Krátkou střelnou zbraň přinesl do Sněmovny a zapomněl ji na jedné z toalet...

Události se zbraní, případy nutné obrany a krajní nouze, soudy
Blacky

Příspěvek#16 » pát 14. bře 2025, 09:05

Vcera myslim Adamova rekla, ze ten pan mel nejakou prednostni kartu. A ta asi rovonu pousti dovnitr. Inu, z ANO ho vyhodej. Tak treba spolu nebo jina strna v tichosti ziska clena. :)

vidocqcz

Příspěvek#17 » pát 14. bře 2025, 09:10

Taková kauza a přitom taková blbost. Skočil si na záchod, odložil si někam .. kam? Na nádržku s vodou? Nebo mají vestavěné WC, takže někam na podlahu? Do toho nějaké SMS a whatsapp, do toho telefon od Válkové, kde se sakra fláká. Skončil, utřel, natáhnul kalhoty, popadnul sako a tašku a utíkal. Jo sakra, ještě umýt ruce, zuby ok, sakra nestíhám.
A pak tam tak sedí a říká si, že ho v kalhotech nic netlačí. No a bylo to. V lidské rovině naprosto pochopitelné.
Je umožněno si u vchodu do PS uložit zbraň?

cipis

Příspěvek#18 » pát 14. bře 2025, 09:16

Jo, však to v obou článcích psali, že tam mají možnost úschovy. Ale kdo by si tam něco uschovával, když je možnost to pronést dovnitř? Tak proč bych se ohrožoval (tím, že budu beze zbraně), když projdu já, tak projde i nějaký hajzlík třeba ...
A ty záchody, naprostá klasika, vestavěné záchody mají většinou parapet, tak si tam člověk odloží. No a asi prostě zapomněl a zapomněl, kde seděl :D

Murphy

Příspěvek#19 » pát 14. bře 2025, 09:48

Tedy takhle bych urcite neodkladal. Zasadne na spicku boty, v pripade, ze to neudrzi opasek i v tomhle ne uplne idealnim stavu. Dat cokoliv na parapet je velmi jistou cestou k zapomenuti.

Blacky

Příspěvek#20 » pát 14. bře 2025, 09:49

JJ kdyz uz, tak do kalhot mezi nohy.

cipis

Příspěvek#21 » pát 14. bře 2025, 09:50

Jo, aby si to prostatik pokapal, že? :D
Vůbec jistá cesta to není, jak vidno, za celou dobu pouze jeden případ, a to tento, o kterém diskutujeme.

JirkaCV

Příspěvek#22 » pát 14. bře 2025, 09:52

Je možnost odložit u Ochranné služby. To je ale 15 minut zpoždění, že ...
Nevím, jak ostatní, ale já taky nejdřív položím pistoli na zem před sebe a až pak sundávám kalhoty. Dělám to od té doby, co mi řachla z půl metru na dlaždičky.
Už jsem na WC zapomněl leccos. Nejčastěji peněženku, klíče, občas brýle. Ale pistoli, to ještě ne.

cipis

Příspěvek#23 » pát 14. bře 2025, 09:54

A jak to děláš třeba v Bauhausu, kde nejsou přepážky až k zemi? A běžně vidíš z chodby boty a stažené gatě pod ... To jako pleskneš pistoli na tu zesranou a zechcanou zem?

JirkaCV

Příspěvek#24 » pát 14. bře 2025, 09:55

Mimochodem, na Slovensku už takhle řešili jednoho poslance:
https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/sv ... oli-118039

JirkaCV

Příspěvek#25 » pát 14. bře 2025, 09:55

cips: ani ve snu by mě nenapadlo tam jít. I bez pistole.

cipis

Příspěvek#26 » pát 14. bře 2025, 09:58

Jo, a podobné sračky, jak v tomto novém případě. Prověřená a spolehlivá osoba, v dobrém zdravotním stavu, a oni se té osoby bojí ???

No a záchod v Bau, no, někdy se tě tělo na tvé sny neptá :D

JirkaCV

Příspěvek#27 » pát 14. bře 2025, 10:06

Nojo, tak do zubů a držet.
Jsem trošku cíťa na čistotu, takže se držím civilizovanějších toalet. Jak mě to učila maminka. Ještě si skoč na záchod, než půjdeme. Ať pak nezdržuješ.

Blacky

Příspěvek#28 » pát 14. bře 2025, 10:08

cipis píše:Jo, aby si to prostatik pokapal, že? :D
Vůbec jistá cesta to není, jak vidno, za celou dobu pouze jeden případ, a to tento, o kterém diskutujeme.

Kdyz sedim tak nepokapu. Ve stoje nerozepinam pasek. Jen poklopec. Ale jestli to ma nekdo jinak, holt musi resit jinak.

cipis

Příspěvek#29 » pát 14. bře 2025, 10:11

Jasně, když sedíš, tak kapeš do záchodu, ale když si stoupneš a chceš se utřít, tak kapeš. Proč myslíš jsou před záchodem fleky? To není od toho, že se ve stoje někdo netrefil ...

Blacky

Příspěvek#30 » pát 14. bře 2025, 10:19

Aha no vidis. To me nenapadlo. Jeste mám prostatu ok. Mnoo to je holt riziko. Je to moje moc, je sterilni, tak strpim kapku na kveru, ale sem si jistej, ze ho nezapomenu. :)

Zpět na