Informativně: aktuální termíny zkoušek OZ od podání žádosti

Tardis

Příspěvek#16 » pon 23. lis 2015, 14:56

marinakus: fakt jsem tam volal, a chtěl jsem vědět důvod, proč je termín duben a odpověď: protože je plno. Vyloženě na to nějak nekvapím, takže je mi to vcelku jedno, spíš mě překvapilo, že všude jinde se dělá do pár týdnů. Co se týče EU, z toho mám trochu vítr taky, ale na druhou stranu nás nebudou stovky, ale statisíce, tak snad jim to neprojde, i když tady se schvalují zákony o nás, bez nás. Jakmile (pokud) udělám, chci nosit a nerad bych, aby mi to nějaký úředníček z Bruselu zakázal jen proto, že nejsou schopni eliminovat příčinu, ale snaží se potlačit důsledek... :)

marinakus

Příspěvek#17 » pon 23. lis 2015, 15:13

já netvrdím, že není plno..... ale důvod, proč je plno není podle mě nedostatek komisařů ale nedostatek policistů účastnících se zkoušek (teda jak ve kterém kraji)..... termíny, místa a časy zkoušek vyhlašuje přece PČR a nikdo jiný

laurel_31299

Příspěvek#18 » pon 23. lis 2015, 18:37

Ceska Lipa - 4.11 zazadano a 26.11 termin ke zkouskam. Jedine co, tak se policajt ptal, zda se stihnu vse naucit. Rekl jsem, ze uz mesic lezim v otazkach a vice se neptal. Drzte mi ve ctvrtek palce :-)

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk

notobi

Příspěvek#19 » pon 23. lis 2015, 19:01

České Budějovice - zažádáno 30.10. ke zkoušce jdu 12.1. 16

marinakus

Příspěvek#20 » pon 23. lis 2015, 20:23

laurel : držíme

fangli69

Příspěvek#21 » stř 25. lis 2015, 11:20

Protože Hradec je Hradec.Na zbraních skoro stejne osazení jak kdysi,ochota také stejná
V neděli na střelnici v Trebsi na dotaz u správce proč není více zkoušek odvětil že jich je až dost,a že policie více nechce.

iloveguns

Příspěvek#22 » stř 25. lis 2015, 11:44

Co má znamenat, že policie více nechce? Jak může policie mluvit do toho, kolik lidí bude mít zbroják?

marinakus

Příspěvek#23 » stř 25. lis 2015, 11:49

No vidíš, je to prostě o přístupu. V Praze pokud vím přidali na každé střelnici jedny zkoušky. Ve středočeském kraji zase začali ke zkouškám docházet i určení policisté z místních agend pro zbraně, takže je jich na to daleko víc, než když to řešil jen krajský dohled. Prostě v každém kraji jsou zkoušky organizovány úplně jinak a podle toho to pak vypadá.

marinakus

Příspěvek#24 » stř 25. lis 2015, 11:50

Je prostě tolik zkoušek, kolik jich policie vypíše. Co je na tom nepochopitelného?

MilanoX

Příspěvek#25 » stř 25. lis 2015, 12:46

Pokud jsem dnes dobře slyšel, tak v Olomouci se momentálně přihlašuje na únor.

peggy
moderátor

Příspěvek#26 » stř 25. lis 2015, 12:49

fangli69: Shodou okolností jsem v HK členem klubu. Ono jde taky o to, kolik je volných termínů, protože střelnice má nějaký rozvrh na celý rok, působí na ní více klubů, jsou tam tréninky, závody a pronájmy atd. Prostě termínů není libovolně mnoho. V zásadě zkoušky (a kurzy) omezují m.j. například hodiny pro veřejnost, což se všem taky všem nemusí líbit. Kolik termínů je schopná osadit policie neumím posoudit a totéž platí o komisařích. Každopádně mohu potvrdit, že zatím co ještě nedávno se zapisovalo na duben, nyní je to tuším na červen nebo červenec.

fangli69

Příspěvek#27 » stř 25. lis 2015, 18:12

No shodou okolností jsem byl členem klubu v Třebši kdysi také. Za mých časů zela pistolová střelnice přes týden prázdnotou, a to byly čtvrtky pro veřejnost. Možná dnes je to jinak. Ale správce tvrdil kolegovi že se děláji zoz 2x do měsíce. Plus k tomu přidáš Smiřice- http://www.strelnicesmirice.cz/?page_id=691 Asi v H.K. si všichni najednou chtějí udělat zbroják. Podle mě to asi brzdí policie.

marinakus

Příspěvek#28 » stř 25. lis 2015, 20:44

a kdo jiný? myslíš, že komisař bude proti tomu, škrábnout si desítku za zkoušky navíc? střelnice se bude bránit vydělat dvacítku za zkoušky??? to určitě, akorát policie není zainteresovaná a je to pro ni práce navíc, tak se nediv

fangli69

Příspěvek#29 » stř 25. lis 2015, 21:29

No pan správce se taky netvářil nadšeně že má tolik zkoušek.A to jsem mu chtěl dohodit docela slušnej kšeft na zaučení dvou zájemců o zoz.

marinakus

Příspěvek#30 » stř 25. lis 2015, 22:02

dohoď je mě..... beru ;)

Zpět na