Pouzdro na vnitřní nošení
- Kencui
Příspěvek#526 » pon 29. srp 2016, 21:30
Ja mam pouzdro od sakala a G19 a musim rict, ze noseni je pohodlne - nosim stale (rano zandam vecer vytahnu).
Nicmene mel bych dotaz jak cistite tu kuzi ? Cuchnul jsem si k ni a zacina zavanet... Asi nejakym cisticem na kuzi co ??
Ja jen abych neudelal neco tomu kydexu...
Nicmene mel bych dotaz jak cistite tu kuzi ? Cuchnul jsem si k ni a zacina zavanet... Asi nejakym cisticem na kuzi co ??

Ja jen abych neudelal neco tomu kydexu...
- zUT
Příspěvek#527 » pon 29. srp 2016, 22:46
P.V. píše:cipis píše:Jen technická, u toho DPH je ještě +výpalné poště (tedy ty necelé 200).
To je už na zvážení, jestli si na to poštu zjedná nebo bude ztrácet čas sám...
Mají to výborně vymyšlené. Pokud to vše zařizuje pošta, platíš 198Kč.
Pokud si to zařizuješ sám, platíš stejně poště 99Kč.

- Durden
Příspěvek#528 » pát 2. zář 2016, 15:36
zkusím dotaz ještě tady.
Ahoj mám dotaz - plánuju si pořídit IWB hybrid - kůže/kydex a dotaz směřuje na lidi, kteří již mají a nosí. V autě nosíte v pouzdře nebo zbraň vyndáte z pouzdra? A pokud vyndáte - nehrozí prasknutí kydexu, když bude pouzdro prázdné?
Nosím teď v IWB od Falca a ve většině případů mám Glocka v pouzdře - nepřekáží mi. A kdybych ho vyndal, tak látkovému pouzdru to neuškodí.
Díky za zkušenosti
Ahoj mám dotaz - plánuju si pořídit IWB hybrid - kůže/kydex a dotaz směřuje na lidi, kteří již mají a nosí. V autě nosíte v pouzdře nebo zbraň vyndáte z pouzdra? A pokud vyndáte - nehrozí prasknutí kydexu, když bude pouzdro prázdné?
Nosím teď v IWB od Falca a ve většině případů mám Glocka v pouzdře - nepřekáží mi. A kdybych ho vyndal, tak látkovému pouzdru to neuškodí.
Díky za zkušenosti
- sided
- vgj
Příspěvek#535 » čtv 6. říj 2016, 09:48
Mám Falco 4202 pro Berettu 71 (na rozměrově totožnou Bersu 62). Sedne velice dobře, má náklon dopředu, tj. dobře se tasí. Drží přesně u těla, tj. nebýt ostruhy na botce zásobníku, tak je pistole zcela neviditelná při většině pohybů.
Kvalita je velice dobrá, ale měl jsem ho zatím jen párkrát.
Kvalita je velice dobrá, ale měl jsem ho zatím jen párkrát.
- Joab
Příspěvek#537 » úte 1. lis 2016, 09:42
Pozdě, ale přece:)
Já mám hybrida (Foxx) s J-Hooks, chtěl jsem to kvůli lepší skrytosti. No a neni to nic moc, protože pouzdro se zbraní a s kalhotama se pomalu sune dolů a pásek zůstává nahoře.. právě řešim to, že chci normální klip, kterej se zaklesne za opasek. možná na nějakou malou, lehkou zbraň typu LCP by to šlo líp.
S čimž souvisí můj dotaz pánové, kde koupit dva samostatný klipy, takový ty s čepem dole kvůli košili? Z USA se mi to objednávat nechce, protože samotný poštovný je dražší, než ten klip.
Já mám hybrida (Foxx) s J-Hooks, chtěl jsem to kvůli lepší skrytosti. No a neni to nic moc, protože pouzdro se zbraní a s kalhotama se pomalu sune dolů a pásek zůstává nahoře.. právě řešim to, že chci normální klip, kterej se zaklesne za opasek. možná na nějakou malou, lehkou zbraň typu LCP by to šlo líp.
S čimž souvisí můj dotaz pánové, kde koupit dva samostatný klipy, takový ty s čepem dole kvůli košili? Z USA se mi to objednávat nechce, protože samotný poštovný je dražší, než ten klip.
- ladaj
Příspěvek#538 » úte 1. lis 2016, 14:30
Nevím, které klipy myslíš. Pokud jsou plastové, tak by ti je měl být schopný vyrobit kdokoli, kdo dělá s kydexem. Případně si menší desku kup, na výrobu klipů si vystačíš s horkovzdušnou pistolí (možná i fénem) a švýcarským nožíkem. Údajně kydexové rády praskají, tak by bylo lepší použít 3mm kydex (plastové z dvojky kdx mám jen na pouzdře na zásobník, které jsem ponosil příliš málo na ověření životnosti).
- Joab
Příspěvek#539 » úte 1. lis 2016, 14:43
Díky, leč to je na mě moc složitý. Objednal jsem teď todle, nic jinýho jsem v ČR nenašel a vypadá to celkem použitelně, tak uvidíme.
http://www.jatagan.eu/ostatni-materialy ... 23mm-cerna
http://www.jatagan.eu/ostatni-materialy ... 23mm-cerna
- honza.pps
Příspěvek#540 » úte 1. lis 2016, 20:16
Tak ja mam Foxxe s temi klasickymi plechovymi a ty vypadaji tak, jako ty tvoje na obrazku. Zmerim ti ty sve a napisu rozmery.
Jinak diky za ten nazor k J-hooks. Lakaly me, ale presne tohle jsem si myslel. Dobry kompromis by mohly byt C-clips (nebo C-hooks), ale ty Foxx nenabizi. Alien treba jo.
Mam od Foxxe i nylonove klipy. Jsou fajn, ale jsou tlustsi, nez ty plechy a jsou proste vic videt se zakasanou kosili.
Jinak diky za ten nazor k J-hooks. Lakaly me, ale presne tohle jsem si myslel. Dobry kompromis by mohly byt C-clips (nebo C-hooks), ale ty Foxx nenabizi. Alien treba jo.
Mam od Foxxe i nylonove klipy. Jsou fajn, ale jsou tlustsi, nez ty plechy a jsou proste vic videt se zakasanou kosili.
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX
- Zbraně a legislativa v zahraničí