Walther PPS
Glock a spol.
- r626
Příspěvek#183 » pát 5. úno 2016, 11:29
Domnivam se, ze ne, protoze se chystaji ukoncit prodej te stavajici zakladni verze a bude jen v prodeji jen tzv. police set.
Co te primelo ke koupi pps?
Ja teda nemel moznost strilet, ale mel jsem to v obchode v ruce a trosku mi vadi to vypousteni zasobniku.. Mozna jde jen o zvyk.. Diky tomu je ve hre jeste G43.
Ja teda nemel moznost strilet, ale mel jsem to v obchode v ruce a trosku mi vadi to vypousteni zasobniku.. Mozna jde jen o zvyk.. Diky tomu je ve hre jeste G43.
-
Sarkafarka.Loupeznik - Příspěvky: 565
- Sarkafarka.Loupeznik
- vladan008
Příspěvek#187 » sob 6. úno 2016, 11:40
R626 píše:
Já jsem slyšel, že M1 se bude dále vyrábět a prodávat (doufám že nejen Police setu).
Co se týče výběru, řeším už několik měsíců. Nakonec zůstalo jen PPSko. G43 bylo taky v užším výběru, ale prý více kope a navíc chci mít na pistoli rail. Glock je asi super ale nějak se mi ani nelíbí vzhledově a naopak Walther vzhledově je pro mě super. Spolehlivostí je na tom podobně jako Glock, jen má horší dostupnost servisu, ale nečekám, že ho budu stále opravovat a základní díly snad na něj seženu.
Domnivam se, ze ne, protoze se chystaji ukoncit prodej te stavajici zakladni verze a bude jen v prodeji jen tzv. police set.
Já jsem slyšel, že M1 se bude dále vyrábět a prodávat (doufám že nejen Police setu).
Co se týče výběru, řeším už několik měsíců. Nakonec zůstalo jen PPSko. G43 bylo taky v užším výběru, ale prý více kope a navíc chci mít na pistoli rail. Glock je asi super ale nějak se mi ani nelíbí vzhledově a naopak Walther vzhledově je pro mě super. Spolehlivostí je na tom podobně jako Glock, jen má horší dostupnost servisu, ale nečekám, že ho budu stále opravovat a základní díly snad na něj seženu.
- r626
Příspěvek#188 » sob 6. úno 2016, 14:16
Zde je email co mam od dovozce Walthera..
Tato pistole bude u nás dostupná pouze ve verzi PPS M2 Police-Set. To znamená se třemi zásobníky a s ocelovými mířidly. Holá verze PPS M2 nebude vůbec dostupná, stejně jako původní verze PPS.
Me se taky libi vic nez G43, verim, ze bude stejne kvalitni, nicmene otazkou jsou nahradni dily a udajne prutahy pri servisu..
Takze nevim, asi se bohuzel rozhodnu hlavou pro G
Tato pistole bude u nás dostupná pouze ve verzi PPS M2 Police-Set. To znamená se třemi zásobníky a s ocelovými mířidly. Holá verze PPS M2 nebude vůbec dostupná, stejně jako původní verze PPS.
Me se taky libi vic nez G43, verim, ze bude stejne kvalitni, nicmene otazkou jsou nahradni dily a udajne prutahy pri servisu..
Takze nevim, asi se bohuzel rozhodnu hlavou pro G

- vladan008
Příspěvek#189 » sob 6. úno 2016, 18:33
Sakra, to abych rychle koupil původní verzi PPS. Teď se dá nejlevněji sehnat za cca 15000kč. Čekal jsem, že až přijde nová verze tak původní zlevní a já něco ušetřím. Leda, že by se původní verze v police setu zlevnila... Tak nevím... Nepsal dovozce, jakou očekává cenu nové verze?
- Kreon
Příspěvek#191 » pon 8. úno 2016, 20:05
Cena ještě není známa....zřejmě se něco dozvíme až po skončení IWA v Norimberku...tj. někdy v polovině března. Bude se třemi zásobníky (6,7 a 8 ran), bez výměnných hřbetů a především s klasickým vypuštěním zásobníku, což samozřejmě stejně jako u PPQ M1/M2 znamená nekompatibilitu starých zásobníků.
- zdeneks
Příspěvek#192 » ned 21. úno 2016, 12:45
Ahoj, nenasel by se nekdo ochotny v Brne nebo na Svitavsku, kdo vlastni ppsku a nechal by me vystrelit?
Jsem uz rozhodnuty, ale prece jenom bych si ji chtel jeste osahat.
Nejaky tip na obchod kde koupit v Pardubickem kraji nebo v Brne. Hledam na eshopech a necekal jsem, ze bede takovy problem ji sehnat.
Jsem uz rozhodnuty, ale prece jenom bych si ji chtel jeste osahat.
Nejaky tip na obchod kde koupit v Pardubickem kraji nebo v Brne. Hledam na eshopech a necekal jsem, ze bede takovy problem ji sehnat.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí