Zbroják s handicapem

sided
moderátor

Příspěvek#16 » úte 23. čer 2015, 19:19

Jj, jen jsem tím chtěl naznačit že je to trochu nestandartní situace ale při ochotě a komunikaci z obou stran by neměl být problém ji zvládnout. A jsem si jistý že když při podání žádosti dá s ženskýma (většinou) na oddělení řeč a vysvětlí jim o co jde tak dostane informace které potřebuje. To samé na střelnici kde bude dělat přípravu.

marinakus

Příspěvek#17 » úte 23. čer 2015, 19:49

když ono v tomto případě udělat nějaký individuál nebude asi jednoduché..... nestandartní situace je to určitě

gastly

Příspěvek#18 » úte 23. čer 2015, 20:43

Zůstaň v klidu. Jde to. Na střelnici sem potkal kluka ,cca 30 let a místo levé ruky měl tak 20 cm pahýl. Tak akorát na tričko s krátkým rukávem. Pistoli měl VLASTNÍ (9 luger) zbroják taky. Na dotaz , Jak to zvládá. odpověděl, že úplně v pohodě. Že když se tak narodíš, tak ti to ani nepřijde. Nabíjel si sám, přebíjel taky . A nezdálo se ,že by se někdo v jeho blízkosti cítil ohrožen. Což se bohužel nedá říct o mnoha z fyzického hlediska zcela zdravých.Natrénuj manipulaci, udrž hlaveň v bezpečnéch úhlech a čas neřeš.

Martasek

Příspěvek#19 » stř 24. čer 2015, 10:21

Jak jsem slíbil, tak píši. U doktora to dopadlo dobře a bez problému napsal ,, schopen,,
Takže od července domluvena výuka pro manipulaci se zbraní a teď se jdu učit teorii.
Jestli ZP udělám či ne, napíši a případně můžu dát rady někomu se stejným problémem jako mám já.
Dávám si max dva pokusy :-)

marinakus

Příspěvek#20 » stř 24. čer 2015, 11:24

Zjisti si u vás na zbraních jak jsou určováni komisaři ke zkouškám a jestli by ti nedali před zkouškou kontakt na konkrétního a toho kontaktuj ještě před zkouškou a zkus s ním svůj případ probrat dopředu.

Farock

Příspěvek#21 » stř 24. čer 2015, 14:05

Nebydlíš ty náhodou někde okolo Vražkova třeba v Mnetesi? Mám pocit že někoho se stejným hendicapem tak trochu znám :-)

Martasek

Příspěvek#22 » stř 24. čer 2015, 16:58

Frýdek-Místek

DanielX

Příspěvek#23 » stř 24. čer 2015, 17:00

Martasek píše:Jak jsem slíbil, tak píši. U doktora to dopadlo dobře a bez problému napsal ,, schopen,,
Takže od července domluvena výuka pro manipulaci se zbraní a teď se jdu učit teorii.
Jestli ZP udělám či ne, napíši a případně můžu dát rady někomu se stejným problémem jako mám já.
Dávám si max dva pokusy :-)

sided mě sice smaže, jak má ve zvyku, ale já chci jen smeknout a držím palce. Když jsem si před časem zlomil rameno, tak jsem měl problém i rozebrat notebook. Fakt doufám, že ZP získáš. Jinak jsem z Opavy, tak pokud bys potřeboval ohledně zaškolení, jsem taky k dispozici i když jsem zaznamenal, že ti někdo pomocnou ruku nabídnul.

Farock

Příspěvek#24 » stř 24. čer 2015, 18:16

Tak to potom ju,znám také jednoho kluka také měl nehodu na motorce a také má ochrnutou pravou ruku tomu se říká teda náhoda.No taky přeju at to dáš ;-).

KOLOMAN

Příspěvek#25 » stř 1. črc 2015, 15:56

Jak už tu někdo psal, udělej si jen sk.E, na tu můžeš mít i dlouhou zbraň a odpadne ti při zkoušce manipulace s malorážkou (brokovnicí).

Int1m1thy

Příspěvek#26 » stř 1. črc 2015, 18:41

udelej si co chces a domluv se pak na miste s komisarem, jde pouze o ksicht jako ve vsem ;)

Martasek

Příspěvek#27 » ned 26. črc 2015, 17:27

Zdravím přátelé.-)
Píši, jak jsem slíbil. Zbrojní průkaz jsem úspěšně zvládl na plný počet B+E. Bylo mi ulevenou pouze v manipulaci se zbraní,kdy jsem vkládal zásobník na stole+natahování závěru o břicho :-D Samozřejmě vše ve směru do bezpečného prostoru. Rozborka/sborka taky s jednou rukou .-) Jen záchyt závěru nechtěl jít ven.

Koloman: domluvit s komisařem ohledně zraně se nedá. Revolver se nepoužívá, a proto zkoušky s ním se nemohou skládat. Každá střelnice má své zbraně, se kterýma se střílí.

Pokud by byl někdo se stejným problémem jako mám já ať se mi klidně ozve a zkusím mu poradit.

david33

Příspěvek#28 » ned 26. črc 2015, 19:42

Gratulace vítej mezi nama ;)

marinakus

Příspěvek#29 » ned 26. črc 2015, 20:15

Narazil jsi zřejmě na rozumného člověka, který dokáže mít pochopení, gratuluji.

Farock

Příspěvek#30 » ned 26. črc 2015, 21:10

Taky gratuluju super výkon :-)

Zpět na