GP K100

Glock a spol.
maravysta

Příspěvek#151 » pát 29. srp 2014, 16:38

Kdo by chtěl tip na pouzdro tak níže uvedené ve velikosti pro P 09 sedí na Kachnu jako prdel na hrnec :)
http://shop.czub.cz/pouzdro-textilni-cz ... e/d-71154/

seton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#152 » úte 2. zář 2014, 22:15

Děkuji za typ na pouzdro, já zatím mám na P1 dastu, pořídil jsem si druhou krátkou CZ83 7,65 a tu budu asi nosit ssebou, nic nechrastí.
Už jsem tu slyšel, že při chůzi je slyšet klapání nábojů, neřekl bych, že jsou to náboje, ale viklající se zásobník, když vemu zásobník, tak v něm ty náboje nechrastí, ale jak to celé vložím do P1(semikompakt od K100) tak to je úplně rumba, samba, chřestítko, ale stejně střílí přepychově, ale toto ji vyřadilo jako hlavní zbraň, nebudu to, no jak chrastítko, to raději podpaží pouzdro něčeho co nechrastí.
Tonda

klabator

Příspěvek#153 » ned 21. zář 2014, 12:35

tak se po delší době opět přihlašuju a chtěl byh se zeptat.. nevím proč na mojí K100, pokaždé když natahnu závěr a šáhnu na spoušt (kohout vzadu), stačí jenom lehce zmačknout spoušť) se z pistole ozve malé cvaknutí.. když pak spooušť úplně povolím (sundám prst ze spouště) a znovu pak na spoušt šahnu neudělá to nic.. ozve se to pokaždé jenom když zrovna natahnu závěr.. dělá vám to taky? nevíte co by to mohlo být? díky

mocima

Příspěvek#154 » ned 21. zář 2014, 13:40

Dělá to i moje kačena a zatím i všechny co jsem kdy dostal do ruky. Čím to je, netuším, ale na funkci to nemá vliv.

maravysta

Příspěvek#155 » ned 21. zář 2014, 17:45

Moje to dělá taky, na funkci živočicháře to nemá vliv. Připadne mi, že to cvakání vydává přerušovač.

hrabě X

Příspěvek#156 » pát 10. říj 2014, 14:44

klabator píše:co jsem posílal dotazy tak mě všichni výrobci potvrdily že MK12 do pouzdra MK7 nepasuje tak nwm :/... ptal jsem se copshopu i Huck finn... a obě jsou pro mě poměrně daleko takže tam nemužu zajet a nechat si je vyrobit na míru :/

Dnes dorazil kydex pro K100 MK7 http://copshop.cz/index.php?route=product/product&path=61_81&product_id=80 a MK12 do něj sedne naprosto perfektně.

maravysta

Příspěvek#157 » sob 11. říj 2014, 18:46

Moje Kachna :)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

seton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#158 » sob 11. říj 2014, 23:13

Co si z těch našich kachen jít zastřílet ?
moje P1 MK12 je připravena prohnat hlavní spoustu limitů, kdo další ?
Tonda

cmk
Vedení LOS

Příspěvek#159 » pon 13. říj 2014, 16:01

Nechci rejpat, ale "prohnat hlavni spoustu Limitu" je tak trochu basnicky obrat, asi jako "stojim u pramene a zizni hynu" :-)

seton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#160 » úte 14. říj 2014, 16:58

Stále mám chuť prohnat hlavní spoustu Limitů

mikymoto

Příspěvek#161 » úte 14. říj 2014, 19:00

Já Ti nevim. Po přečtení zkušeností střelců s náboji Limit (nejen na tomto fóru) se u mě tyto náboje zařadily do škatulky "do mé zbraně nevhodné". Osobní zkušenost s nimi nemám, ale v tomto případě raději přejímám názor jiných.
Pokud je Ti jedno co s Tvou novou zbraní tyto náboje udělají, nebo jsi od přírody tak trochu masochista, tak je tento výrobce pro Tebe určitě vhodný :D
Možná jsem co se týče své zbraně zbytečně přecitlivělý, ale je to prostě můj mazel a ubližovat mu nechcu.

Igrlik

Příspěvek#162 » úte 14. říj 2014, 19:31

Pokiaľ si mal v ruke Kačenu a videl si ten ingot, z ktorého Jaro urobil hlaveň, tak v tipovacej súťaži Grand Power vs Limit staviaš jednoznačne na Kačku! :lol:

seton
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#163 » úte 14. říj 2014, 21:17

Nechápu, je to kus silnostěnné oceli( hlaveň Grand Poweru), na všemožné střelivo uzpůsobena, zatím 4 balíčky po 100 nábojích od limitu a ani jeden selhač, narozdíl od CZ83 7.65Br, kde značkové SB zatím selhaly 2 z 200 a 1 z darovaných prastarých nábojů.
Hele je to zcela můj názor a nikoho nechci ovlivňovat, ale já mám prostě chuť zítra prohnat hlavní mé P1 balíček limitů tedy doslova bezezbytku využít 360 kč za 100 ks střeliva a nechat prachy na střelnici za post a terč a kafe.
A hlavně potřebuju nacvičit střelbu jednoruč na terč 15 a 25m, to mi na LOSu moc nešlo.
A navíc, na zbraň je záruka 5 let nebo 50.000 výstřelů, GP je podle mne slušná firma, rozhodně s tebou jednají ne jako s kusem masa, tak jak to umí jinde, třeba v naší CZ.
Teď půjdu do HK .45 na zkušenou, zbraň je prostě kus funkčního železa, zaslouží péči, rozhodně nezaslouží podceňování. Ten náboj, ať je to již origoš či přebíjenka je určen k tomu, aby po iniciaci zápalky přes zátravku byla zapálena výmetná slož, která kulku prožene hlavní směrem ven, tam co mířidla ukazují..... víc bych v tom nehledal.

maravysta

Příspěvek#164 » ned 19. říj 2014, 20:20

Zdravíčko pánové. Mám u mé K100 problém s tím, že pokud zásobník nedorazím razantněji tak nedrží v šachtě, rozumějí tomu tak, že ta součástka co má držet zásobník nezaskočí do toho okýnka. Zacvaknout se mi to takto podařilo jen tak, že jsem zatlačil botku směrem kupředu, po-té to zacvaklo. Nemáte někdo s tímto problémem zkušenost? Díky za odpověď :)

Noir

Příspěvek#165 » ned 19. říj 2014, 22:09

Jen kopíruji část z PM, kterou jsem si vyměnil s maravystou, protože jsem podobný problém měl před 3 lety:
(já před lety:)
"Stává se vám taky, že vám vypadávají při střelbě zásobníky?
Mám dva které byly ke zbrani a ty fungují 100%, pak jsem ale přikoupil další a ten začal mít tendenci vypadávat při střelbě - někdy i při každé ráně.
Ty fungující původní mají na botce půlkruhový vlis, ten nový má vlis obdélníkový.
Nepovedlo se mi zjsitit čím to je, nenapadá vás něco?
díky"

..věc, která mi teď při průzkumu vyvanula na mysli, je, že jsem někdy nějaký zásobník lehce tunil šroubovákem a zrovna ten konkrétní má v místě okénka pro záchyt netypické odření, který ostatní nemají. Takže se podívej jestli tvůj nená nějakou drobnou deformaci v místě, kde se zachytává...
Už is moc nepamatuji jak to tehdá dopadlo, ale zásonbík jsem s velkou pravděpodobností používal na letošním srazu z-k a vše fungovalo na 100%.

Jinak jako pouzdro na K100 doporučuji plastový Fobus určený na Glock 21, kačena v něm sedí perfektně již 4. rokem.

Zpět na