Sa vz. 58 - doplňky

Samonabíjecí pušky

Dudis

Příspěvek#136 » pát 13. čer 2014, 22:45

Ja mam od Zendla a jsem spokojeny ale prilatis si...

lanasxxx

Příspěvek#137 » pát 13. čer 2014, 23:25

Mas foto a odkaz??A co to sehnat nekde na ebay?

Azar

Příspěvek#138 » sob 14. čer 2014, 01:17

lanasxxx píše:Mohu se zeptat?Jake by jste mi doporucili predpazbi a podbazbi??Chtel bych spise duralove nebo nejake co vydrzi

Co na to budeš dávát ? pokud to chceš jen pro lepší uchyt a aby lepe vypadala šel bych jen do FAB plastu a cena je nesrovnatelna 1500 vůři 11K primo od zendla co jsem ted koukal - navic mi přijde zbytečné platit cenu za jeden kus příslošenství skoro v ceně dvou 58

ebay asi těžko pro zendla děla distribuci gunexpert

Azar

Příspěvek#139 » sob 14. čer 2014, 01:23

ladaj píše:Měl bych všetečkou otázku na zkušené kosaře:
Pokud se na hlaveň zespoda upevní objímkou baterka, změní se nějak nastřelení nebo roptyl? Pokud možno osobní zkušenost nebo odkaz na nějaký test... Nebo je třeba provést test vlastní?

možná odpovim jinak než chceš ale vubec bych takto baterku nedaval

v tomto připadě musíš použít spínač na kabelu nedošáhneš na vypinač - a stale svítit je kravina jen ukažeš kde jsi

- otřesy uvolní (testováno na broce) + vysoké teploty - pokud baterku tak jedinne na předpažbý kde se dá i ovládat

- plus baterka musí být taková která to vydrží

lanasxxx

Příspěvek#140 » sob 14. čer 2014, 06:57

Chci to kvuli vzhledu a uchopu. Ale s plastem mam problem....prislo by mi to takovy laciny:-( a dal bych na to max. Oko

lanasxxx

Příspěvek#141 » sob 14. čer 2014, 07:32

Azar

Příspěvek#142 » sob 14. čer 2014, 07:57

necitujte přímo předcházející příspěvky! M.

vidim jednu nevyhodu - rozborku pro čistění předpažbý neuděláš bez imbus kličky aspon podle fotek což je další věc co musis sebou tahat, ale pokud to chceš tak tě určitě přemlouvat nebudu ten ja ma zkušenosti s FAB včetně vystřílení jednoho 75 budbnu najednou a bez problemu. ALe zase kinggun ma nizkou bocni listu - myslím že někde určitě v kramu bude aspon FAB na osahani tak bych to zkusil jak ti to bude pripadat

lanasxxx

Příspěvek#143 » sob 14. čer 2014, 08:12

A taky nevim jestli to co je na fotce prodavaj jako komplet nebo jen vrchni cast. Brozdam po netu a vyber spodni pazbycky je tragickej...skoro nikde nic nemaj. V cisteni bych problem nevidel,ale mam obavy,ze v horni pazbicce jsou velke otvory tak aby nedochazelo k velkemu zanaseni.(hlina,dest,prach atd.)

Azar

Příspěvek#144 » sob 14. čer 2014, 09:24

spodni pažbičku jsem měl ale zrušil pač pro to co jsem potřeboval při téninku tak jen překážela a musela byt uplně na konci kvuli dlouhemu zasobaku - zanášení v běžných našich podmínkách je skoro nulové - pokud s tim nepobihaš venku v ramci nějakych dlouhých výcviků - muj osobní nazor je že FAB udělá spoustu prace za levné peníze

lanasxxx

Příspěvek#145 » sob 14. čer 2014, 09:37

Ja mam asi jen problem v tom,ze mi vadi ten plast...nevim,asi si to budu muset ohnatat

tslaby

Příspěvek#146 » sob 14. čer 2014, 10:21

Kdyz uz se tu bavite o predpazbi od FABu taky bych mel jeden dotaz. Da se koupit samotne podpazbi? Chtel bych to na taktickou trojuhelnikovou rucku. Nadpabi by se mi libilo ve stejnem stylu jako original jen v plastu.

Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk

Int1m1thy

Příspěvek#147 » sob 14. čer 2014, 10:39

plast od FABu je dobrej, prijemnej na drzeni... jestli tam nechces rvat kolim atd. je dural podle meho vyhozeni chechtaku ale proti gustu

tslaby

Příspěvek#148 » sob 14. čer 2014, 10:49

Ne urcite ne, proto hledam nejakou levnejsi variantu podpazbi jenom pro rucku. Kolimator mi prijde jako zbytecny luxus pro moje vyuziti.

Odesláno z mého HTC Desire X pomocí Tapatalk

Azar

Příspěvek#149 » sob 14. čer 2014, 11:25

lanasxxx píše:Ja mam asi jen problem v tom,ze mi vadi ten plast...nevim,asi si to budu muset ohnatat

Určitě zeptej se v okoli spousta lidí ho má - já osobně mam na něm i kolimator a nemám s tim žádný problem viz. foto to mi přijde asi nejlepší běžná funkční uprava - nemam boční montáž vadila by mi pro prst mimo spoust

kolimator vertex
kompik - zendl levaruka
predpazby - FAB
ručka - slovaci - typ si nepamatuju
pažba - FAB galil s kovovim kloubem
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Int1m1thy

Příspěvek#150 » sob 14. čer 2014, 12:50

to fabacky prepazbi sezenes za litr... neber to... a drzi to tam na pevno... ale nevim jak to drzi nulu pri sundani a nandani...

Zpět na