. listopadu úplně šílet. V jednu chvíli bylo v prodejně klidně 30 návštěvníků a možná 4 prodávající
paza: To museli asi v Bearece 17. listopadu úplně šílet. V jednu chvíli bylo v prodejně klidně 30 návštěvníků a možná 4 prodávající
-
Jarda.Jezek - Příspěvky: 1166
- Jarda.Jezek
Příspěvek#294 » sob 6. črc 2024, 07:22
Ale houby. Velikost péra se zvonkem u dveří nijak nesouvisí. Ani nechci pomýšlet na důvody, proč by někdo potřeboval měnit téma k méněcennosti a pérům.
Uvedl jsem všechny mně známé režimy vstupů do mně známých veřejně přístupných obchodů. K tomu znám režimy přístupů do některých ne úplně veřejných nebo i zcela neveřejných míst, kde také k obchodu se zbraněmi dochází. Chápu, že každý se se všemi ještě nesetkal a někdo se možná setkal ještě s nějakým jiným a může doplnit.
Dokonce i doma, jako možná všichni z vás, mám zvonek. Kdo jde kolem a vezme za kliku, neprojde. Kdo ale zazvoní, svoji šanci projít významně zvýší. Koho to nenapadne, může přijít klidně jindy, zase zkusit vzít za kliku... A nebo se zeptat tady, vždyť žádný učený z nebe nespadl, no, tak mu poradíme, že na zvonek se dá i zazvonit. Ne?
Uvedl jsem všechny mně známé režimy vstupů do mně známých veřejně přístupných obchodů. K tomu znám režimy přístupů do některých ne úplně veřejných nebo i zcela neveřejných míst, kde také k obchodu se zbraněmi dochází. Chápu, že každý se se všemi ještě nesetkal a někdo se možná setkal ještě s nějakým jiným a může doplnit.
Dokonce i doma, jako možná všichni z vás, mám zvonek. Kdo jde kolem a vezme za kliku, neprojde. Kdo ale zazvoní, svoji šanci projít významně zvýší. Koho to nenapadne, může přijít klidně jindy, zase zkusit vzít za kliku... A nebo se zeptat tady, vždyť žádný učený z nebe nespadl, no, tak mu poradíme, že na zvonek se dá i zazvonit. Ne?
- Béďa
- kiv61
- kiv61
Příspěvek#299 » čtv 11. črc 2024, 18:32
Jistě, tu Opletalku známe všichni.
Ale byli tam dva a ona mistryní ve westernové střelbě.
A hlavně pobuda byl jen jeden. Zorganizovaná skupina tří+ už by se takto řešila podstatně hůř ...
Umím si v dnešní době představit řešení v podobě scanneru ZP nebo OP na vstupu, které používá kdejaký obvoďák i když za jiným účelem samozřejmě..
Ale byli tam dva a ona mistryní ve westernové střelbě.
A hlavně pobuda byl jen jeden. Zorganizovaná skupina tří+ už by se takto řešila podstatně hůř ...
Umím si v dnešní době představit řešení v podobě scanneru ZP nebo OP na vstupu, které používá kdejaký obvoďák i když za jiným účelem samozřejmě..
Naposledy upravil(a) kiv61 dne čtv 11. črc 2024, 18:48, celkem upraveno 1 x.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí