Pouzdro na vnitřní nošení

Kencui

Příspěvek#391 » pát 8. dub 2016, 13:33

Ja budu v brzke dobe taky kupovat na g19, jen 100$ za pouzdro mi prijde docela dost... Kdyby jste meli zajimavy tip a chteli rozlozit postovne tak mi poslete SZ.
Zatim je pro me favorit sakal - nevite nekdo zda nemuzou udelat ty nylonove uchyty ? Jestli je teda s temi kovovymi problem...

Stewie

Příspěvek#392 » pát 8. dub 2016, 13:39

Tak na kůži není nic špatného. Nosím teď Šakal-a a abych pravdu řekl, tak kdyby byla zbraň lehčí, tak o ní ani nevím.

EDIT:
S kovovýma není žádný problém. To tu byl jakýsi výkřik do tmy, že trhají oblečení nebo co. Co je na tom ale pravdy...u mě zatím problém s oblečením není.

sided
moderátor

Příspěvek#393 » pát 8. dub 2016, 14:00

Taky mám kovové bez problémů, chci si udělat J-hooks ale kvůli tomu že jsou míň vidět.

paza

Příspěvek#394 » pát 8. dub 2016, 14:48

Teď jsem zhlédl pár videí ohledně StealthGear, no vypadá to moc pěkně, asi to dobře větrá, kydex je udělaný asi nejlépe ze všech pouzder, ale ta cena 100 USD je fakt dost vysoká. Navíc výroba snad cca do 45 dní, pak dodání, tak to bude procedura na dva tři měsíce. Pak jsem shlédl video o CrossBreed, tam je nějak ošulená kůže (asi umělá) a loupe se. Špatně nevypadá AlienGear. Já jsem hlavně uvažoval o FoxxHolsters, ale neměli provedení pro PPS M2 a psali mi ať vydržím, že bude, no a už ho mají, cena je 55,- USD, to by také šlo, ale je podšité....
Zase se mi zdá, že ta nepodšitá pouzdra sedí kovovými maticemi, které jsou zevnitř v hojné míře, na těle a to také asi nebude to pravé.

Edit: vlastně blbnu, ona mají zezadu venku matice a cvočky i ta podšitá...
Jo pokud jde o ty klipy, tak to o těch kovových tady opravdu někdo psal že ničí opasek a oblečení, pak se psalo, že kydexové praskají, takže nejlepší je tvrdý nylon. Já osobně bych také z hlediska životnosti asi byl pro kovové.

A ještě dotaz a prosba o zkušenosti - má někdo vnitřní pouzdro od Foxxe???

Style

Příspěvek#395 » pát 8. dub 2016, 17:01

paza: Loupání u Crossbreedu se fakt bát nemusíš. Nosím ho denně více než rok a je naprosto bez jakéhokoliv loupání. Zrovna jsem si u nich objednal druhé na druhou zbraň. Kvalita je podle mě naprosto OK. Objednávám si tedy koňskou kůži pro upřesnění.

Kencui

Příspěvek#396 » pát 8. dub 2016, 22:43

Da se se sakalem chodit s kosili v kalhotach ?? Pripadne mate nekdo obdobne pouzdro se kterym takto chodite ?

Stewie

Příspěvek#397 » pát 8. dub 2016, 23:08

Každý den chodím v riflách a zakasané košili (někdy volné) a bez problémů.

AldaJ

Příspěvek#398 » sob 9. dub 2016, 05:14

paza

Příspěvek#399 » sob 9. dub 2016, 11:54

Tak vcelku po mnoha úvahách bych ho bral také, i hodnocení má dobrá, má jen jednu chybičku a to že jsou poněkud nepružní, nemají pouzdro pro PPS M2 a dokonce po opravdu dlouhé době ani pro PPQ. A to už není moc dobrá vizitka výrobce, který má zájem o zákazníka.

Farock

Příspěvek#400 » sob 9. dub 2016, 12:59

Začal jsem ani nevím proč uvažovat o kydexu,asi pro to že o něm pořád čtu.Tak jsem hledal co by se mi líbilo a našel tohle
http://www.insanekydexcreations.com/?post_type=product¨
Ví o tom někdo něco ?objednával si tam někdo něco?

notobi

Příspěvek#401 » sob 9. dub 2016, 13:53

já kupoval tady: www.copshop.cz

NuNo

Příspěvek#402 » sob 9. dub 2016, 17:19

Ty jo dobrý ceny .......tady koupím taky ;)

honza.pps

Příspěvek#403 » ned 10. dub 2016, 10:12

Ja uz se rozhodl. Pujdu do sakala pro me PPS. Zhruba za mesic mam cestu na Moravu, tak vam pak taky poreferuju.

Disco_Dawe

Příspěvek#404 » ned 10. dub 2016, 11:13

To Farock: Heleď nevím o tom nic ale je to docela drahý mi přijde teda. Ale mají pěkný možnosti barev atd. Třeba vlajka Texasu je fakt pro fajnšmekry ;). Ale cenově to není zrovna dobrý a to nevím jak je na tom poštovný atd.

Farock

Příspěvek#405 » ned 10. dub 2016, 14:41

Jo jo je ale vypadá to dobře,Da se něco takového sehnat někde tady okolo? Zatím jsem viděl jen takové všední černé.je teda fakt že to stejně nosíš schované a nikdo to nevidí ale to neznamená že to nemusí být pěkné dle mého vkusu :-).

Zpět na