Střelecká sluchátka

alabaj

Příspěvek#736 » sob 12. črc 2025, 04:32

Jenže tady je problém, já je měl také a po roce jsem se jich zbavil a koupil si swatcom a ten rozdíl je hodně velký a na swatcom prostě nemají. Walkers Razor jsou za mě ne moc dobrá sluchátka a to říkám po roce jejich užívání a porovnávám to se swatcom. Kluci co mají Walkers Razor tak říkají jak je swatcom hnus a je to jen předražený krám a podobně ale ve výsledku je to jen to co ostatně říkají všichni : Nebudu přece platit 10T za sluchátka když si můžu koupit o hodně levnější, takže každý se snaží si okecat to své a dokud neuslyší to co chce slyšet tak bude remcat. Další věc je že každý má jinou citlivost sluchu ale nezažil jsem aby někdo hanil swatcom aniž by je opravdu měl a zkusil je. ( ne jen na 2 minuty )

Je to něco jako zde s pistolí, někdo požádá o radu co si koupit ale 75% mu poradí jen to co má doma sám, jen minimum mu poradí ať si koupí to co mu sedne do ruky a podobně, bohužel dotyčný si pak stejně koupí to na co má finance nebo to co se mu líbí a ne to co mu sedne.

M82K

Příspěvek#737 » sob 12. črc 2025, 05:13

Fajn a dle tebe objektivně co je na nich tedy špatného?

DesertEagle

Příspěvek#738 » sob 12. črc 2025, 10:05

Koukám, že mistr alabaj jede na jednom ze svých dalších fake profilu, dříve to byl bubeníček, ale to je na okraj ...
Walkers Razor za 300kč nejsou špatná sluchátka, obzvlášt po tuningu.

M82K

Příspěvek#739 » sob 12. črc 2025, 10:31

DesertEagle aha a těch profilů má ještě víc?
Mistr bubeníček mi psal obsáhlé SZ, hlavně o tom jaké to jsou sra....ky a šmejd, ale nedozvěděl jsem se co konkrétně na nich nefunguje.

Kde je mají za 300,- z Temu a podobně? Já je koupil normálně u dovozce, chtěl jsem to vyzkoušet - respektive počítal sem s tím, že vemu pasivní Razory bez elektroniky, ale tohle fungovalo líp než jsem čekal na to jak to má být špatný.
Spokojený jsem, tlumí to dobře a zvuk hovoru je taky srozumitelný, víc od toho nepotřebuji. Ty gelovky tomu pomohly a až bude někdy čas ještě si je vytlumím pořádně.
Časem klidně koupím novější model až bude - jen doufám, že nedostane slabý most z Recon modelu, které mají sice novou moc fajn elektroniku, ale ten přítlak je slabý (aspoň pro mne).

Zpět na