27.08.2016 - Závod LOS: LOS Opařany
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
-
ZbraneKvalitneCZ - Příspěvky: 1015
- Kontaktovat uživatele:
- ZbraneKvalitneCZ
- MV
- pajapety
Příspěvek#7 » stř 27. črc 2016, 15:17
K náhradníkům: bohužel nemám žádnou možnost, jak Vás systémově evidovat. Požádám ty, na něž se nedostalo, aby zkrátka občas mrkli na stránku závodu, zda se někdo neodhlásil. K navyšování kapacity závodu se zatím stavím trochu negativně, ale pokud se najde dostatečný počet kvalifikovaných rozhodčích a pomocníků, tak se dá dělat lecos Přeci jen opařanská střelnice má dostatek boxů, takže se jednotlivé squady mezi sebou během závodu neomezují v činnosti tak, jak je to běžně vidět na jiných střelnicích.
- Steiner
Příspěvek#8 » stř 27. črc 2016, 15:29
pajapety: v této souvislosti připomínám rozhodnutí (prosbu) rady a ředitele LOS viz. viewtopic.php?p=103765#p103765
Zároveň prosíme pořadatele závodů, pokud budou mít plně obsazený závod, aby přesto umožnili střelcům hlásícím se do divizí Re a MRe účast na svých závodech.
- Albert
Příspěvek#9 » stř 27. črc 2016, 16:09
Ad Rozhodčí... Tímto si Vás dovolím poprosit, Vy co jste proškolení a nedostalo se na Vás ve squadech určitě využijte registraci do squadu Rozhodčí ... A Vy kteří jste (rozhodčí) již v běžných squadech, nechte si to ještě projít hlavou a zkuste přehodnotit jestli by Vám to neslušelo více v oranžové vestičce ve squadu Rozhodčí.... A samozřejmě bude potřeba i něco pomocníků....
- pajapety
Příspěvek#10 » stř 27. črc 2016, 16:26
1) Děkuji za připomenutí Steinerovi. Takže pokud má někdo zájem střílet s MRe nebo Re a nezbylo na něj místo, nechť mi pošle mail s registračními údaji.
2) Tajemný Martin V byl opraven
3) Albert to vystihl zcela přesně. Bez rozhodčích a pomocníků to zkrátka nepůjde...
2) Tajemný Martin V byl opraven
3) Albert to vystihl zcela přesně. Bez rozhodčích a pomocníků to zkrátka nepůjde...
- pajapety
Příspěvek#12 » stř 27. črc 2016, 16:47
@HawkCZ: můžeš se přihlásit jako pomocník a zatím sbírat zkušenosti. Sám jsem dělal pomocníka cca 1,5 roku, než jsem absolvoval školení rozhodčích... Školení samo o sobě z tebe kvalitního rozhodčího neudělá.
A když budu konkrétní, tak zrovna absolvování několika závodů v roli Albertova pomocníka mi bylo skvělou přípravou na školení rozhodčích.
Kdybys měl zájem dělat pomocníka, dej vědět a já tě přesunu to patřičného squadu. Díky.
A když budu konkrétní, tak zrovna absolvování několika závodů v roli Albertova pomocníka mi bylo skvělou přípravou na školení rozhodčích.
Kdybys měl zájem dělat pomocníka, dej vědět a já tě přesunu to patřičného squadu. Díky.
- HawkCZ
Příspěvek#14 » stř 27. črc 2016, 22:24
2 pajapety: Ahoj. Snad to nebude znít směšně, ale chtěl bych se soustředit na svůj výkon na závodě, abych se kvalifikoval na MČR (zbývá mi jedno 50% ), takže tentokrát pomáhat nepůjdu. Jinak se samozřejmě snažím hlásit jako pomahač, z pravidla ale zatím na klubovky.
Jinak samozřejmě chápu, že půldenní nálevna nenahradí praxi, kór v tomto sportu, kde je hodně věcí na subjektivním názoru rozhodčího , spíš nahazuju udičku, jestli vedení nenachystá další školící termín .
Ať se daří a budu se těšit v Opařanech.
Jinak samozřejmě chápu, že půldenní nálevna nenahradí praxi, kór v tomto sportu, kde je hodně věcí na subjektivním názoru rozhodčího , spíš nahazuju udičku, jestli vedení nenachystá další školící termín .
Ať se daří a budu se těšit v Opařanech.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX