Kde nelze nosit zbraň
- Serz
- Bohuliby
Příspěvek#138 » ned 30. lis 2014, 23:59
Rámy jsou málokde !
Mám takovou trochu dnes humornou zkušenost. Když jsem byl před časem ještě zaměstnanec ČTK, byli jsme pozvání ke generálnímu řediteli ČTK do Opletalky v Praze. Problém byl ten, že to bylo zrovna po 11. září, pár dnů, hned po atentántu na dvojčata v USA, vše bylo tehdy pod velikou kontrolou !
Kolegovi jsem říkal, mám průser, půjdu ke generálovi z bouchačkou, zapoměl jsem jí nechat doma !
Vše proběhlo bez průtahů a byl jsem u hlavního s kvérem u pasu !
Naštěstí jsem mírumilovný a ochranka, vůbec nic ! Pojeb jsme tenkrát nedostali.
Mám takovou trochu dnes humornou zkušenost. Když jsem byl před časem ještě zaměstnanec ČTK, byli jsme pozvání ke generálnímu řediteli ČTK do Opletalky v Praze. Problém byl ten, že to bylo zrovna po 11. září, pár dnů, hned po atentántu na dvojčata v USA, vše bylo tehdy pod velikou kontrolou !
Kolegovi jsem říkal, mám průser, půjdu ke generálovi z bouchačkou, zapoměl jsem jí nechat doma !
Vše proběhlo bez průtahů a byl jsem u hlavního s kvérem u pasu !
Naštěstí jsem mírumilovný a ochranka, vůbec nic ! Pojeb jsme tenkrát nedostali.
- Milanos
Příspěvek#145 » úte 2. pro 2014, 12:34
Lidová zábava:Kino tak to je mazec
no tak příště už asi beze zbraně.
Spíš by mě zajímalo i vyjádření někoho dalšího kromě pana Rataje nebo spíš kde je tedy obecně dáno černé na bílém co je lidová zábava protože že to řekne pan Rataj pro mě nemá zas tak moc váhu.
Pod pojmem lidová zábava si muže každý představit něco jiného jak sám pan Rataj píše že při výkladu těchto pojmů je tak nutné vycházet z jejich obecných definic, jsou-li možné.
Ale nějak nemůžu dohledat obecnou definici lidové zábavy

Spíš by mě zajímalo i vyjádření někoho dalšího kromě pana Rataje nebo spíš kde je tedy obecně dáno černé na bílém co je lidová zábava protože že to řekne pan Rataj pro mě nemá zas tak moc váhu.
Pod pojmem lidová zábava si muže každý představit něco jiného jak sám pan Rataj píše že při výkladu těchto pojmů je tak nutné vycházet z jejich obecných definic, jsou-li možné.
Ale nějak nemůžu dohledat obecnou definici lidové zábavy
- Liberty
Příspěvek#148 » ned 21. pro 2014, 16:20
Uz se to tu nekde resilo v jinem vlakne a dokonce se na to tam někdo ptal PCR nebo nejakeho jineho uradu... z odpovedi vyplynulo ze se tim nemysli kino apod. ale predevsim mista s predpokladanou konzumaci alkoholu nebo zvysenyho pohybu osob apod..
edit: ted sem si vsiml toho vykladu nahore podle ktereho tam patri i kino... No ocividne zavisi na individualnim vykladu zakona O_o
Kazdopadne muzeme jen doufat ze se nic neprihodi
edit: ted sem si vsiml toho vykladu nahore podle ktereho tam patri i kino... No ocividne zavisi na individualnim vykladu zakona O_o
Kazdopadne muzeme jen doufat ze se nic neprihodi

- jamira
Příspěvek#149 » ned 21. pro 2014, 17:19
Pánové, doba je zlá a bude to ještě horší (viz teroristické útoky v Austrálii a jinde). Právě z toho důvodu nosit i např. do kina, kdyby se tam nedejbože zjevil magor s bombou a chtěl tam mít lidi za rukojmí. Pokud by taktická situace dovolovala a byl bych si 100% jist, že to neodnese nikdo další, neváhal bych ho zneškodnit.
- Rough boy
Příspěvek#150 » pát 16. led 2015, 18:43
Tak to vidíte. MVČR za to považuje i kino, mě zase napsali z nákupního centra Chodov, že jim to při skrytém nošení nevadí. A přitom tam kino ve svých prostorách mají. Takže ono je to spíš takový povídání o mr.ání, každý by měl vědět co dělá, zda za to hrozí a jaký případně hrozí postih a dle toho se sám rozhodnout.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí