Pistollo 77°

Samonabíjecí pušky

Gimpel

Příspěvek#91 » ned 27. dub 2025, 18:09

............. ,,prazdnou nabojnici po vystrelu protlacit zpet nad zasobnik" ..........

Možná bez souvislosti. Ojediněle se vyskytne konstrukce, kde bys koukal, co se tam vše děje. Viděl jsem pistoli bull pup uspořádání. Krátká to celková stavební délka ale s delším laufem. Patron se z zásobníku podivně, že i nějak dozadu pohyboval. Uzamčená byla.

Radola Gajda

Příspěvek#92 » stř 28. kvě 2025, 16:30

Víme jestli už to bude reálně v prodeji? Zatím jsem na to nikde nenarazil.Chci letos kupovat další PCC, tak mě to zajímá i když pravda je že asi to nakonec nebude moje volba.

Erix

Příspěvek#93 » čtv 29. kvě 2025, 17:58

Tak "socka" verze v předprodeji cca 72 300,-Kč, "plná palba" včetně nesmyslů (krytka 4t,stojánek 2t,super kufr 12t :lol: ,lepší barva, lepší závěr 7t) za cca 100t Kč :shock: . Pokud vše půjde a bude čas tak v červnu vyzkouším (nekupuji,bude na zkoušku). ;)

Neptun

Příspěvek#94 » pát 30. kvě 2025, 21:28

Viděl jsem na pultě v Don shot v Brně. Cena pokud se nemýlím 77.000,- Kč

Letec 12

Příspěvek#95 » pon 2. čer 2025, 17:57

Zde je konfigurátor:
https://pistollo.com/konfigurator/

Sociál verze v papírové krabici, základní kolimátor, dynamický závěr:
Celková cena (s DPH): 72 237 Kč (příplatkůl je plno, jak užnapsal Erix)

Polouzamčený závěr: 79 013 Kč (zbytek konfigurace jako základní verze)

Maximální cena: 103 199 Kč

Citace autora zbraně:
Pistollo 77° ukazuje postoj k zážitkové střelbě. Nejedná se pouze o sportovní a zážitkovou zbraň, jde o manifest stylu, odvahy a individuality. Každý detail byl navržen s jasným cílem vytvořit jej tak, že na střelnici nezapadne, ale bude definovat scénu. A proto Pistollo tvoříme. Abychom dokázali, že invence do zbrojního průmyslu nejen patří, ale je také potřeba.

Petzold

Příspěvek#96 » pon 2. čer 2025, 18:53

Tpc, manifest stylu který definuje scénu, že jsem bez toho doteď mohl žít. :D

gunman

Příspěvek#97 » úte 3. čer 2025, 05:24

Vzpomněl jsem si na reklamu na Jaguar :-)

Petzold

Příspěvek#98 » úte 3. čer 2025, 06:50

Škoda, že na málokteré střelnici si pak po střelbě může majitel dát bezkofeinové sójové latté s pistáciovým dipem za dvě kila, aby teda jako nezapadl. :D

MRBLUE

Příspěvek#99 » úte 3. čer 2025, 10:49

A s cim mas presne u tejto zbrane problem?
Ze je “ina”? Ak by bola rovnaka ako to co je na trhu tak mala firma moc sanci nema.
Ze je draha? Ta cena nie je nejak katastroficka. 3000-4000 eur. Pistole do opnu stoja 5 tisic, bezne STD 2011tky 2500+.

Petzold

Příspěvek#100 » úte 3. čer 2025, 12:16

Já s ní problém nemám, třeba je to technický majstrštyk a zákazníci se budou srážet hlavama ve vchodech do prodejen. Prostě mě jenom baví ty dramatické propagační kecy kolem. :D

MRBLUE

Příspěvek#101 » úte 3. čer 2025, 12:33

IMG_6474.jpeg
Ber to tak ze ta kampan je primarne cielena mimo skusenych strelcov, ci celkovo strelecku komunitu. Moze pritiahnut k strelbe ludi co doteraz vahali. Pripadne moze zlomit odpor partnerov co doteraz mali problem byt “v spolocnej domacnosti so zbranou”.
Na fotke moje najcastejsie EDC. Ak by to bolo v ciernej farbe je to vybava zabijaka. Takto je to zachranarsky noz a zaujmava pistol, co nevytvara negativne pocity u beznych ludi.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Erix

Příspěvek#102 » úte 3. čer 2025, 16:21

Tak jako projekt, který se nese ve znamení "úletu" na všechny strany dobrý. 8-) Akorát ta cenovka je úlet, na to, že je to defacto "okapotovaná" CSV9 (mimochodem změna názvu na KRW20 -> Czech Weapons se změnilo/rozdělilo na KR Weapon/). Různé barevné pistolky existují, ale rozhodně by to nemělo být nikdy tak, že jen "barva a maska" udělají ze zbraně hračku. Ono je to taky dost kontraproduktivní, když se člověk zamyslí. ;)

BananaJoe

Příspěvek#103 » pát 6. čer 2025, 12:56

MRBLUE píše:
IMG_6474.jpeg
Ber to tak ze ta kampan je primarne cielena mimo skusenych strelcov, ci celkovo strelecku komunitu. Moze pritiahnut k strelbe ludi co doteraz vahali. Pripadne moze zlomit odpor partnerov co doteraz mali problem byt “v spolocnej domacnosti so zbranou”.
Na fotke moje najcastejsie EDC. Ak by to bolo v ciernej farbe je to vybava zabijaka. Takto je to zachranarsky noz a zaujmava pistol, co nevytvara negativne pocity u beznych ludi.

Jakože doteď mě zbraně odpuzovali, ale když můžu mít červenou bambitku, tak do toho jdu. . ..nebo něco ve smyslu "týhle se zlato neboj, koukni, jak je roztomilá".....to jako vážně? Sorry, ale zbraň jako "módní záležitost" je ze svý podstaty nebezpečná blbost :roll: :?

MRBLUE

Příspěvek#104 » pát 6. čer 2025, 19:58

To je tvoj pohlad na vec. Preco by zbran nemohla byt modna zalezitost? Pokial splna to co ma, preco by nemohla aj potesit oko ci nejakym sposobom byt ina, alebo charakterizovat pouzivatela?
Vela ludi sa citi "drsnymi" lebo maju "drsne zbrane". Ale niektori, ktori su dostatocne drsni aj bez zbrani si mozu dovolit "ulet".

skagerak

Příspěvek#105 » sob 7. čer 2025, 00:36

https://www.streleckarevue.cz/pistollo-77/

"...Při střelbě továrními náboji S&B se závěr zavíral tak pomalu, že nebyl problém marně zmáčknout spoušť dřív… Někdo, kdo honí splity mezi výstřely, by byl asi nešťastný, ale kdo si jde odpoledne bouchnout na plechovky nebo jen tak do terče, zase ocení naprosto klidné chování zbraně…"...

k cemu je u 9mm karabiny klidne chovani nez k tomu aby se dalo strilet rychle (a trefovat) coz tady asi tedy nejde.
I kdyz mozna by neskodilo kdyby k tomu bylo treba i nejake mereni timerem)

Zpět na