Zaučení praktická odborná zkouška

baz775

Příspěvek#76 » ned 10. kvě 2015, 10:27

Dobrý den, 19.května mám zkoušku. Přímo na služebně bylo řečeno kdy, v kolik hodin a kde zkouška bude probíhat. Mam ještě očekávat dopis z instrukcemi nebo už nebudou posílat když jsem podepisoval papír že vim v kolik a kde ? Moc děkuji za odpovědi.

DanielX

Příspěvek#77 » ned 10. kvě 2015, 10:30

Papír nečekej.

Xerxes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#78 » ned 10. kvě 2015, 13:16

Tak tak, jakmile jsi podepsal že víš kdy a kde je, už jsi byl vyrozuměn a dopis ti posílat nebudou.

Lukáš123

Příspěvek#79 » ned 19. črc 2015, 17:22

Chci se zeptat na podrobnosti ziskáni ZP.Chystám si podat žádost,o co mě čeká dál?jsem z Bravantic okr.N.Jičín,tak kdyby mohl někdo během te doby pomoci budu rád.diky moc Lukáš

DanielX

Příspěvek#80 » ned 19. črc 2015, 17:44

Lukáši podrobnosti najdeš na tomto webu a tady se taky můžeš naučit otázky. Tohle tě nikdo učit nebude, ale praktické zaučení, jako bezpečná manipulace, rozborka, základy střelby už ano, najdeš tady i seznam dobrovolných instruktorů.

Lukáš123

Příspěvek#81 » ned 19. črc 2015, 18:00

Díky za info

czrybiz

Příspěvek#82 » stř 23. zář 2015, 19:32

Dobrý den.
Dnes jsem podal přihlášku ke zkoušce odborné způsobilosti. Chci B+E. Pilně studuji teorii, potřeboval bych pomoc co se týče praxe.
Našel by se někdo na pár soukromých lekcí/konzultací?
Vím, že nabízí většina střelnic přípravný kurz těsně před termínem zkoušky, na ten si také určitě zajdu, ale rád bych se opravdu dobře nachystal.
Jsem flexibilní časově i místně po Vysočině a Jihomoravském kraji.
Díky.

brokar

Příspěvek#83 » stř 30. zář 2015, 09:20

Czribiz ozvi se mi do soukromé zprávy

Rex

Příspěvek#84 » čtv 19. lis 2015, 08:54

Prosím o radu pro začátečníka.
Je možné si nasušit bezpečnou manipulaci a rozborku ke zkoušce na plynové pistoli ? Je plynovka CZ 75 stejná jako ostrá zbraň, včetně rozebrání ?
Díky.

DanielX

Příspěvek#85 » čtv 19. lis 2015, 09:00

Rex píše:Prosím o radu pro začátečníka.
Je možné si nasušit bezpečnou manipulaci a rozborku ke zkoušce na plynové pistoli ? Je plynovka CZ 75 stejná jako ostrá zbraň, včetně rozebrání ?
Díky.

Ne

Rex

Příspěvek#86 » čtv 19. lis 2015, 09:04

Díkes.

fixfokus

Příspěvek#87 » čtv 19. lis 2015, 10:15

No já bych to ještě upřesnil. Bezpečnou manipulaci, tj. hlídání bezpečného směru, prst mimo spoušť, vyjmutí zásobníku a kontrolu komory si lze nacvičit s jakoukoli zbraní, plynovou nebo klidně i airsoftovou.
Rozborka se ale dozajista bude lišit.

mph1

Příspěvek#88 » pon 23. lis 2015, 13:47

Na manipulaci je airsoftovka dobra (mam Glocka 19 HW - hmotnost prave zbrane). Stoji to par kacek a muzete si s tim hrat do aleluja - kontrola zbrane, reseni zavad ("jako"). Da se tim trenovat i drzeni, mireni nebo strelba (nestrhavani apod.). Ale rozborka je jina, neni nad to jit na strelnici, kde se bude ZOZ konat a sahnout si na to v klidu, pod dozorem.
OT: Az po sve zkousce jsem zjistil, ze pokud se z toho airsoftoveho Glocka vytahne vzadu na zaveru plastova zaslepka, ma prakticky realistickou rozborku. Potreboval jsem to kvuli oprave ochozene spouste.

cipis

Příspěvek#89 » pon 23. lis 2015, 14:50

Jenom taková malá technická - moje XDMko má naprosto shodnou rozborku zbraně. Jediné, v čím se liší, tak síla vratné pružiny. A barvou :)

marinakus

Příspěvek#90 » pon 23. lis 2015, 15:10

ke zkoušce je přípustná zbraň "obvyklého typu", takže člověče nevím, jak by se to slučovalo s XDM, které sice moc obvyklé není, na druhou stranu, pokud má shodnou rozborku s obvyklým typem, tak asi proč ne

Zpět na