Sestavuji nové dívčí střelecké družstvo na LOS

Moderátor: LOS vedení

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#31 » pon 15. říj 2012, 11:39

Ale určitě by za to chtěli nějaké bonusové body :P A co je horší, nerad bych, aby se stejnou cestou vydala i ostatní družstva :twisted:

sided
moderátor

Příspěvek#32 » pon 15. říj 2012, 12:00

Copak, nechtěl bys být osobním maskotem hochů v růžovém? :lol:

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#33 » pon 15. říj 2012, 12:02

Existují adrenalinové zážitky, které si ve svém životě raději odpustím :P

kuba

Příspěvek#34 » pon 15. říj 2012, 12:21

FUCHSIOVÁ!!!!

sided píše:Copak, nechtěl bys být osobním maskotem hochů v růžovém? :lol:
Naposledy upravil(a) kuba dne pon 15. říj 2012, 12:43, celkem upraveno 1 x.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#35 » pon 15. říj 2012, 12:40

Nová členka střeleckého družstva?

Churchill

Příspěvek#36 » sob 1. pro 2012, 04:53

FUCHSIOVÁ? Tak to se ta růžová trika začínají projevovat :-) já měl za to, že to funguje takhle
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

lobo

Příspěvek#37 » stř 3. dub 2013, 12:00

Náhodou jsem ze zvědavosti narazil na toto vlákno a soudě podle výsledku z Čekanic,tak žádné brutální Nikity na LOSu zatím nejsou :o Není podpora jako podpora :shock: Třeba Milošovo Andílci překvapí některém příštím závodě. :? Hodně štěstí na závodech a kvalitní trénování.......Určitě budë dívčí team oživení na LOS závodech.

maja

Příspěvek#38 » stř 3. dub 2013, 12:56

lobo: Něco jiného je trénink a něco jiného zvládnutí stresu na závodech a pohlídání si všech potřebných věcí (úhly, krytí atd.). Kromě toho, tři ze čtyř stagí měly kyvky, takže to nejlehčí nebylo. Já jim věřím, je potřeba trochu změnit procentuální složení muži/ženy :)

kuba

Příspěvek#39 » stř 3. dub 2013, 12:59

maja: vsechno vychazi ale z treninku :)

ianraider

Příspěvek#40 » stř 3. dub 2013, 13:39

maja - kuba má naprostou pravdu. Vše začíná na tréninku,na závodě se ,,prodávají,, natrénované zkušenosti :twisted: Závod v Čekanicích měl vysoký stupeň obtížnosti,a o to přeci jde.

maja

Příspěvek#41 » stř 3. dub 2013, 15:06

Tak třeba já jsem na závodě vždycky nervóznější a pomáhá na to jen množství závodů, které jsem už prošel. Je to o hlavě a mě v tu chvíli pracuje jinak než na tréninku. Takže nejen trénink, ale i otrkání se na závodech. Vyšší obtížnost závodu tomu samozřejmě nepomůže :)

P.S.: Na obtížnost si nestěžuju, mě se to líbilo.

kuba

Příspěvek#42 » stř 3. dub 2013, 16:42

vetsina tech dobrych strelcu rika ze tak po pul milionu vystrilenejch ran ti ten stres uz takovej neprijde :)

MichalAdam

Příspěvek#43 » stř 3. dub 2013, 17:42

Tenhle zensky team jsem taky zaznamenal,ale nikoho kdo by jim radil,nebo jinak je pripravoval na situace.Sice se okolo motalo par kontraktoru,ale nemyslim,ze by mezi nimi byl nejaky jejich instruktor.Myslim,ze i predpriprava na situaci ma svou vahu.Ono i na treningu se da udelat mini zavod,ktery trochu nahodi atmosferu zavodu a tim odbourat tremu.A hlavne strilet,strilet,strilet,strilet,strilet,strilet,strilet,strilet do zblbnuti :D
jeste bych doporucil taky si rict co od prvniho zavodu chci -jestli behat jak magor a mit X missu,nebo jit pomaleji na jistotu a trefovat.bezpecnost,kryti atd..

kuba

Příspěvek#44 » stř 3. dub 2013, 21:02

míšo od toho maj snad trenéra! (ps: v sobotu ti snad uz konecne privezu tu výhru za sázku :))

ianraider

Příspěvek#45 » stř 3. dub 2013, 21:15

Podle mého názoru - pokud někoho někdo připravuje,tak alespoň na úvodních závodech nemá chybět.U nováčků to je naprostá samozřejmost!!! Ve všech sportech platí jedna věc : jaký trenér -takový team :twisted:

Zpět na