Pravidla - diskuse

Pravidla, dotazy, žádosti a náměty k provozu tohoto fóra (neslouží pro otázky obecné zbraňové otázky!)

scorpions

Příspěvek#121 » čtv 11. čer 2015, 15:19

Ale já tu dobu zažil taky,sice na mne nikdo nepráskal,nebo jsem se to nedozvěděl.
Myšleno to bylo tak(SIDEDa neznám osobně, ale přijde mě osobně jako mod. špatnej.Sedí jednou prdelí na více židlích. Není nestranej a to ego si fakt honí) no a takovým když se dá moc atˇsvazácká nebo moderátorská tak to není dobře. Je to můj názor a plno ostatních má názor odlišnej.

Motyl

Příspěvek#122 » čtv 11. čer 2015, 15:51

Doufal jsem, že tady najdu debaty na odborné úrovni a dozvím se něco. Chyba...přijde mi to, že sedím v zahulený putyce, kde debatníkům s vypitým pivem stoupá IQ. Všichni mají svoji pravdu a nikdo nehodlá ustoupit. Ve finále je to už debata pouze osobní. Kverulanti si tu masírují ego. Už by mě ani nepřekvapilo téma "jakou zbraň doporučíte na zombie?". Někdo může říct, že jem tu dobrovolně a pokud se mi tu nelíbí, tak můžu jít. Stejný je to i s těmi, kteří kritizují konání adminů. Pravidla jsou daný. Vadí vám dodržovat je? Pak si vysloužíte banán a to i přes varování a ještě se divíte.......

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#123 » čtv 11. čer 2015, 16:13

Motyl: zkusil bys přelouskat název této sekce? Třeba ti to pomůže pochopit.
Btw: tvůj výlev se od ostatních liší přesně čím? Tohle je tvůj druhý příspěvek na tomhle fóru - neříká to něco o tom, co tu skutečně hledáš?

Motyl

Příspěvek#124 » čtv 11. čer 2015, 18:01

Hledám na tomhle fóru odborné informace. Ano...tady je to o pravidlech, ale tohle celé fórum je o střelectví. To, že jsem se tu odvážil napsat a dokonce už dvakrát, bylo způsobeno tím, že jsem prostě otevřel diskuzi a byl jsem zvědavý. A že jinak nepřispívám snad není přestupek. Pokud není k čemu a nebo není co, tak proč psát? Nejsem z těch, co mají potřebu se vyjadřovat ke všemu. Jen teď jsem si dovolil poukázat na stav, se kterým nejsem úplně spokojený a napsal jsem jak to vidím já.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#125 » čtv 11. čer 2015, 18:09

Tak ty odborné informace hledej v sekcích, které jsou k tomu určeny, nikoliv v "diskusi o pravidlech". Zatím to vypadá, že právě máš potřebu se vyjadřovat ke všemu mimo ta "odborná témata". Pokud se ti zdejší hospoda nezamlouvá, najdi si jinou. Jak správně říkáš, jsi tu dobrovolně. Howgh.

sided
moderátor

Příspěvek#126 » čtv 11. čer 2015, 18:27

To graver: chystáš se nám tu selektovat členy?

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#127 » čtv 11. čer 2015, 18:35

Sided: kdeže, co bych z toho měl - selekci tu přece provádíš ty :-). Jen říkám svůj názor - stejně jako Motyl. Ostatně z čeho tak usuzuješ? To hospodské kádrování tu dělá Motyl - pamatuješ?

scorpions

Příspěvek#128 » čtv 11. čer 2015, 22:05

To sided nepojme ,páč u něj je ta selekce přece dána tím že je mod. a kdo se postaví tak ať žije na vitamínech. Neb když mi tu funkci už svěřili tak ji musím využívat.

sided
moderátor

Příspěvek#129 » stř 9. pro 2015, 10:29

Právě jsem přesouval tři srany příspěvků a to mě ještě jedno vlákno čeká (nechám si ho na večer) Žádám všechny zúčastněné aby se pro příště drželi tématu alespoň v odborných vláknech. Pokud má někdo potřebu si plácat donekonečna játra a nebo nadávat na poměry nechť to dělá jinde.

Quirinus

Příspěvek#130 » pát 1. led 2016, 21:40

Můj příspěvek ohledně 9mm laserového tréninkového náboje byl také vyhodnocen jako plácání si jater? Nebo proč zmizel? Inzerentovi se odpověď nelíbila?

sided
moderátor

Příspěvek#131 » sob 2. led 2016, 03:06

Do burzy nemáš co odpovídat, přečti si pravidla.

Quirinus

Příspěvek#132 » sob 2. led 2016, 13:17

Pravidla znám a nemyslím si, že jsem je porušil. Já tam nediskutoval, jen jsem se inzerentovi a jemu podobným snažil rozšířit obzory, kde se dá věc kterou shání sehnat snadno a za méně než 1/10 ceny, kterou nabízí. Být já na jeho místě, tak jsem za takový příspěvek rád. Jestli by to pro něj bylo užitečné nebo ne už se ale nedozvíme, protože důležitější než informovat uživatele je přece slepé dodržování pravidel. Neboj se, už se tu nikomu nebudu snažit pomáhat, nemám čas se handrkovat o to, jestli jsem to raději neměl napsat jako SZ nebo si na to založit jiné vlákno.

sided
moderátor

Příspěvek#133 » sob 2. led 2016, 13:57

V burze se NEDISKUTUJE! Pokud odpovídáte na inzerát, použijte kontakt uvedený v inzerátu. Pokud inzerent žádný neuvedl, použijte soukromou zprávu (Obrázek). Zdržte se jakýkoliv komentářů typu: „To je úžasné“, „To je drahé“, „Nabízím vám za to o dva tisíce méně“ apod.

graver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#134 » sob 2. led 2016, 14:43

Proč je vlastně tedy v burze možnost odpovídat, když se to pro realizaci inzerce nemá používat? Jen z technických důvodů, tzn. nelze zakázat komentáře selektivně u vybrané sekce? Nebo je povolené např. vkládat formou komentářů nové fotky, upřesnění...?

Serz

Příspěvek#135 » sob 2. led 2016, 18:14

Casto prodejce upravuje cenu, pripadne informuje, ze cast sortimentu uz je prodana, nakonec dekuje za prostor. Reseni zakazu prispivani jinym s sebou zrejme nese neumerne problemu

Zpět na