Vadný náboj roztrhl pistoli.

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy

cipis

Příspěvek#31 » stř 27. lis 2024, 19:07

Tak nikdo se nehádá, jen se opravují nesprávné informace.

xor

Příspěvek#32 » stř 27. lis 2024, 20:42

Petzold píše:Asi to je zbytečné se hádat. Šulínek si koupil shit, shit se projevil jako shit, a teď se snaží Limit podojit.

Bylo to označené jako druhá jakost? Mělo to neobvykle nízkou cenu? Bylo to z EU nebo mohl spotřebitel poznat, že je to import?

Petzold

Příspěvek#33 » stř 27. lis 2024, 20:47

Netuším, proč se mně na to ptáš.

cipis

Příspěvek#34 » stř 27. lis 2024, 21:20

Netušíš? Ty jsi to označil jako shit ...

Petzold

Příspěvek#35 » stř 27. lis 2024, 21:53

Trošku jako u blbejch na dvorku, ale dobře.

Citace z článku:
Vadné tlakově nadlimitní náboje šarže S311 pocházejí z dílny firmy Limit-Z z Luhačovic na Zlínsku. Ta své pochybení přiznává.

„V souladu s postupy naší společnosti jsme na našich stránkách zveřejnili oznámení, v němž jsme informovali naše zákazníky o možnosti překročení tlaku u některých nábojů této série. Tato informace byla po dobu jednoho roku k dispozici veřejně, aby každý, kdo danou šarži zakoupil, mohl podniknout odpovídající kroky. Všem zákazníkům, kteří nás kontaktovali a projevili zájem o výměnu nábojů, bylo vyhověno formou výměny nebo navrácení plné finanční částky,“ uvedl Marian Koutný z Limit-Z.

Zdroj: https://www.idnes.cz/brno/zpravy/vadny- ... pravy_krut

cipis

Příspěvek#36 » stř 27. lis 2024, 22:24

Tam ti ale hapruje časová osa, ne blbí na dvorku ...

Borcovi to bouchlo koncem listopadu 2022.

Ale oznámení bylo dáno až 2.3.2023. To jsou 3+ měsíce po události.

Petzold

Příspěvek#37 » stř 27. lis 2024, 22:57

Ale mně to je fakt úplně jedno.:-)

cipis

Příspěvek#38 » stř 27. lis 2024, 23:40

Nevíš, netušíš, je ti to jedno, tak proč se vůbec zapojuješ do debaty, navíc se zavádějícími informacemi?
Dneska ta debata fakt stojí za houby, jeden píše nesmysly o PTSD, druhý o označení nábojů za shit čtvrt roku v budoucnosti, tak kde jsou ti blbí na dvorku? A to nemluvím o tom, jak se vyjadřuješ o dotyčném střelci ...

Petzold

Příspěvek#39 » čtv 28. lis 2024, 07:40

Máte pravdu paní učitelko. :-)

Jarda.Jezek

Příspěvek#40 » čtv 28. lis 2024, 07:51

Kdybyste tu nezakládali nové vlákno na náboje Limit jen proto, že se o nich píše i jinde, zatímco tady vedle je vlákno už patnáct let živé, kde se píše o tom komu Limity kdy co udělaly a jaké jsou to náboje úplně bez limitu už desítky let, tak jediné, co si řeknete, bude, jak je možné, že to střelec nevěděl a náboje Limit vůbec kupoval, když my všichni to víme už odjakživa.

Takže prosím moderátory, ať toto vlákno sloučí s hlavním, aby příští potenciální kupci to měli pěkně srovnané na podnose a už to nekupovali.

Tomak

Příspěvek#41 » čtv 28. lis 2024, 09:40

O kvalitě Limitu se toho napsalo fakt už tolik, že je k nepochopení, že to ještě někdo kupuje. Neuvěřitelné. Ale kdo chce kam...ostatním závidím množství volného času k této podnětné a plodné diskuzi :roll:

Sobiho

Příspěvek#42 » čtv 28. lis 2024, 10:07

cipis píše:Tak nikdo se nehádá, jen se opravují nesprávné informace.

Ano, může i později, ale to se jedná o vyvolání dalším podnětem, např. po železničním neštěstí je člověk doma a pak má jet po nějaké době vlakem, tak se PTSP (nebo pro google rejpali PTSD) může objevit. Rozhodně to není tak, že půl roku jezdíš vlakem a po půl roce ejhle...nemůžu jet mám syndrom!

Navíc PTSP vzniká zejména pro extrémním prožitku, nebo nějaké opravdu velké události, kdy člověk nemůže fungovat v normálním společenském životě. Jestli mu to PTSP vyvolal tento zážitek, tak velmi pochybuji o jeho mentální resp. zdravotní způsobilosti držet a nosit zbraň.

Já měl taky selhač a nebudu se po půl roce soudit s SB, protože po vystřílení dalších 3000 nábojů najednou nějak mám syndrom, že mi to možná nevystřelí a nemohu tedy normálně fungovat ve společenském životě.

Milkyway

Příspěvek#43 » čtv 28. lis 2024, 11:29

Vůbec nerozumím tomu, že si někdo koupí "neoriginál" v ceně origoše, jen o pár desetníčků levněji. "Musím ušetřit! .....ať to stojí, co to stojí!!!"

JirkaCV

Příspěvek#44 » čtv 28. lis 2024, 12:02

Ono to není o desetníček ale o koruny. Ve větším balení o tisícikoruny. Tomu rozumím.

Sobiho

Příspěvek#45 » čtv 28. lis 2024, 12:26

Tak asi jde o to, že "originální" limit je 5,90.. "přebíjení" 5,20 a v porovnání s SB za 6,20 už je to sakra znát. Já tedy kupuji Alsy přebíjené za 5. No a v mém naástřelu už to peněženka pozná. Ovšem Limity bych v životě nekoupil... natož ten jejich "originál"... :D

Zpět na