Ochrana sluchu

Int1m1thy

Příspěvek#151 » čtv 27. úno 2014, 11:56

KarlosP: to mi na to stve nejvic a maji to skoro kazda sluchatka sice rikaji ze maji kovovy most ale jsou upevnena v naprosto smejdskym plastu :evil:

Joe

Příspěvek#152 » čtv 27. úno 2014, 13:04

Jak dlouho, jak často a s jakou ochranou sluchu střílíte? A jakou frekvenci ještě slyšíte?
http://www.noiseaddicts.com/2009/03/can ... ring-test/
;)

Int1m1thy

Příspěvek#153 » čtv 27. úno 2014, 14:25

Joe: na tuto ale musis mit taky prislusny repro ci sluchatka co to prehraji ;)

Levit

Příspěvek#154 » čtv 27. úno 2014, 15:07

z notebooku jenom do 14 a se sluchátkama všechny:-)

tslaby

Příspěvek#155 » čtv 27. úno 2014, 15:11

Já se s notebookem a externíma repro Creative 2.1 dostal na 18 kHz, 19 kHz už bylo hodně slabý ;-)

firevince

Příspěvek#156 » pon 10. bře 2014, 21:35

Někteří lidé říkají, že zvuk se ale přenáší i kostmi kolem ucha (což je určitě pravda), a rezonance výstřelu může škodit i touto cestou (což si osobně moc nemyslím) a lepší jsou sluchátka.

Je tomu tak. Teď zrovna jsem stím v nemocnici, mám poškození vnitřního ucha. A došlo k tomu rozonancí právě přes tu kost. Bohužel špunty nebyli dostatečné, teď už jen kvalitni sluchatka + asi špunty.

Int1m1thy

Příspěvek#157 » pon 10. bře 2014, 22:14

lol to nevim jaky si mel... ja mam nejlepsi 3M co se delaj a nemam problem( link je nekde ve foru) ... a subjektivne tlumi vic nez jakykoliv sluchadla... sireni zvuku kolem ucha pres kosti je mozny ale strilet se sluchadlama s dlouhou nejde. Jestli to nebylo mozna ze si strilel v uzavreny... venku to nemuze mit takovej vliv... a i stejne mi to pride jako blbost.... i kdyz sem to nekde cet taky ale kdybych mel verit vsemu co se kde napise tak sem 3x mrtvej, slepej, hluchej a buh vi co jeste

pesi

Příspěvek#158 » úte 11. bře 2014, 07:29

fejfarz píše:Pajapety : Tak jsem je taky objednal tak uvidíme jestli jsme naletěli oba dva :lol:

Můžete také zkusit jak jsou odolné vůči rušení mobilními telefony (speciálně iPhonem 4, 4s, který ruší asi ze všech nejvíc)? Kámoš má Peltory a vždycky, když příjde blíž, tak po mně chce abych vypnul telefon :)

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#159 » úte 11. bře 2014, 08:53

Zatím je vyprodáno tak nevím kdy přijdou :x

pajapety

Příspěvek#160 » úte 11. bře 2014, 09:03

@fejfarz:
Nezkousel jsi jim tam napsat nebo zavolat? Jestli nam je poslou az za pul roku, tak na to jim dlabu...

fejfarz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#161 » úte 11. bře 2014, 09:07

Jo zkoušel jsem s nimi chatovat anglicky přes překladač říkali abych počkal týden ale pokud budu chtít tak můžu objednávku zrušit. Tak ještě počkám.

pajapety

Příspěvek#162 » úte 11. bře 2014, 09:21

Oki. Diky. Taky jeste chvili vydrzim...

Milanos

Příspěvek#163 » úte 11. bře 2014, 11:59

Pajapety, Fejfarz:
Hlavně sem pak nezapomeňte napsat recenzi.
Pokud bude kladná tak je objednám taky :D v opačném případě se na to vykašlu a došetřím na nějaká lepší. :)

firevince

Příspěvek#164 » úte 11. bře 2014, 22:34

Int1m1thy píše:lol to nevim jaky si mel... ja mam nejlepsi 3M co se delaj a nemam problem( link je nekde ve foru) ... a subjektivne tlumi vic nez jakykoliv sluchadla... sireni zvuku kolem ucha pres kosti je mozny ale strilet se sluchadlama s dlouhou nejde. Jestli to nebylo mozna ze si strilel v uzavreny... venku to nemuze mit takovej vliv... a i stejne mi to pride jako blbost.... i kdyz sem to nekde cet taky ale kdybych mel verit vsemu co se kde napise tak sem 3x mrtvej, slepej, hluchej a buh vi co jeste

taky 3M, a sireni zvuku pres kost za uchem je zcela normalni a ne, nemozny. a kdyz pujdes na test audia na usni , tak krom sluchatek ve kterych ti pousti do usi frekvence, tak ti pak prilozi i na tu kost takove sluchatko, a svete div se, tony slysis. Bylo to na otevrene strelnici, bohuzel se to vse nastrada. A tvrdit, ze strilet se sluchatkama z dlouhe nejde, je hloupost. Z mosina strilim jedine ve sluchatkach i z 58 a jde to uplne normalne, spunty jen pistole. To ze to nejde je to same, jako, ze si motorkar nevezme reflexni vestu, kdyz by byla povinna, jen proto, ze by vypadal jako hnup(tim nerikam ze jsi hnup), a nebyla by videt jeho krasna kombineza.

Int1m1thy

Příspěvek#165 » úte 11. bře 2014, 22:39

me to proste z dlouhy vadi... na zvuku sem byl v UVNce a naprosto pohoda ;)

Zpět na