CZ P-07
- Milan100
Příspěvek#76 » úte 19. dub 2016, 09:07
Werewolf, myslím že to nejde poznat. Sám jsem na to šel stejně jak chceš ty, zajel jsem do Opletalky že si jich pár nechám vystavit na pult a vyberu si. Hmm, koukali dost divně, nechápali, přesto že jsem do té doby byl ochotou a komunikací vždy mile překvapen, v tu chvíli bylo vše jinak. Prý vybírám služební zbraň a nároky mám jak na sportovní speciál a řeším prkotiny nesouvisející s funkčností. Vybral jsem tu s menším odehnutím plastu rámu v přední části (zvětšující se mezera mezi rámem a závěrem odzadu dopředu) a subjektivně s menší vůlí závěru v tom samém místě směr nahoru dolu. Ostatní vůle závěr - rám do stran a hlaveň - závěr bylo s min vůlemi (spíše natěsno - perfektně) a i zpracování bylo bez problémů a spíše příkladně provedené. Ještě jsem zkusil průběh spouště se školákem(po domluvě) ale to už jsem opravdu zkoušel odolnost prodavače. Byly stejné, nedalo se vybrat lepší. Mrknul jsem na nástřelák a koupil. Myslím že byli rádi když jsem odešel.
Nevěřím tomu že kvalita je 50/50%. Spíš má zbraň určité přednosti a nedostatky, které jsou tu již popsané a buď se s tím smířím nebo jdu ke konkurenci. Naštěstí je z čeho vybírat a tak bych rozhodně nikoho nenutil že to musí být CZ. Je to prostě o osobních preferencích. Jo a funguje bez problémů, ale po pár měsících je to samozřejmě nutnost, za pět, deset let budu chytřejší.
Nevěřím tomu že kvalita je 50/50%. Spíš má zbraň určité přednosti a nedostatky, které jsou tu již popsané a buď se s tím smířím nebo jdu ke konkurenci. Naštěstí je z čeho vybírat a tak bych rozhodně nikoho nenutil že to musí být CZ. Je to prostě o osobních preferencích. Jo a funguje bez problémů, ale po pár měsících je to samozřejmě nutnost, za pět, deset let budu chytřejší.
- Biggles
Příspěvek#77 » úte 19. dub 2016, 11:49
Tak letmým pohledem na net (zdroj "Řeháci") jsem zjistil, že ta podprůměrná cena je doopravdy děsivě rozdílová
CZ P-07 15 490 KáČé a G19 gen4 16 595 Koňur
A to nemluvě o tom, že se dá koupit klasická trojka (u "Řeháků" jsem jí neviděl) za 15 900 u Brymů...tak to jo, to pak to může bejt krám, když je to za tu pekelně podprůměrnou cenu ospravedlňující kvalitu
Hele acabe, nic proti, ale tvoje argumentace je dost mimo. Sám se směju leštičům, co hledaj na zbraních blbosti jen aby našli nějakou nedokonalost, ale mluvit o tom, že to nemusí bejt dokonalý, protože to je za podprůměrnou cenu a ono se to přitom prodává jen o pár pětek levněji...to je krapet kách
Upřímně zrovna tahle zbran se jim fakt moc nepovedla. Sice frikulínskej vzhled, ale díky tomu se blběji natahuje než by to mohlo jít, problémy s plastovým rámem (oblíbené vyhnutí, ale třeba u některých kusů i potíže s (ne)vypadáváním zásobníků) - na policejním prezídiu by mohlii vyprávět 
- acab
Příspěvek#81 » úte 19. dub 2016, 15:56
No tak já ji koupil za tuším 14200,- Mám snad za tyto drobné chtět kvalitu jako i SIG SAURA za 35tis? Ani ten Glock za 17tis (jakože já si koupil dva v roce 2002 za 21 tis/kus) není žádný zázrak. Když si půjdeš koupit Embéčko z Boleslavi za 500tis tak taky chceš kvalitu AUDI za mega a půl? Já jsem za ty peníze spokojen (možná víc jak tehdá z Glockem za 21tis). Každý má možnost si koupit co uzná za vhodné. Někdo si za 15 koupí P07, někdo za 17 GLOCKA do kterého kupuje jinou stojnu, jiná mířidla, rašplí brousí rám aby to vůbec udržel v prackách a pak tvrdí, že má kvalitní pistoli. Taky znám případ kdy borec koupil číňana za 9tis a byl spokojený a číňan byl vetší držák jak značková pistole z S.S.A. Prostě jsem tu jen napsal svoji zkušenost a svůj názor na zbraň a její cenu.
