Zbrojní průkaz

Toma

Příspěvek#16 » stř 27. říj 2010, 08:50

Chtěla jsem poděkovat všem co se starají a přispívají na tyto stránky, velice mi to pomohlo při získání zbrojního průkazu. Chtěla jsem jen pro další zájemce sdělit průběh zkoušky ze Sezemic (Parubicko) .
komisař zkoušel bezpečnou manipulaci a rozborku ze všech zbraní (malorážka, broková kozlice a ČZ70) bez ohledu na skupinu. Hlavně čistý Ečka z toho byli trochu překvapený. Jinak to šlo, úspěšnost 50% .
Nepodceňujte manipulaci, nám to tam ještě v rychlosti ukazovali páni ze střelnice a nebýt jich tak to udělali jen ti co rozšiřovali skupiny.

revers

Příspěvek#17 » čtv 28. říj 2010, 15:48

Zdravim.Nenapsal by ještě někdo průběh zkoušek z odborné spůsoblosti?Myslím tím vlastní zkušenosti.Jde mi konkrétně o českolipsko ale není to podmínkou.Na svojí zkoušku teprve čekám.Dík

JiGSSaW

Příspěvek#18 » čtv 28. říj 2010, 17:09

Já jsem dělal v Havlíčkově Brodě - probíhalo to následovně : Sešli sme se tam na střelnici chvíli kecali a čekali na komisaře ten přišel a šli sme psát testy (nezapomeň si propisku :) ) po napsání jsme čekali celkem dost dlouho na výsledky, pak si nás tam po jednom volali ukázali co sme měli špatně a rovnou jsme tam ten kdo to udělal dělali i praktickou zkoušku (trochu něco říct o té zbrani a ukázat bezpečnou manipulaci a rozborku sborku - u všech zbraní jsem dělal (B)) no a kdo prošel tak šel na střelby a ty sme všichni stříleli z pistole.

revers

Příspěvek#19 » čtv 28. říj 2010, 17:19

Díky ti :P

Patrik
moderátor

Příspěvek#20 » čtv 28. říj 2010, 20:14

Nám výsledky říkali průběžně při odevzdávání testů, na ABE jsem střílel z pistole a malorážky, brokovnici jsem si pro jistotu zkusil v předpřípravě.

selag
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#21 » pát 29. říj 2010, 12:34

Já dělal v Jihlavě. Sraz na PČR, tam i testy. Kdo udělal, tak tamtéž praktická část. Pistole, malorážka, brokovnice. U všech zbraní předvedení bezpečné manipulace, rozebrání a následné složení s pojmenováním hlavních částí. Předvedení odstranění závady u pistole - vzpřičený náboj ve výhozním okénku. Až pak odjezd do Batelova na střelnici a tam přesně dle zákona.... nástřelné, ostrá střelba, každý ze zbraní dle skupiny ZP. ( já rozšiřoval o A,B - střelba pistole a malorážka ) Jeden hned na místě střelbu opakoval a nakonec uspěl. Jednání komisaře celkem odměřené, ale naprosto korektní.

revers

Příspěvek#22 » sob 30. říj 2010, 21:23

Dík všem :)

team.security

Příspěvek#23 » ned 31. říj 2010, 14:33

Děkuji za odpověď ;) Jinak bylo to pod hranicí 2 let. O zbrani uvažuje z důvodů,že byl několikrát fyzicky napaden zloději,které několikrát chytl krást ...

Dezider

Příspěvek#24 » pon 15. lis 2010, 11:46

Prosím chtěl bych se zeptat,dnes mě vydaly noví zbrojní průkaz a až doma jsem si všiml že mě udělaly chybku ve jméně - Dezider,místo krátkého písmena e napsaly dlouhé é.Takže mám jméno Dezider s dlouhým písmenkem é.Co ted stím mám se vrátit aby mě ho vyměnily nebo to není až tak strašná chyba.Jinak je úplně všechno v pořádku.Prosim porad te.

JIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#25 » pon 15. lis 2010, 12:11

Já bych raději zažádal o výměnu. Dokument s chybou je neplatný :?
Zřejmě budeš potřebovat novou fotografii.

Dezider

Příspěvek#26 » pon 15. lis 2010, 12:23

A myslíš že to budu muset znovu platit?

JIP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#27 » pon 15. lis 2010, 12:28

Fotografii ano, jejich (úřednickou) chybu určitě ne.

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#28 » pon 15. lis 2010, 16:34

Máš poučení pro příště, že si máš každou přejímanou věc zkontrolovat. Chyby se holt dějí. Všude, nejen na policii.

Patrik
moderátor

Příspěvek#29 » čtv 18. lis 2010, 22:11

Pro představu jak vypadal "zbrojní pas" kdysi.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Antestorix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#30 » čtv 20. led 2011, 13:40

Zdravím, chcu se zeptat, jak to je s otisky prstů u nás ? když chcu dělat zbroják, tak je musím dat ? nebo to je až při registraci zbraně ?

Zpět na