18.6.2011 - Sraz ZbraněKvalitně.cz - diskuse
Kdy a kam za střílením
Moderátor: LOS vedení
- muzzleloader
- muzzleloader
Příspěvek#66 » stř 12. led 2011, 22:37
To je ta strelnice v Cekanicich s drevenymi vezemi?Jestli jo,tak jsem vloni naproti pres silnici stavel solarni elektrarnu a vzdycky kdyz jsem slysel strelbu,tak jsem mel hlodani na volno a zaskocit si zastrilet.Bohuzel delam po cele evrope a nikdy nevim kdy kde budu.
- jomekabi
- Bydliště: Tabor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
Příspěvek#67 » čtv 13. led 2011, 02:03
Ano, to je ona! 
Ta drevena vez (plus palisada s ochozi) je sermirska tvrz pred strelnici. Pozemek je nas, ma ho pronajaty SHŠ Pětilistá růže, par lidi od nich jsou take cleny streleckeho klubu.
Usuzuji z Tveho nicku, ze jsi cernoprachar. Mel ses zastavit, cernoprachare u nas take mame, a sermiri maji opravdu ukazkove repliky (plne funkcni) starych pistal a jinych lahudek. Tak holt priste.
Tak me napada: Za rozumny poplatek by pro nas urcite nejakou mensi show usporadali. Byl by zajem?
Ta drevena vez (plus palisada s ochozi) je sermirska tvrz pred strelnici. Pozemek je nas, ma ho pronajaty SHŠ Pětilistá růže, par lidi od nich jsou take cleny streleckeho klubu.
Usuzuji z Tveho nicku, ze jsi cernoprachar. Mel ses zastavit, cernoprachare u nas take mame, a sermiri maji opravdu ukazkove repliky (plne funkcni) starych pistal a jinych lahudek. Tak holt priste.
Tak me napada: Za rozumny poplatek by pro nas urcite nejakou mensi show usporadali. Byl by zajem?
- muzzleloader
- muzzleloader
Příspěvek#69 » čtv 13. led 2011, 10:32
To Jomekabi:ziju v presvedceni,ze nas cernoprachare na strelnicich moc nemusi,tak strilim na me domovske.Ale pokud pises,ze u vas jich mate dost,dokonce ze u vas mate historicke sermire,se kterymi sdilite strelnici tak se mi to zacina libit.Rad bych se taky ukazal,ale opravdu nevim kde v tu dobu budu.
- KajaKliment
- KajaKliment
- Missak
Příspěvek#73 » pon 17. led 2011, 15:11
No padjí tady moc pěkné návrhy, akce se mi začíná zamlouvat čím dál tím víc. jen mám obavy, aby se to setkání nemuselo natáhnout tak na týden, aby se to všechno stihlo - šermíři, nožíři, přebíjení, první pomoc, zastřílet si ze svého, půjčit si něco od jiných....
někdy je přece jen méně více. určitě nějaký program ano, aby to nebylo jen o tom samotném střílení, ale aby to nebylo až moc přeplácané. počítejte, že ne všichni budou přítomni hned od rána a až do večera (já, pokud pojedu, plánuju přijet v pátek a odjet v neděli - pokud to půjde). takže by ty programy měly být tak mezi 10.00-16.00 (to je jen takový návrh). oni i ti dotyční, kteří budou zajišťovat jednotlivé "atrakce" se určitě budou chtít podívat i jinam, případně si zastřílet.
pochopitelně vše hodně záleží i na počtu lidí, kteří se zúčastní.
vybral bych tak 2,max 3 věci (např., přebíjení, nože. 1.pomoc) a klidně bych pro tyto lidi dal účast na akci zdarma, případně třeba oběd.
prosím nekamenujte mě za můj názor, je to jen návrh. Jomekabi si určitě vzpomene na jejich první pohárový LOS, kdy se snažili udělat co nejvíce situací, aby to bylo zajímavé a nakonec se ukázalo, že to přeci jen bylo trochu na škodu, jelikož se nedalo střílet všechno najednou (myslím tu první polovinu u valu, kdy čekala jedna stage na druhou).
tak a teď do mě
někdy je přece jen méně více. určitě nějaký program ano, aby to nebylo jen o tom samotném střílení, ale aby to nebylo až moc přeplácané. počítejte, že ne všichni budou přítomni hned od rána a až do večera (já, pokud pojedu, plánuju přijet v pátek a odjet v neděli - pokud to půjde). takže by ty programy měly být tak mezi 10.00-16.00 (to je jen takový návrh). oni i ti dotyční, kteří budou zajišťovat jednotlivé "atrakce" se určitě budou chtít podívat i jinam, případně si zastřílet.
pochopitelně vše hodně záleží i na počtu lidí, kteří se zúčastní.
vybral bych tak 2,max 3 věci (např., přebíjení, nože. 1.pomoc) a klidně bych pro tyto lidi dal účast na akci zdarma, případně třeba oběd.
prosím nekamenujte mě za můj názor, je to jen návrh. Jomekabi si určitě vzpomene na jejich první pohárový LOS, kdy se snažili udělat co nejvíce situací, aby to bylo zajímavé a nakonec se ukázalo, že to přeci jen bylo trochu na škodu, jelikož se nedalo střílet všechno najednou (myslím tu první polovinu u valu, kdy čekala jedna stage na druhou).
tak a teď do mě
- KajaKliment
- KajaKliment
Příspěvek#74 » pon 17. led 2011, 15:30
Missak: tak jen do tebe.... pokud by se dalo organizačně zvládnout víc věcí najednou, proč ne. Dost lidí a místa a půjde to. Důležitá je bezpečnost na střelnici a tu by věci, které jsou zatím navrženy, neměly ohrozit. Např.: nepůjdu koukat na přebíjení, ale půjdu si zastřílet s kolegou, který to také vidět nemusí. A tak by se dalo pokračovat.
Ale jak jsem říkal na začátku - je třeba dost lidí. Nevím, jak velkou základnu mají Čekaničtí, aby každou atrakci ohlídali tak, že by se mohli střídat a jít si i po svých zájmech.
Na druhou stranu mám v plánu být jen návštěvník, tak můžu do plánů jen tak kecat a nic....
Ale jak jsem říkal na začátku - je třeba dost lidí. Nevím, jak velkou základnu mají Čekaničtí, aby každou atrakci ohlídali tak, že by se mohli střídat a jít si i po svých zájmech.
Na druhou stranu mám v plánu být jen návštěvník, tak můžu do plánů jen tak kecat a nic....
- bobr
Přejít na
- ZbraneKvalitneCZ
- Webstránky
- Webstránky LOS
- Provoz fóra ZK
- Komentáře
- Střelba
- Legislativa
- Zbrojní průkaz, zákony
- Zabezpečení zbraní/střeliva
- Sdružení LEX