- Biggles
Příspěvek#82 » stř 20. dub 2016, 17:50
Když si koupím škodovku za 500, tak chci podobnou kvalitu, co u VW za 550 (obrazně), něco nepochopitelného? Já dodal ceny včetně obchodu - sorry dva litry rozdílu na standardní ceně to nedělá a třeba SiG není taky jen za 35...taková SP2022 stojí necelejch sedmnáct... http://www.prodej-zbrani.cz/sig-sauer/
Přijde mi prostě přitroublá podobná argumentace cenou, když je skoro stejná, zvlášť když se jí trapně snažíš naroubovat na třikrát dražší výrobek (jakože srovnání Škoda/AUDI). Tím to považuji ze své strany za ukončené. Ztrácet čas s někým, kdo se chce jen dohadovat bez argumentů, resp. není schopnej uznat lehkej fejl pro mne nemá smysl.
Přijde mi prostě přitroublá podobná argumentace cenou, když je skoro stejná, zvlášť když se jí trapně snažíš naroubovat na třikrát dražší výrobek (jakože srovnání Škoda/AUDI). Tím to považuji ze své strany za ukončené. Ztrácet čas s někým, kdo se chce jen dohadovat bez argumentů, resp. není schopnej uznat lehkej fejl pro mne nemá smysl.
- acab
Příspěvek#83 » stř 20. dub 2016, 18:20
Tak abych to ze své strany taky uzavřel, tak já zas nepochopím ty co něco nemají, ale mají potřebu to hanět. To jak kdybych lezl do vlákna GRAND POWER a psal, že stojí za hovno. Možná stojí, možná ne, možná je to špičková pistole. Ale držel jsem jí v ruce jednou a nevím o ní ze své zkušenosti nic. Takže nebudu valit jejím majitelům své ničím nepodložené rozumy. Po více než deseti tisících ranách z G19 a více než deseti tisících ranách z D compactu jsem žádný kvalitativní rozdíl ve prospěch Glocku nepoznal. Akorát byl tehdá o pět tisíc dražší a žádný zázrak o kterém všichni mluví se nekonal. Na P07 mám zatím 1206 ran a taky se nic neděje.
- Biggles
Příspěvek#84 » stř 20. dub 2016, 20:02
Tak ještě jednou a naposledy se k tomu vyjádřím. To že někdo něco VLASTNÍ, vůbec nic neznamená. Že ty jsi na vzorku jednoho (vlastněného a moc nestříleného) kusu nic nepoznal, neznamená taktéž nic. Když se budeme bavit o zkušenostech, tak budeme řešit desítky, stovky a někteří i tisíce kusů. Pokud relevantní informace a zkušenosti (doporučuji zabrousit i na "konkurenční" stránky - tedy alespoň) vypadají jako hanění, obvykle to není chybou autora kometáře, ale komentované ("haněné") věci. Pokud "G" považuješ za "Audinu" za míč a půl, tak jsi s odpuštěním zcela mimo, to je totiž jenom obyčejnej krumpáč - nicméně to dokazuje, kolik toho tedy víš a znáš
Ale chápu, že jsi měl potřebu si polaskat ego, jak jsi zkušený a znalý. Jsi
Mysli si to 
- Jezevec
- Werewolf
Příspěvek#88 » pát 22. dub 2016, 17:53
Tak pé sedma je doma. Na to jak z venku vypadá krámek malej na Opletalce, uvnitř jsem koukal, mají to tam moc hezký. Musím pochválit obsluhu. Předvedl, vysvětlil, zdvořile, ochotně, za mě za jedna! Odvezl jsem si rovnou nějaký krmivo, dastu 212, spreje na čištění a čistící sadu. Až nasbiram nějaký zkušenosti s mým výrobkem, podám info. Zatím není co bych vytkl.
- pelanj
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX