18.6.2011 - Sraz ZbraněKvalitně.cz - diskuse

Kdy a kam za střílením

Moderátor: LOS vedení

Přijedete si užít příjemnou sobotu?

Ano
40
51%
Ještě nevím
25
32%
Ne
14
18%
Celkem hlasů: 79

MarK
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#61 » pon 3. led 2011, 22:43

To si jenom myslíš :D
Navíc to pro mě neznamená jen sobotu, ale asi cca čtvrtek až neděle či pondělí...

Otík

Příspěvek#62 » úte 4. led 2011, 01:59

jomekabi píše: ... Bude-li zajem o domaci uzene, neni problem.

jomekabi: No jéjej - už teď si roztahuju bříško teplou vodou :)

mkriz

Příspěvek#63 » úte 4. led 2011, 14:41

Pokusím se na sobotu dopoledne přijet (odjezd odpoledne, případně podle situace) - na této střelnici budu poprvé :-)

Vezmu s sebou asi CZ 858, Scarabea + Glocka 27

Maximus

Příspěvek#64 » ned 9. led 2011, 01:11

Doufám, že stihnu také zajet alespoň toho 18, protože 19. už jsem na cestě do Srbska ;).

jomekabi

Příspěvek#65 » ned 9. led 2011, 02:39

Jasne, prijed! Sraz nepocka, ale Srbsko ano. Par hodin sem, par hodin tam, ... ;)

muzzleloader

Příspěvek#66 » stř 12. led 2011, 22:37

To je ta strelnice v Cekanicich s drevenymi vezemi?Jestli jo,tak jsem vloni naproti pres silnici stavel solarni elektrarnu a vzdycky kdyz jsem slysel strelbu,tak jsem mel hlodani na volno a zaskocit si zastrilet.Bohuzel delam po cele evrope a nikdy nevim kdy kde budu.

jomekabi

Příspěvek#67 » čtv 13. led 2011, 02:03

Ano, to je ona! :-)

Ta drevena vez (plus palisada s ochozi) je sermirska tvrz pred strelnici. Pozemek je nas, ma ho pronajaty SHŠ Pětilistá růže, par lidi od nich jsou take cleny streleckeho klubu.

Usuzuji z Tveho nicku, ze jsi cernoprachar. Mel ses zastavit, cernoprachare u nas take mame, a sermiri maji opravdu ukazkove repliky (plne funkcni) starych pistal a jinych lahudek. Tak holt priste.

Tak me napada: Za rozumny poplatek by pro nas urcite nejakou mensi show usporadali. Byl by zajem?

erfas

Příspěvek#68 » čtv 13. led 2011, 08:55

Ahoj, určitě, zase by to bylo zpestření k jídlů :D

muzzleloader

Příspěvek#69 » čtv 13. led 2011, 10:32

To Jomekabi:ziju v presvedceni,ze nas cernoprachare na strelnicich moc nemusi,tak strilim na me domovske.Ale pokud pises,ze u vas jich mate dost,dokonce ze u vas mate historicke sermire,se kterymi sdilite strelnici tak se mi to zacina libit.Rad bych se taky ukazal,ale opravdu nevim kde v tu dobu budu.

jomekabi

Příspěvek#70 » čtv 13. led 2011, 16:13

Mohl bych zaridit, aby ses musel vratit do Tabora na opravu te slunecni elektrarny. :twisted:

kralik

Příspěvek#71 » ned 16. led 2011, 14:28

a jeje.. tenhle termin je nejaky plny... skusim

KajaKliment

Příspěvek#72 » pon 17. led 2011, 14:43

jomekabi píše:Tak me napada: Za rozumny poplatek by pro nas urcite nejakou mensi show usporadali. Byl by zajem?

To není špatný nápad. Určitě by to bylo zajímavé a trochu i poučné.

Missak

Příspěvek#73 » pon 17. led 2011, 15:11

No padjí tady moc pěkné návrhy, akce se mi začíná zamlouvat čím dál tím víc. jen mám obavy, aby se to setkání nemuselo natáhnout tak na týden, aby se to všechno stihlo - šermíři, nožíři, přebíjení, první pomoc, zastřílet si ze svého, půjčit si něco od jiných....
někdy je přece jen méně více. určitě nějaký program ano, aby to nebylo jen o tom samotném střílení, ale aby to nebylo až moc přeplácané. počítejte, že ne všichni budou přítomni hned od rána a až do večera (já, pokud pojedu, plánuju přijet v pátek a odjet v neděli - pokud to půjde). takže by ty programy měly být tak mezi 10.00-16.00 (to je jen takový návrh). oni i ti dotyční, kteří budou zajišťovat jednotlivé "atrakce" se určitě budou chtít podívat i jinam, případně si zastřílet.
pochopitelně vše hodně záleží i na počtu lidí, kteří se zúčastní.
vybral bych tak 2,max 3 věci (např., přebíjení, nože. 1.pomoc) a klidně bych pro tyto lidi dal účast na akci zdarma, případně třeba oběd.
prosím nekamenujte mě za můj názor, je to jen návrh. Jomekabi si určitě vzpomene na jejich první pohárový LOS, kdy se snažili udělat co nejvíce situací, aby to bylo zajímavé a nakonec se ukázalo, že to přeci jen bylo trochu na škodu, jelikož se nedalo střílet všechno najednou (myslím tu první polovinu u valu, kdy čekala jedna stage na druhou).
tak a teď do mě :twisted:

KajaKliment

Příspěvek#74 » pon 17. led 2011, 15:30

Missak: tak jen do tebe.... pokud by se dalo organizačně zvládnout víc věcí najednou, proč ne. Dost lidí a místa a půjde to. Důležitá je bezpečnost na střelnici a tu by věci, které jsou zatím navrženy, neměly ohrozit. Např.: nepůjdu koukat na přebíjení, ale půjdu si zastřílet s kolegou, který to také vidět nemusí. A tak by se dalo pokračovat.

Ale jak jsem říkal na začátku - je třeba dost lidí. Nevím, jak velkou základnu mají Čekaničtí, aby každou atrakci ohlídali tak, že by se mohli střídat a jít si i po svých zájmech.

Na druhou stranu mám v plánu být jen návštěvník, tak můžu do plánů jen tak kecat a nic.... ;)

bobr
moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek#75 » pon 17. led 2011, 15:56

nikdo netvrdí, že tam bude všechno. Ale je potřeba mít nachystaných několik variant a záložní plán B, C, D, ;)

Zpět na