Pouzdro na vnitřní nošení

Héfaistos

Příspěvek#811 » čtv 2. led 2025, 13:10

Xaw píše:Trika mi žere pistole i při nošení v owb s přehozeným trikem.

Přesně tak - prostě na pravé straně (nosím výhradně OWB) jsou trička i košile po čase na odpis. A je jedno, jestli jsem dříve nosil 1911 nebo teď Glocka, trička i košile to žere stejně...

Xaw

Příspěvek#812 » čtv 2. led 2025, 19:02

Prostě jak maváš packama při chůzi, tak to triko pořád hobluješ. I žena už si zvykla. Navíc mám pořád čerstvá trika do dílny :lol:

dan

Příspěvek#813 » čtv 2. led 2025, 20:48

Problemy kancelarskejch ;-)
Mozna mi kver trika zere, ale jelikoz v nem chodim i delat drevo do lesa, k tomu polni prace a k dobytku, tak se triko "sezrani kverem" prakticky nema sanci dozit ;-)

Sobiho

Příspěvek#814 » pát 3. led 2025, 08:50

No k tomu tasení, mne u IWB pro G19X pomahá náklon tělem na protilehlou stranu, takže nosím vpravo, náklon trupem do leva a kyčel pravá zůstává nebo dokonce jde trochu doprava.. Takže se vytvoří víc místa a jde líp tasit.

Petr z Braníka

Příspěvek#815 » pát 10. led 2025, 13:55

Máte už někdo zkušenost s tímhle?
https://www.youtube.com/shorts/rEbXm-SD ... ture=share
Dle gůglu se to dá pořídit za pusu.
https://www.gryfshop.cz/pouzdro-pistolo ... EIQAvD_BwE

juraj1

Příspěvek#816 » pon 10. úno 2025, 22:53

Staci abych triko nosil tyden a zacinam ho mit ozrane. Pak se stava trikem na strelnici/bahno

notobi

Příspěvek#817 » čtv 13. úno 2025, 17:51

Petr z Branika: tak tohle bych nepoužil ani omylem ulehčení nulanula nic a možnost zasírání pistole neomezený.

Michalizer

Příspěvek#818 » sob 15. úno 2025, 20:37

Zdravím, vybírám holster pro G43 a chtěla bych hybridní. Hodněkrát tu v minulosti byly zmiňované hybridy od Foxx holsters, ale vypadá to, že firma už nějaký ten pátek neexistuje.....nebo má nový název, někdo to koupil atd.?

cartmann

Příspěvek#819 » pon 17. úno 2025, 08:51

vidocqcz

Příspěvek#820 » pon 17. úno 2025, 10:05

maciz

Příspěvek#821 » pon 17. úno 2025, 10:07

Nebo sakalshop.cz, mám od nich už několik let hybridní pouzdro na G19 a dělají i na G43.

El_Pablo

Příspěvek#822 » pát 7. bře 2025, 10:17

Co říkáte na nošení v přední kapse u kalhot v pouzdře této konstrukce? Přijde mi to jako dobrá příležitostná alternativa ke klasickému IWB pouzdru.
IMG_6207.png
IMG_6208.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Murphy

Příspěvek#823 » pát 7. bře 2025, 10:39

Pouzivam cca 90 % casu.
Ale tohle vypada jako kydex.
Ja dal prednost kuzi, tolik netlaci. Taky se v kapse ten hak v pripade sedu priohne a snad ani tak rychle neprodru kalhoty, jako kdyby to byl tvrdy kydex.

S kapsou na speed strip - Ruger KLCR
S kapsickou na 5 nahradnich .22 WMR - NAA 22MC
ZVI Kevin
Material - mekke prkenko z IKEA + stare kozacky + chemopren + dratev + par sedlarskych nytku z obchodu pro kutily

Co jsem vypozoroval
- zakladna musi byt dost siroka, aby pouzdro zustavalo spravne orientovane.
- ten hak na spodku je nejen rozsireni kvuli balancu a rozbiti obrysu zbrane, ale taky za nej zustane pouzdro viset v kapse. Ale nemusi byt extra vyrazny. V kapse se nakonec zachytne skoro jakykoliv vystupek.
- je potreba nejaky vyrez, o ktery se da zaprit palcem nebo jinym prstem, aby slo pouzdro shodit ze zbrane uz v kapse a ne se jen pretahovat za pazbu s kapsou.

Ruger-KLCR.jpg

NAA-22MC.jpg

ZVI-Kevin.jpg

Kostra.jpg

Potah.jpg

(puvodne jsem to hezky srovnal, dal popisky ke konkretnim fotkam, ... a system si fotky stejne seradil nahodne. 8-/)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

dan

Příspěvek#824 » pát 7. bře 2025, 12:00

El_Pablo píše:Co říkáte na nošení v přední kapse u kalhot v pouzdře této konstrukce?
Nejsem priznivcem zdola zcela uzavrenych pouzder. Ono to na fotkach neni jasne videt, ale me se zda byt uzavreny. Staci aby se tam dostalo trochu pisku/hliny/bordelu a uz je problem ulozit zpatky.
Vidim to uplne zive - podarilo se mi vyresit situaci, utocnik utekl, na miste lezi pobodana masivne krvacejici pritelkyne a me v ruce prekazi pri osetrovani kver, kterej mi nejde vratit do pouzdra, protoze je v nem centimer pisku. A na zem ho polozit nechci, protoze utocnik by se mohl vratit

Tolik co na to rikam ja. Ale urcite se najdou i jine nazory.
Naposledy upravil(a) dan dne pát 7. bře 2025, 12:06, celkem upraveno 1 x.

Murphy

Příspěvek#825 » pát 7. bře 2025, 12:04

Na pisek tam mozna mezerka bude, na neco vetsiho ne. Asi bych to dole orizl tak, aby otvor velikostne kopiroval cumak zaveru.

Zpět na