gazela 58pd

Samonabíjecí pušky
marinakus

Příspěvek#31 » sob 26. bře 2016, 19:33

O tormentaci by měla být informace v CRZ, pokud zbraň byla nově registrována. Policisti to tam většinou zapíší. Když bude nejhůř, tak ten kousek laku na zkušební značce prostě odloupneš, ne? Když nedojde k žádnému průšvihu, pochybuji, že ti někdo bude kontrolovat zrovna toto.

tomas fuk

Příspěvek#32 » ned 27. bře 2016, 09:05

No nevim, jak kde, ale u nas pri kazde kontrole zbrani at uz pri prihlasovani, nebo pri prodluzovani ZP chteji tormentacni znacku videt. Na dvou pistolich jsem mel tormentacni znacky skryte a musel jsem je rozebrat, aby je policistka mohla overit. To, ze je to uvedene v CRZ je sice pravda, ale videt je chteli. Takze pokud nebude videt a policista ji bude chtit videt, tak budes ten lak muset seskrabnout.

finida

Příspěvek#33 » ned 27. bře 2016, 20:22

Budu to asi brousit, nebo nějaký barvožrout, to ještě uvidím nebo jsou takový plastový kartáče na flexu co sundavají barvu v autolakovnách. Značka se dá přelepit kouskem pásky

fixfokus

Příspěvek#34 » úte 29. bře 2016, 09:40

Udělal bych to takhle:
1. Přelepil bych značku kolečkem lepicí pásky.
2. Nanesl na zbraň novou povrchovou úpravu.
3. Sloupnul to kolečko z lepicí pásky - zkušební značka bude sedět v úhledném kolečku bez povrchové úpravy.

Imdrunk

Příspěvek#35 » pát 8. črc 2016, 12:16

Nechci zakládat nové vlákno, tak to píchnu sem.

Nemáte někdo zkušenosti s doplňkama na Kosu( v mém případě gazelu) z Číny? Na Bazoši prodávají doplńky jako předpažbí a pažbičku "FAB" za výhodnou cenu, ale točí to tam pořád dokola, takže to vidím spíš na čínskou srandu.

Ještě pokud by mi někdo řekl jaký je základní rozdíl mezi Fab a CAS tak bych byl vděčný.

Díky moc

Zpět na