střelnice: Varnsdorf

ZbraneKvalitneCZ
ZbraneKvalitneCZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#1 » úte 21. dub 2009, 15:01

komentáře ke střelnici
Varnsdorf

http://zbranekvalitne.cz/strelnice/varnsdorf

J.P.Filipov

Příspěvek#2 » sob 27. úno 2010, 17:04

Střelnice ve Varnsdorfu:byl jsem tam jen jednou a naposledy,panuje tam velká neochota a nezájem pana SPRÁVCE.
Byl jsem tam v sobotu od 13.30.-to je v hodiny pro věřejnost a po 20.ranách mě bylo naznačeno abych dostřílel a odešel(SPRÁVCE tam měl nějaké známé střelce),byl jsem tam 15 minut a chtěl zaplatit 50 korun vstupné a 10 korun za terč,který jsem ani moc neprostřílel.
DOPORUČUJI STŘELNICI V KRÁSNÉ LÍPĚ,ochota je tam od pana SPRÁVCE suprová,hned jak někdo přijde,tak se ho pan SPRÁVCE ujme,dá mu terč a z PALPOSTU nikoho nevyhazuje.

J.T.Filipov

Příspěvek#3 » sob 27. úno 2010, 17:09

Já musím též přispět ohledně střelnice ve Varnsdorfu.Byl jsem tam společně s J.P.Filipov a musím potvrdit VŠE !!!co J.P.Filipov napsal.

Pepa

Příspěvek#4 » pát 2. dub 2010, 18:45

Střelnice ve Varnsdorfu?Bez komentáře,nestojí to tam ani za odplivnutí.

Jirka

Příspěvek#5 » čtv 30. zář 2010, 16:27

Koukám na komentáře a zjištuji,že tato střelnice zřejmě není to pravé ořechové.

Jarda

Příspěvek#6 » úte 5. říj 2010, 18:44

No codím sem asi rok, a spokojenost...

Varnsdorf

Příspěvek#7 » úte 30. lis 2010, 11:16

Ja tam obcas zajdu a uplne s neochotou a nezajmem jsem se nesetkal.
Jeste bych tak rekl "klidek, mozna az moc velky", ochota je spis poklidna nez zadna.
Takze strelnici muzu doporucit uplne stejne, jako Krasnolipskou. Tam je taky klidek, pohodovy spravce.
Pro Varnsdorf mluvi mnohem priznivejsi oteviraci doba, pro Krasnou Lipu vetsi snaha spravce.

Tomáš

Příspěvek#8 » úte 19. dub 2011, 20:45

Myslím ,že pánové mlží.Chodím jako člen SSK pravidelně v sobotu a nevzpomínám že by někdo někoho vyháněl.Poslední víkend v měsíci jsou westernové střelby , tak to by mohl být ten důvod.

Jiří

Příspěvek#9 » úte 26. dub 2011, 17:34

Bohužel pánové nemlží, stalo se to i mě práve poslední sobotu od 13.30. Takové jednání jsem nikdy ještě nezažil. Neřešil bych to, pokud by byla otevírací doba upravena cedulkou třeba-POSLEDNÍ SOBOTU JE PRO VEŘEJNOST STŘELNICE UZAVŘENA OD 13.00. DO 15.00. , COŽ ALE NENÍ NIKDE UVEDENO DODNES, ASI JE TO VELKÝ PROBLÉM VZÍT KUS PAPÍRU A NAPSAT TO, ŽE? pOKUD BY TO TAM BYLO NAPSANÉ A NEVŠIML BYCH SI TOHO, TAK JE TO MŮJ PROBLÉM, ALE JE TO NAOPAK A TO UŽ NECO VYPOVÍDÁ O JEDNÁNÍ SPRÁVCE. Nejlepší střelnice je stejně v Krásné Lípě a i kdyby byla ta varnsdorfská v okolí jediná, nikdy bych tam už ani za nic nešel, nestojí to tam ani za starou bačkoru.

kathrina

Příspěvek#10 » pon 21. lis 2011, 16:28

zdravím, jsem na pár dní ve varnsdorfu a chtěla bych pozvat pár přátel a jít si trochu zastřílet. neví někdo, jestli je střelnice ještě v provozu a jak se spojím se správcem? tel. kontakt tady uvedený není zrovna nejaktuálnější..

Jiří

Příspěvek#11 » ned 27. lis 2011, 15:10

Doporučuji střelnici v Krásné Lípě, je super a v provozu.
Ověřené a funkční telefony na pana správce(pana Pospíšila)-603859591, 412333150

Jan Korecký

Příspěvek#12 » čtv 11. dub 2013, 09:49

Chtěl bych pánum Jirkovi, Pepovi a všem (patrně jednomu), co se hlásí z IP 90.180.29.xxx říct, že jestli chtějí Honzovi Pospíšilovi udělat reklamu, tak toto rozhodně není vhodný způsob. Znám Varnsdorfskou i Krásnolipskou střelnici, znám oba správce. Vím, jak to na obou střelnicích chodí. A je pravda, že každá má své pro a proti. Ale to, co tu pánové čas od času předvádíte je poměrně trapná a dětinská snadno prohlédnutená hra, která v důsledku své průhlednosti spíš Honzovi Pospíšilovi ublíží než aby mu nalákala lidi.

Zpět na