Praktická část zkoušky OZ – co Vás může potkat

audis

Příspěvek#2821 » ned 14. úno 2016, 13:40

jaké jsou reference na komisaře Fidlera z královéhradeckého kraje, ev. přímo Hradce králové? nějaké zkušensoti? Něco z doslechu?

Monohuman

Příspěvek#2822 » ned 14. úno 2016, 15:45

taky by me zajimaly nejaky zkusenosti ze zkousek v HK pokud ted nekdo delal

marinakus

Příspěvek#2823 » ned 14. úno 2016, 17:40

audis : To je snad trochu mimo mísu ne? Uvědom si, že názory jsou vždy velice subjektivní a tady jmenuješ konkrétního člověka. Neboj, nejsem Fidler ale znám ho osobně a za sebe by mi vadilo, kdyby mě někdo takto rozebíral jmenovitě a veřejně na internetu formou jedna paní povídala. Až budeš mít po zkouškách, napiš jaký byl ale nesbírej drby.

audis

Příspěvek#2824 » ned 14. úno 2016, 18:42

Já to nemyslím zle. Jednu referenci už mám a sháním další, jestli je totožná. A schválně se ptám buď vlastní, nebo zprostředkované. Jeho příjmení jsem napsal jak jsem to slyšel, nevím o koho jde, třeba jsem to napsal špatně. Tolik asi k teoretickemu zjišťování tlachu. Nevím o koho jde a osobní data mě nezajímají. Charakterove a způsob výkonu práce ano.

kolombo

Příspěvek#2825 » ned 14. úno 2016, 18:45

A varianta, že by to tu také mohl číst, ta tě nenapadla ?

paza

Příspěvek#2826 » ned 14. úno 2016, 18:49

Když už se tady přímo jmenuje, tak to trochu uklidním a napravím, měl jsem pana Fiedlera u zkoušky a byl velmi férový a sympatický, žádné finty, podrazy, schválnosti, naopak velmi dobrý. Říkali to všichni i ti, co u praktické vyletěli. Kdybych šel na zkoušku znovu, tak bych byl rád, kdyby zkušebním komisařem byl opět on.

wigum

Příspěvek#2827 » ned 14. úno 2016, 18:51

audis píše:Já to nemyslím zle. Jednu referenci už mám a sháním další, jestli je totožná. A schválně se ptám buď vlastní, nebo zprostředkované. Jeho příjmení jsem napsal jak jsem to slyšel, nevím o koho jde, třeba jsem to napsal špatně. Tolik asi k teoretickemu zjišťování tlachu. Nevím o koho jde a osobní data mě nezajímají. Charakterove a způsob výkonu práce ano.

Ač jsem ho nikdy neviděl, tak ti odpovím. Ti co u něj prošli ti poví, jak je v pohodě. Narozdíl od těch co vyhodil, kteří na něm nenechají nit suchou.
Myslím, že tohle sem opravdu nepatří. Vlákno je sice zaplevelené slušně, ale radit někomu na základě pavlačových drbů?

audis

Příspěvek#2828 » ned 14. úno 2016, 18:54

Napadla a neprikladam ji důležitost. Vím že to musím brát s rezervou. Já sem slyšel, že je přísný a důsledný. Tento charakter informaci mě zajímá. Mně tento typ informací pohorsujici nepřipadá.

marinakus

Příspěvek#2829 » ned 14. úno 2016, 19:02

paza : Děkuji za potvrzení mého názoru na tohoto pána z nezávislého zdroje.

paza

Příspěvek#2830 » ned 14. úno 2016, 19:09

marinakus píše:paza : Děkuji za potvrzení mého názoru na tohoto pána z nezávislého zdroje.

Není zač, nevymýšlím si, šel jsem na zkoušku poslední, tak jsem reakce a hodnocení lidí mohl sledovat, všichni vyhození říkali, že si za to mohou sami, protože udělali nějaký kopanec.

HonzaLBC

Příspěvek#2831 » ned 14. úno 2016, 19:10

Co je špatného na tom, ptát se na konkrétního komisaře? Se tu x stránek řeší, jak mají komisaři na stejnou věc jiný pohled, třeba rána jistoty u slabé rány nebo vypouštění přes palec. Takže když je možnost se zeptat, co chce konkrétní komisař, tak se raději zeptám než vyletět od zkoušky proto, že jsem to udělal tím druhým způsobem než zrovna komisař chce, ne?

marinakus

Příspěvek#2832 » ned 14. úno 2016, 19:13

HonzaLBC : Když stejně nevíš, kdo ti přijde ke zkoušce? Tak proč? Nebo se chce někdo naučit všechny možné komisaře na střelnici? Nebo třeba sbírat drby na svoji případnou stížnost.
Naposledy upravil(a) marinakus dne ned 14. úno 2016, 19:14, celkem upraveno 1 x.

paza

Příspěvek#2833 » ned 14. úno 2016, 19:13

Já tedy nevím, ale stejně nikdo z uchazečů přece neví, který komisař kdy a kde u konkrétní zkoušky bude. Nebo má někdo takové známosti, že si to předem zjistí?!

wigum

Příspěvek#2834 » ned 14. úno 2016, 19:15

A nač ti to je? 100% relevantní info stejně nedostaneš a navíc je velice malá šance že dotyčného dostaneš u zkoušky.
Takže je fajn, že budu vědět co vyžaduje Venca Sádra a jako naschvál dostanu Pepu Vobejdu.
Co dotyčný komisař u zkoušky vyžaduje, vždy řekne. Když neřekne nebo si nejsem jistý, tak platí co už tu bylo xkrát psáno. Ptát se!

marinakus

Příspěvek#2835 » ned 14. úno 2016, 19:15

paza : to by musel mít známosti přímo u určujícího útvaru PČR, jinak ani náhodou

Zpět na